Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 20. 1. 2007 22:46

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

I tohle se bohužel může stát za volantem....

tohle sem dávám čistě jako varování....... nikdy bych tomu nevěřila, ale dneska se jednomu mému kamarádovi stala tahle nepříjemná věc ....... a může se stát komukoli sad

"Jeste pred obedem jsem si dnes jel nabrat benzin. Naberu, zaplatim a odjizdim pryc. Tam kde jsem bral je to tak, ze pri odjizdeni od cerpaci stanice najedete nejdriv do odbocovaciho pruhu a pak kdyz nic nejede se zaradite do uz normalniho pruhu jizdniho. Konec autoskoly  No a ja si jel v odbocovacim pruhu a daval cekal az me mine posledni auto z pruhu jizdniho. Projizdelo posledni a tak jsem se zacal rozjizdet. Pri tom jsem se jeste radsi dival do zrcatek no a asi v pulce vyjezdu vidim jak se od benzinky riti WW Sharan a odbocovaci pruh nepruh normalne me tam vjel a to pekne rychle. Jen tak tak jsem to zadupnul a pro sebe si rekl "Ty ses ale debil co" a zatukal si na celo. No ale jak me to auto minulo tak hned zastavilo, vyskocil z nej chlap asi 180 a 100 kilo,  priskocil me k autu, skoro vyrval dvere a dal me ranu pesti. ze jsem tak 3 vteriny byl mimo. Neco zakricel a naskocil do auta zacal ujizdet pryc. Sahl jsem si na oblicej a najednou vidim, ze mam ruku celou od krve a tak jsem se podival do zpetneho ztcatka a vidim, ze pod okem mam peknou trznou ranu a z i to docela vali. Hned jsem jel za nim a na semaforech ho dojel a zapamatoval si SPZ a jel to nahlasit jako napadeni na policii. Tam me hned zbezne osetrili a jeli pak se mnou do nemocnice na chirurgii. Tady musim polici pochvalit. Dobre se o me postarali, ja byl na pul trosku mimo. Pak jsme sepsali protokol o napadeni, ja jim rekl SPZtku, auto nasli a i ridice meli v databazi a dokonce s tim, ze uz toho na konte par ma, nejake nasilne a trestne ciny. Jak to dopadne nevim, ja sebou nikoho nemel a nema me to kdo dosvedcit. Na benzince sice bude zaznam, ze tam prijel a odjel hned asi po me a ja jsem si to tezko zpusobil sam, na to se mam jeste docela rad abych se takhle devastoval ale i takovy muze byt nakonec vysledek, jsem v Cechach a moc bych se nedivil. Mam narazenou levou licni kost a roztrzeny oblicej pod okem kde mam 2 stehy a jak jsem pri te rane skousnul tak i nastiply kus predniho zubu takze v pondeli jeste pujdu k zubari na radne spraveni. Dole schema benzinky a vyjezdu a fota jak to dopada po potkani takoveho agresivniho ridice. Byl bych rad kdyby mu sebrali papiry ale setrit se to bude jako napadeni a to ze me nedal prednost tam sice bude ale tot asi vse. Tak me po dnesku napada, ze asi nastal cas si poridit neco jako 9mm. Jo a bacha na WW Sharan v tmave zeleny metle SPZ 5S6 0990."

jen pro doplnění, jedná se o Hradec Králově, kde se vyskytují podobné živly hmm

http://www.landarstorage.wz.cz/agresvol/IncidentBenzinka.jpg
http://www.landarstorage.wz.cz/agresvol/IncidentBenzinka3.jpg
http://www.landarstorage.wz.cz/agresvol/IncidentBenzinka2.jpg

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#2 21. 1. 2007 9:45

kulisek9
♥♥-----

Re: I tohle se bohužel může stát za volantem....

Hruza a des... ceho jsou lidi dneska schopny... sadbutter

Není tady

#3 21. 1. 2007 11:45

Jessie
♥♥♥♥♥--

Mám školu poměrně vzdálenou do domova a doprava je špatná - všechni jsme si ve třeťáku dělali řidičák (povinně - nepovinný předmět), ale jen málokdo má auto. Takže jsem jezdila se svou spolužačkou - hrůza a děs. Předjížděla kde se dalo (nehledě na pruhy, nebo snad i zatáčky), nadávala šíleným způsobem, jezdila příliš rychle (kdo znáte rychlostní silnici z Kladna do Prahy - tam jsme mívali 120 km/h, myslím, že nejvýše je dovoleno 80) a s oblibou jezdila v protisměru.
Po několika událostech, kdy jsme málem skončili v jiném autě zase raději jezdím autobusem.
Tak i takový řidiči jsou....

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#4 21. 1. 2007 12:33

nasemami
♥♥-----

No, podle SPZ je to zase nějaký ,,nadčlověk". Napiš, jak to dopadlo.

