21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
taurus napsal(a):
Já tu furt jen nevěřícně kroutím hlavou, e to skutečně někoho můe napadnout. To a si rovnou dají pásku na oči a jezdí naslepo. Příjde mi, e to vyjde nastejno.
Hele, taurus, neboj, těm machrům to radit nemusí.. Oni to zvládnou i bez naich dobrých rad! ...
Není tady
tercilo, k silnému autu se zadarmo dává vidění za zatáčku? protoe jinak je ti k prdu silný motor, kdy s ním předjídí někdo na místě, kde fakt nevidí do protisměru..co jako stihne?jak můe vědět e to stihne a e z té zatáčky nic nevyjede?
Není tady
K čemu vidění za zatáčku? Vdy ti druzí blbci můou skočit do pangejtu a majitel silného vozu projídí hrdě středem, ne?! Jen doufám, e jim pak nezapomene poděkovat výstranými světly...
Upravil(a) Xsara (10. 2. 2010 9:58)
Není tady
Tak ja taky pridam jeden "prijemny" zazitek mych rodicu .
Jeli prace odpoledne ,projizdeli jednu vesnici ,kde je povolena pouze 40 a dost casto tam i stavi policajti.Bohuzel ten den se nikde pobliz neschovavali ,jaka skoda!V zatacce - je tam dost ostra- je predjel silenym tempem nejaky ridic.Znacku auta nasi nevedi ,byli v soku.Ten ridic zabrzil tesne pred nima ,tim jim zahradil silnici ,vyskocil z auta a vrhl se na auto nasich.Mel pry dobrych sto kilo a zacal busit pestma do skla auta mych rodicu Pritom neco rval ,nasi samo neotevreli okynko ,aby mu lepe rozumeli
V aute na nej zatim cekala nejaka slecna ,co se asi dobre bavila.Nasi nechapali ,nevedeli jestli volat policii ,nebo ho prejet ,nakonec kdyz tata nastartoval ,tak to toho magora prestalo bavit ,vratil se do auta a s kvilenim gum zmizel v prachu ... Nasi z toho byli znacne vytrepani ,vubec se nedivim ,je mozny ,ze si takhle nekdo krati dlouhou chvili za volantem?Pry je to ted nejaky novy sport
Není tady
Xsara napsal(a):
K čemu vidění za zatáčku? Vdy ti druzí blbci můou skočit do pangejtu a majitel silného vozu projídí hrdě středem, ne?!
Jen doufám, e jim pak nezapomene poděkovat výstranými světly...
![]()
Sice černý humor ale fakt mě to pobavilo
Není tady
Jj -kámo měl kdysi podobnou příhodu.Stím rozdílem,e dotyčný mu prokopl dveře.
tenkrát z toho byl taky v oku a bylo to tím,e jel prostě předpisově.
Já nevím ,..bych to tak nebrala jestli má někdo silné či slabé auto.Kadému prostě vyhovuje něco jiného.Je to pouze a pouze jen o řidičích.Vidím to na silnicích neustále.
Já osobně jezdím ráda v silném autu,ale rozhodně nehazarduji se ivotem.
vdy to ani nejde sedí vedle mě moje drahá polovička a přeci si ho nezabiju!
Né,teď váně.Kdo je prostě magorem tak jím zůstane a s tím se nic neudělá.
Není tady
elvička: majitel silného vozu projídí hrdě středem, ne?
Hmm, evidentně aplikuje někomu něco, co nedělá. Jsou to jen Tvoje představy a domněnky a velmi často se vyskytují právě u těch, kteří jezdí v autech se slabím motorem - kdo ví, čím to je . U kolika takových konkrétních příhod jsi byla?
Zajímavé je, e jezdím skoro 30 let denně a nebyla jsem nijak často u situací, kdy by majitel silného auta dělal to, co Ty se tady domýlí (nebo dokonce vymýlí).
Jo, řidiči jsou různí. Jen ti závistivci vykazují pořád stejné znaky smýlení
.
Není tady
mirka..: tercilo, k silnému autu se zadarmo dává vidění za zatáčku?
