6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den!
Od ledna jsem na pracovní neschopnosti /rizikové těhotenstí/. Na mateřskou dovolenou budu nastupovat v květnu 2007. Zajímá mě z čeho mi bude počítána mateřská dovolenou a zda se neponíí o pracovní neschopnost. /jestli se neschopenka započítává do výpočtu mateřské dovolené. Děkuji za info. ZP
Není tady
mateřská se počítá z příjmů před nástupem na neschopenku.
Není tady
Dobrý den,
ráda bych se zeptala, jak v případě přechodu z PN na mateřskou vyřeit nevybranou dovolenou.
Není tady
Písemně si poádej o čerpání dovolené hned po ukončení MD. Je to nejvýhodnějí varianta. ádost musí dát dřív ne ti skončí MD, zaměstnavatel je v tomto případě povinen vyhovět.
Není tady
Take před nástupem na rodičovskou? Anebo a po jejím ukončení?
Upravil(a) Bětka (18. 10. 2010 12:57)
Není tady
PO skončení mateřské - ve stejné době ti můe chodit i rodičák, tedy dovolená i rodičák ti poběí od stejného data.
Není tady