29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nharte napsal(a):
Jendo, my taky jezdíme v audi a bmw. A jsme normální- neblikáme, nenastavujeme penisy ani klitorisy z okýnek.
. Tak také prosím o toleranci. Tohle není o značce, tohle je o lidech.
Já věřím že existujou i světlé vyjímky.
Na západ od našich hranic tohle samozřejmě neplatí, tam jsou BMW či Audi vcelku běžný auta a jejich majitelé si již nemusejí nic dokazovat.
Tady se majitelé těchto značek ale opravdu chovají poněkud specificky...... samozřejmě že ne úplně všichni
Blbec se dá potkat v jakémkoliv autě ale já a nejen já mám zkušenost že pokud se někdo chová na silnici agresivně tak jede velmi často v těchto značkách. Možná bych ještě přidal vytuněný Golfy se zatmavenejma sklama, ty jsou zase doménou majitelů čerstvých řidičáků...... kteří ještě nemají na BMW nebo Audi.
Není tady
tercilo..pro mě je moje slabý auto silný..a co jako?to, že pro tebe tohle znamená hned, že závidim, to je tvoje vizitka.učila sem se na starý šunce a za svůj krátký život sem ještě nějak nestihla vyvinout nějakou závist vůči řidičům lepších aut. já osmiválec mít nemusím, ani nechci, kdo by to živil. opravdu nemusím:-) škoda, že ten lehký pocit nezažiješ.
Není tady
sem se koukla jak vypadá nějaký ten osmiválec(sem jen tušila, že je to cosik hodně silné:-)) a když sem si představila, jak bysme s tim s holkama jely na fesťák...eee...auto nemusí mít tolik koní, aby mělo svůj styl:-)
Není tady
Hele lidi ,ale tady je přeci úplně jedno jestli má někdo osmi-šesti nebo čtyřválec
Hlavně,když to dotyčnému/né fachčí jak si představuje...a není to jen o rychlé jízdě.Hlavně ,když má člověk auto,které mu vyhovuje.!!!!.
Pokud někdo silné auto má,,tak ať má!!!. Jenže tady o silná auta vůbec nejde, tady jde o lidi jak kdo u toho přemýšlí.
Není tady
Tak ono je to taky hlavně o pocitu z jízdy v daným autě.
Já jsem si nedávno pořídil auto, u kterýho velká část lidí naprosto nechápe jak si někdo může takovou obludu koupit, natož pak člověk žijící ve městě.
Teď jsem byl okolnostma donucen koupit ještě pracovní Oktávku kombika "f tédéíčku".
No a taky zjišťuju že přestože Oktávka je normální slušný auto, tak mě to v něm prostě nebaví. Coby průměrnýmu ješitovi mi už chybí to, že se po mě v Oktávce nikdo neohlídne ani nikdo nepřijde si o autě pokecat a očumovat.
Takže já celkem chápu že svezení v nadupaným Audi nebo jinejch ještě lepších autech je supr věc. To ale furt nikomu nedává právo chovat se jako debil a machrovat na ty který holt nemají to štěstí aby si mohli podobný auto taky koupit.
Není tady
Jeňýku to máš nějakýho Hammera?? toho bych klidně očumovala hezky se v něm sedí.
Oktávek jsem měla několik.já říkám koza,ježiš hlavně je to můj úsudek ,nic proti tomu kdo jí má
Jinak ty nadupaný auta hmm možná bych si něco vybrala.Ovšem bez automatu ,ten mě nebere!"!!
já bych momentálně chtěla mercedes E,úplně by mě stačil.
To ale furt nikomu nedává právo chovat se jako debil a machrovat na ty který holt nemají to štěstí aby si mohli podobný auto taky koupit
Máš pravdu, takových machrů já si nevšímám.tady se ,ale neustále píše ,že pokud má někdo silný auto ,musí hned machrovat.což si myslím ,že není ažtak pravda..někdy machrujou i ti co mají auta slabá.
prostě vola najdeš jak v silném tak ve slabém autě.
Není tady
Tak to já si jednou splním sen a koupím si Citroen 2 CV. Jen nevím jak ten "výkon" budou ti za mnou snášet
Není tady
Sisi ono to ale u nás bohužel tak je že lidi přesednuli ze stodvacítek rovnou do nějakýho Audi a pak měli dojem že ostatní na silnici nemají co dělat.
Musim ale taky uznat že poslední dobou mám dojem že se to trochu zlepšilo a těch blikajících blbů snad ubejvá.