Mirko, já jsem ale ve svém příspěvku nikterak nevyzdvihovala předjídění před zatáčkou. Sama to pochopitelně nedělám, taky jsem v té cizině byla překvapená četností tohoto způsobu jízdy. Ale zcela jistě- pokud se patně jako řidička rozhodne (a netvrď, e se Ti to nikdy nepřihodilo, pokud má vůbec řidičák), má větí anci vyváznout z té situace, kdy sedí v rychlejím autě ne v takovém, které akceleruje mizerně.
Není tady
Obnovuji téma.
Za prvé - co říkáte na to hovado, co vytlačilo tu holku s Mazdou na D1??? Já na ten záznam ve zprávách koukala jak puk, to je fakt síla!
A mě osobně se stala taky pěkná věc.
Před měsícem a půl jsme dělali něco na Samově pokojíčku, zajistili jsme si hlídání a vyrazili do Bauhausu na Pankráci.
Tam jsem na místním parkoviti měla malý incident s namachrovaným ústečákem, který proti nám vyrazil v protisměru (proti přikázanému směru jízdy) a napasoval se na parkovací místo, které jsme měli vyhlídnuté a na které jsme čekali s blikačkama. Řidič světleedozeleného Renaultu nejene povauje za zcela normální jezdit v Praze v protisměru a vyfouknout místo před nosem někomu, kdo tam evidentně zajídí, ale jetě absolutně nechápal, jak si můu dovolovat k němu přijít a vůbec mu to vytknout (na můj dotaz jestli mu to přijde normální, řekl "Hm, stalo se" a smál se mi do očí).
Nicméně počkal a zaparkuju na dalí volné místo, přiel se zaloenýma rukama a začal provokovat řečma typu: "No, to bylo takových řečí a přitom jsi zaparkovala vedle", "Jako by to přítě nelo bez řečí" atd.
Tak jsem mu řekla e já mám řeči, ale e přítě by mu za takovou prasárnu mohl jinej řidič dát pěstí, tak a se chová sluně a netyká mi.
Nače on zase začal e nesluná jsem já a furt tam něco pokřikoval, i kdy jsme u byli dávno v zatáčce a u se mu absolutně nevěnovali.
A tak se rozhodl zbavit se svojí frustrace a udělit mi lekci a zatímco jsme nakupovali barvy do pokojíčku, orýpal nám auto na plech na dvou místech - na kapotě, kde to je i lehce promáčklý, jak tlačil a na pravých předních dveřích.
Asi jel zpátky domů do Ústí a chechtal se a mnul si ruce jak mi to nandal. koda, e jsem nemohla vidět jeho výraz překvapení, kdy mu přilo předvolání na PČR... ten blboun mi toti ojel to auto na hlídaném parkoviti přímo pod kamerama
Take jsem tehdy zavolala PČR, ti přijeli nevídaně rychle, vytáhli si záznam z kamer, sepsali jsme protokol, já podala trestní oznámení, lo to do jeho místa bydlitě, on se doznal, uzavřelo se to, předalo k soudu a předevčírem mi přilo Rozhodnutí o uloení trestu, přičem frajírek dostal 2 měsíce s podmínečným odkladem na 1 rok a příkaz k úhradě kody.
Upravil(a) Fidorka (8. 4. 2010 14:13)
Není tady
Tak to jetě můe být ráda,e to odnesly jen plechy a ne Tvoje tělesná schránka,protoe u takových de.bilů nikdy neví.
Kdysi,taky to bylo na parkoviti před Baumaxem,plno aut a v tom uvidím volný chlívek,tak jsem si to tam namířila,nikoli v proti směru ovem.A najednou tam doběhla o pár metrů přede mnou mladá holčina a stoupla si na park.místo.Asi tam měl vjet někdo,kdo jel za mnou.To měla ale holka smůlu,normálně jsem zařadila 1 a pomalu,pomaloučku jsem ji z místa začala vystrkávat,take pokud by nechtěla skončit pod autem,byla nucena ustupovat.
No proběhla pak mezi náma ne zrovna lichotivá výměna názorů,ale to bylo tak ve.Lidi jsou různí.
Není tady