|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Miss, beruško, to sis teda užila! Moc Ti přeji, ať se to co nejrychleji zahojí, dřív ale asi na těle, viď?! Takové jednání člověka prostě šokuje...a fakt nepodrží!
Takže hodně zdraví a mlíčka, hodně zdravého Samíčka a manžel ať je pořád tak fajn!!!

Není tady
Miss, hlavně že vše dobře dopadlo!!!! Příště si manžela zavolej hned od začátku a budeš mít velkou oporu už o dost dříve....
Jinak ještě jednou blahopřejeme!!!
Není tady
Ahoj Miss, jsi skutečně moc a moc statečná maminka!!!! A Vaše miminko taky!! To co jsi prožila není asi normální, myslím chování sester. Možná bych zavolala manžela dřív, třeba by je trošku srovnal. Ale už se stalo, a jste v pořádku. Ale strašně Tě obdivuju, já bych asi utekla.
Tak přejeme hodně mlíčka, málo prdíků a později moc a moc šťastných úsměvů od Vašeho miminka!!!
Iva
Není tady
Este raz dakujem babenky najlepsie na tom bolo, že pri odchode mi povedala sestra o rok zas! tak som povedala, že urcite nie, teda v tejto porodnici to už nehrozi, možno by som mala stastie a natrafila na lepsie setry, lebo boli tam aj zlaté, no mne boli urcene taketo este jedna bola o par percent lepsia potom srandickovala ked ´ma sm užom videla ale ten najvacsi kat s tvarou masky na tu nikdy nezabudnem ako mi to vsetko "sprijemnila"
Není tady
Miss, tedy klobouk dolů. Přečetla jsem to jedním dechem... Ale to je tedy děs!!
Užívej si malého a doufám, že brzy zapomeneš!! 
Není tady
Miss,mě je z toho mdlo..... kde žes to rodila? Co to bylo za porodnici?
Není tady
alenak- noo na vychode Slovenska v Kosiciach v porodnici kde rodila este moja mama
teraz to tam maju "akože" vynovene tak mi tam každý odporucal ist..ale žial okrem noveho wcka a kupelky tam nove nebolo nic..to by mi nevadilo, ani nadstandart som nepotrebovala boli tam take 2 izby, taka narocna nie som, mne prislo luto koli tomu personalu...fakt som sa citila ako vo vojnovom filme v koncentraku..nabuduce radsej pojdem na sukromnu kliniku hoci si za to zaplatim..pokial nedas peniaze takto sa chovaju aj keby nemali 
Není tady
Miss, ustálas to, ikdyž sis prožila doslova peklo. Na tvém místě bych to ale jen tak nenechala a na povedené sestry a vůbec na celý zvolený postup vyvolání porodu bych si stěžovala. Tobě to sice už nepomůže, ale možná dalším maminám, které v této porodnici budou rodit.
Stížnost bys měla směřovat na vedení nemocnice a kopii zaslat nadřízenému orgánu, nejlépe ministerstvu zdravotnictví (to pro případ, že by stížnost skončila v šuplíku).
Takhle se k rodičkám chovali v 50 a 60-tých letech .. 
Není tady
Miss, popravdě, když jsem se včera vrátila z nemocnice a viděla, že jsi psala o svém porodu, neměla jsem odvahu si to přečíst. Dnes jsem ji dostala .......... hrnou se mi slzy do očí ..... Jsi opravdu moc a moc statečná a hrozně moc tě obdivuji.
Také vím, že bolest je zapomenuta a zůstává už jen radost z těch našich špuntíků.
Doufám, že malý Samko bude moc a moc hodný tak, aby Ti to vynahradil.
Není tady
Miss napsal(a):
alenak- noo na vychode Slovenska v Kosiciach v porodnici kde rodila este moja mama
teraz to tam maju "akože" vynovene tak mi tam každý odporucal ist..ale žial okrem noveho wcka a kupelky tam nove nebolo nic..to by mi nevadilo, ani nadstandart som nepotrebovala boli tam take 2 izby, taka narocna nie som, mne prislo luto koli tomu personalu...fakt som sa citila ako vo vojnovom filme v koncentraku..nabuduce radsej pojdem na sukromnu kliniku hoci si za to zaplatim..pokial nedas peniaze takto sa chovaju aj keby nemali
Máš můj upřímný obdiv, jak jsi to zvládla.Tu porodnici by měli zrušit. Já mám dvě děti, jsem z Brna a nemohu na porodnici říct jediné špatné slovo...byl to sice zážitek se vším všudy, ale veskrze pozitivní, právě díky přístupu sester a doktorů. Já jsem naopak čekala horor a připadala jsem si jak v americkém filmu... protivné sestry byly až na šestinedělí a to mě bylo u zadku, to jsem měla své mimi a všichni mě mohli......
Tak ať brzo zapomeneš!!!
Mě se z Tvé slohovky udělalo úplně mdlo, jelikož mě doktor řekl, že toto mimi mi budou na 100% vyvolávat dřív (kvůli cukrovce).... no mám se na co těšit....
Není tady
alenak- držím Ti palce k vyvolaniu porodu aby Ti zabral oxytpcin a nemusela si rodit prostalginovo, urcite budes mat okolo seba lepsi kolektiv ako ja a tak to lepsie zvladnes!
kote- jeje citam že už si maminkou
prajem veeela zdravia a rýchle zotavenie !
Není tady
Miss
abych pravdu rekla, tvuj referat jsem si precetla uz vcera; odpovidam az dnes, protoze jsem to musela stravit. Napsala jsi to moc krasne, ale nedokazu pochopit, jak v dnesni dobe mohou timto zpusobem spitaly fungovat. Na to, jaci byly lidi kolem tebe, jsi to zvladla proste na jednicku! Smekam pred tebou klobouk, po takove zkusenosti bych deti z nejvetsi pravdepodobnosti uz jenom adoptovala. Jsi moc silna, preji tobe i Samkovi uz jenom vsechno dobre.... 
Není tady
kukusa- dakujem, ja som takisto netusila do coho idem
viem, že keby tam boli ludia s milsim slovom bola by aj ta bolest mensia..žial aj v dnesnej dobe sa stava, že na takýchto miestach je takýto pristup 
Není tady