21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Nemáte někdo zkuenosti s cestou autem do Bulharska, případně nějaké tipy na ubytování v soukromí?
Není tady
Jo - kdy jsem cca po 1,5 hodině letu a cce 1-1,5 hodině cesty autobusem přímo před dveře vily kde jsem byli ubytovaní, odpočinutá a najezená a občerstvená koukala z balkonu na Slováky, kteří vylízali z autobusu kde se střídali 2 oféři po 36 hodinách nepřetrité cesty a vypadali jak z koncentráku a představila jsem si jízdu přes Rumunsko, tak jsem si řekla e NIKDY. Na ubytování v soukromí, které by sis sehnala a tam, se nespoléhej vůbec - to NENÍChorvatsko! Vechno bude obsazené,nikdo tě neubytuje! Tam jezdí i Bulhaři hodně k moři!
Upravil(a) Bety (28. 1. 2007 21:33)
Není tady
Nesouhlasim s Bety!!!Cesta pres Rumunsku absolutne v pohode a ubytovani i uprostred sezony bez rezervace sezenes okamzite a za polovicni cenu nez pres cestovku.
Není tady
V Bulharsku jsme autem byli dvakrát a je to nádherná příroda přes ty rumunské hory zastaví si kde chce, prohlídne co chce, taky záleí jakou máte cestovatelskou dui a jestli s vámi pojedou děti, aby se v autě nenudily
Není tady
Ahoj vichni, jak to je tedy s tím ubytováním? Chceme jet autem a "na blind". Teď mám obavu, jestli vůbec něco seeneme ... A můete mi poradit nějakou hezkou lokalitu? Díky
Není tady
ono je rozdíl jet svým autem a autobusem. Věřím, e tím busem to musí být dost hrozný.
Není tady
take váený nie je nič lepie ako ís vlastným autom nikto Vás neotravuje nikto nič neprikazuje ,zastavíte kedy chcete a kde chcete.S ubytkom problém iaden v kadom dome niečo maju len sa treba pýta a hlavne dohodnú na cene.A to stále oni keď povedia 15 Lv myslia tým 12 len im to treba pripomenú.Ja idem 8.7.07 zo Svk ak sa chce niekto prida píte na dymo1@post.sk.Zraz je pri Budapeti alebo Blave.P.S.: len cez Srbsko
Není tady
Já osobně bych autem asi nejela. My jsme letěli a i pak to byla celkem úmorná cesta v horku z letitě k ubytování a to jen asi hodinu a půl. Hlavně ale nejezděte na blint, byli jsme v sezoně v Primorsku a vechno bylo beznadějně plný. V cestovkách mají i variantu e vám seenou ubytování a dojedete vlastní dopravou.
Není tady
Ubytování se sezene snadno, my byli v r.2005 i 2006 v Primorsku na přelomu červenec/srpen a vdy sehnali bez rezervace. Stačí se dívat a případně zeptat.
Není tady
bulharsko mám projeté celé,byl jsem tam asi 15x,po revoluci tedy jen 1x před 4 roky,ale nejlepí je Varna.Ubytování není problém sehnat,ale je pravda,e není tak kvalitní jako třeba v Chorvatsku,ale cena je levnějí a co se týká cen v restauracích a obchodech,tak o tom se nemá cenu ani bavit.Snad jetě o něco levněji jak u nás.To znamená ,ádné vaření a odříkávání v restauraci!!!Akorát ta cesta je dlouhá a náročná.Já jsem jel přes Rumunsko(jetě nebyli v EU),tak mi to trvalo 24 hod.,kdy jsem si asi jen 2 hodinky zdříml za Bukureti na pumpě(hlídá tam větinou nějaký policajt).Jinak ádný problém.V případě nějakých dotazů se ptejte,pokud budu vědět-poradím.Varna je veliká,velký přímořský park s různymi atrakcemi pro děti,kavárny,...Prostě kadý den máte kam jít,a ne jak třeba v Sozopolu,kde za jeden den obejdete městečko,.....
Není tady