Oktávka neni koza, je to normální auto pro běžnou českou rodinku která si nemůže nijak vyskakovat a zároveň chce slušný auto.
Hummer je dneska čínský auto a já čínskejm autum nevěřim. Mám jeho přímou konkurenci ale výhradně Made in US.
Není tady
Jeňýku co dnes není čínskýho, :lol:ale budiž u těch aut tomu budem věřit .
no jó,to mě mohlo napadnout drsnej chlap-drsný off-road ..nevím ,jestli sis splnil sen.pokud ano,seš dobrej 2,8 to už pro mě není ,kdo by to živil
a do Prahy?? Já vím se asi kocháš.
slušných aut je dnes na trhu hodně ,spíš jde o jejich součástky,a to je v dnešní době pro českou rodinu vyhovující.pokud se jedná o oktávku.
Hele a co máš pořád s tou Audinou,znám lidi co jí májí a jsou normální Já na Audinku,nedám dopustit.nebyla špatná.
Není tady
Klubko napsal(a):
Tak to já si jednou splním sen a koupím si Citroen 2 CV. Jen nevím jak ten "výkon" budou ti za mnou snášet
![]()
Pokud se libí tobě ;)to je přeci to hlavní né???
Není tady
sisi21 napsal(a):
Klubko napsal(a):
![]()
Pokud se libí tobě ;)to je přeci to hlavní né???
To si piš
Není tady
Me asi nejvic desi offroady v beznem provozu (predmestska silnice 1. tridy v dobe konce skolniho vyucovani). Z jakehosi duvodu v nich vidim zasadne krehke blondynky s detmi vzadu, pres volant to skoro nevidi a dela to vylomeniny az hanba. Domnivam se, ze si to kupuji, aby az (ne kdyby) se vybouraji, aby se jim ani detem nic moc nestalo.
A straaasne me bavi vehementne se prodirajici Ferrari, Maserati atp. v italske vecerni spicce.
Není tady
ano tak to je!!!.Manžel jim to koupí!Většinou to má automat...si taky můžeš všimnout ,že dost často mobilují !!!
Není tady
Klubko: Tak to já si jednou splním sen a koupím si Citroen 2 CV. Jen nevím jak ten "výkon" budou ti za mnou snášet
Klubí, úplně v pohodě. Prostě Tě předjedou, pokud jim nebudeš bránit
Není tady
Tercila napsal(a):
Klubko: Tak to já si jednou splním sen a koupím si Citroen 2 CV. Jen nevím jak ten "výkon" budou ti za mnou snášet
![]()
Klubí, úplně v pohodě. Prostě Tě předjedou, pokud jim nebudeš bránit![]()
Nebudu, proč by? Ale když mě budou předjíždět do kopce v zatáčce, tak si stejně budu myslet něco o dobytku....
Není tady
Klubko: Nebudu, proč by? Ale když mě budou předjíždět do kopce v zatáčce, tak si stejně budu myslet něco o dobytku....
To můžeš, Klubi, ale vzhledem k tomu, že oni mají třeba 3x silnější výkon, vědí, že to stihnou, zatímco Ty si to "stihnutí" nebudeš umět se svým obsahem 1,2 ani představit, rozumíš... proto je odsuzuješ - protože uvažuješ z pozice výkonu svého motoru - BI. (Nebavíme se tady o nezodpovědných bláznech, samozřejmě; jen o lidech, kteří jsou prostě zvyklí na výkonný motor a vědí, co od svého auta čekat).
Jinak já jsem samozřejmě i se silným autem taky opatrná, mám se ráda... ale byla jsem překvapená, že zrovna před zatáčkou v kopci se jezdí poměrně často v určitých částech Evropy - to jsem se tam fakt divila a pochopitelně měla připravenou nohu nad brzdou. Ti rychlejší tam prostě spoléhají na to, že ti pomalejší uhnou. Vůbec netvrdím, že je to od nich správné... Ale tady ještě pořád ti slabí chtějí být před těmi silnějšími
(a nejen v autech).
Já si tedy vážím těch, co řídí 3x slabší auto a uhnou mi; vždycky jim po předjetí poděkuju varovnýma...
Není tady
Taky přidám pár slov, ne o předjíždění, ale o silných vozech. Nechal mě jednou brácha sednout za volant
silného vozu svého šéfa - dnes vím, jak to od něj bylo nerozumné! - Rozjela jsem se, 80-90 km/h - normálka,
pak rovný úsek - prý ať zkusím víc zmáčknout plyn - 100, 120, 140 - paráda, vůbec jsme necítili žádné hrboly,
auto si jelo jak po té vyleštěné německé dálnici... a najednou brácha ztuhnul, zatnul prsty do sedadla pod sebou, nohy do podlahy a zádama zajel co nejvíc do opěradla a s hrůzou v hlase říká: Proboha - BRZDI !
Vždyť se řítíš 150kou do zatáčky, která se dá projet sotva 90-kou ! ! !
No jo, to mi nedošlo - ve své 1,2ce jsem tuto "zatáčku" totiž při své obvyklé 90ce NIKDY nemusela řešit !!!
Jak já jsem v tu chvíli byla ráda, že můj strážný bratříček nebyl líný na mě zařvat!
Normálně se mi rozklepaly kolena, dojela jsem pěkně předpisově 90-kou a autíčko mu CELÉ zase móóóc ráda předala !!! - A tímto jsem, myslím, na dlouhou dobu ze silných aut vyléčena!
Upravil(a) tříska (7. 2. 2010 9:59)
Není tady
Klubko napsal(a):
Nebudu, proč by? Ale když mě budou předjíždět do kopce v zatáčce, tak si stejně budu myslet něco o dobytku....
Klubko, a to už se ti stalo, že tě někdo předjížděl do kopce v zatáčce?
Ptám se možná stupidně ale nedovedu si představit, že by tohle někoho napadlo... . Vždyť v tomhle případě je to logicky nebezpečná situace nezávisle na výkonu auta. Asi na to koukám optikou opatrného člověka ale tohle už je fakt maskr. Tam bych i řekla, že označení dobytek je příliš slušné.
Není tady
taurus
předjíždění v zatáčce,předjíždění na dvojité plné čáře.jízda na červenou.....a to je minimum co někteří dnešní řidiči dělají. .Mě se dokonce minule za zatáčkou otáčel.:dumbom:ano jsou to nebezpečné situace.člověk musí hóóó´dně předvídat!!
Není tady
Tak já si iluze nedělám ale jak říkám to předjíždění do kopce v zatáčce mě trochu dostalo...
Není tady
Tak Taurus je vidět, že jsi dlouhu žila ve státech... teď jsi mě neuskutečně rozesmála. Ale v dobrém))
Jo, tak těch borců jezdících do zatáček, s obsahem 4 l motoru, kteří si stále myslí, že to stihnout je více, než dost. Oni špatně předpokládají, že když do ní vjedou do 120, tak mě sice předjet samo stihnou, ale bohužel už nepředpokládají, že v protisměru jede klidně auto, taky rychlostí 110 a více a tím pádem, můžeš mít "drtič kostek" s obsahem 10 l, ale to neznamená, že to stihne.
A jak jistě všichni víme, při nárazu se rychlosti obou aut sčítají. Takže mignout to do sebe v ´230 km/h čelním nárazem, to je jasné.
Jinak, jak jsem již uvedla, pracuji na likvidaci motorových vozidel v pojištovně. A takových borců s Audi Q8, kteří si mysleli, že to stihnou je tu nepočítaně....mě většinou do šetření příjde relace od policie i s fotkami a kolegyni vedle na stůl rovnou pitevní protokoly viníka a poškozeného v rámci odškodnění pozůstalých...
Jinak, Terci, i když mám slabé auto, máš fakt pocit, že jsem nikdy neřídila nic jiného?
Často jako likvidátoři navštěvujeme autosalony, veletrhy a testovací dny s novými auty, abychom ve své práci viděli co přináší automobilky na trh....
Není tady
Smůla je, že se za tím horizontem (zatáčkou, lesem...) nemusí potkat jen Audina s Audinou,
ale že se tam s nimi můžeme (nechtěně) potkat i my, co jezdíme v těch nejběžnějších vozech
a pěkně při okraji... ... Občas je na silnici VELMI málo místa !!!
Není tady
Vachu, no právě.... A ještě když už jeden vyvázne bez smrti nebo zranění, tak je to jako na potvoru zrovna ten idiot, co tak spěchal a měl to strašně pod kontrolou....
Není tady
To víš - on ten silnější a rychlejší vůz bývá obvykle i těžší... (a těžší kladivo toho vždycky víc rozbije!)
Není tady
Já tu furt jen nevěřícně kroutím hlavou, že to skutečně někoho může napadnout. To ať si rovnou dají pásku na oči a jezdí naslepo. Příjde mi, že to vyjde nastejno.
Není tady