Není tady

#5 21. 1. 2007 14:20

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VYSOČINA

MILÁ POPELKO, TO MI PŘIPOMĚLO, CO SE STALO NÁM, KDYŽ BYLY DĚTI JEŠTĚ DOST MALÉ...
DCERKA JE POSTIŽENÁ A TAK JEZDÍME ČASTO PO DOKTORECH,MĚLI JSME PŮJČENÉ AUTO OD MÉHO TATÍNKA A JELI JSME Z BRNA.
MANŽEL ŘÍDIL, TATÍNEK SEDĚL VEDLE NĚJ A JÁ S DĚTMI SEDĚLA NA ZADNÍM SEDADLE.
UŽ JSME SE VRACELI DOMŮ,JELI JSME PO DVOUPROUDOVÉ SILNICI.
V "PŘEDJÍŽDĚCÍM" PRUHU NÁS ZAČAL PŘEDJÍŽDĚT NĚJAKÝ ŠÍLENEC.MĚL TAM MÁLO MÍSTA A PŘED NÁM I ZA NÁMI JELA TAKY AUTA.
MANŽEL NEMOHL ANI NĚJAK MOC RYCHLE ZABRZDIT, ABY SE TAM TEN BLÁZEN NACPAL A MĚL CO DĚLAT,ABY JSME NESKONČILI V NĚJAKÉM AUTĚ NEBO V PŘÍKOPĚ.
KDYŽ SE MU PŘEDJÍŽDĚNÍ NA POPRVÉ NEPODAŘILO, ZAČAL NÁS VYTLAČOVAT ZE SILNICE!CHLAPÍK NÁS NAKONEC PŘEDJEL, ZABLOKOVAL AUTEM ,VYBĚHL Z NĚJ, OTEVŘEL DVEŘE U MANŽELA A ŘVAL NA NĚJ AŤ VYLEZE, ŽE MU ROZBIJE DR...
MANŽEL BYL VZTEKY BEZ SEBE! JÁ MU JEN ŘÍKALA AŤ SE NENECHÁ VYTOČIT A SEDÍ. TATÍNEK NA SEDADLE SPOLUJEZDCE BYL JAK STĚNA,DĚTI BREČELY A JÁ SI ŘÍKALA, JAK TOHLE DOPADNE!?
NAŠTĚSTÍ TO MANŽEL "ROZDEJCHAL" A BLBEČEK POCHOPIL, ŽE DNESKA SI NEZABOXUJE!
BYL TO ASI PADESÁTILETEJ MUŽSKEJ....UŽ BY MOHL MÍT ROZUM, NE?
TAK I TOHLE SE NA NAŠICH SILNICÍCH MŮŽE STÁT.
DOUFÁM, ŽE JSEM TO POPSALA DOBŘE...JÁ ANTITALENT!
DEJ VĚDĚT, JAK SE PŘÍPAD TVÉHO KAMARÁDA BUDE DÁL VYVÍJET.

Není tady

#6 21. 1. 2007 15:04

Sjuzn
♥♥♥♥♥--

Tak to je teda fakt dobrý, čeho se člověk na silnici ještě dočká!sad A já pořád říkám svému manželovi, ať ty šílence, co jezdí jak debilové nechá na pokoji, vždycky, když ho někdo omezí, či ohrozí, tak na něj manžel troubí, bliká, ukazuje pěstí a tak. A já vždycky říkám, nech ho, ať jede, nic se nestalo, tak se nerozčiluj, nebo zastaví a dá ti na hubu. No, tak teď mu tohle dám přečíst.

Není tady

#7 21. 1. 2007 15:26

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Tak uz nam i do Ceska dorazila klasicka Road Rage neboli Zurivost na Silnici.

Není tady

#8 22. 1. 2007 20:55

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Zdravím,Popelko memu kamarádovi prokopl nějaký magor přední dveře jen tak. Asi mu vadilo ,že dodržoval 50km/h v obci.....

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#9 22. 1. 2007 21:08

Achlia
♥♥♥♥---

Je to tak trochu od tématu, ale i tohle se může stát za volantem.

http://www.autorevue.cz/default.aspx?se … icle=10966

Není tady

#10 22. 1. 2007 21:11

Achlia
♥♥♥♥---

Tak to se mi nepovedlo, zkuste to teď

http://www.autorevue.cz/default.aspx?se … icle=10966

Není tady

#11 22. 1. 2007 21:53

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

Achlio, odkaz se zřejmě nějak zkrátil, nevím jak ostatním, ale mě se ho nepodařilo otevřít v žádném prohlížeči hmm

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#12 22. 1. 2007 22:37

Achlia
♥♥♥♥---

Popelko,je to video záznam bezpečnostní agentury o ženě za volantem  jak obrátila oktávku na střechu při najíždění ke garážím.
Mrzí mě, že to nejde spustit ( třeba tu bude někdo šikovnější) je to z www. autorevue.cz ze dne 21.1.2007.Klikni vpravo na odkaz textové zprávy, pak krátké zprávy a tam je článek "Žena za volantem aneb Jak obrátit Oktávku na střechu (video)"
   Je to dost zajímavé, nikdy neříkám nikdy se mi to nemůže stát , ale toto je fakt síla,jinak všem přeji šťastné návraty domů a co nejméně srážek s blbci!!!!

Není tady

#13 23. 1. 2007 0:14

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Není tady

#14 23. 1. 2007 7:03

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

My jsme kdysi vezli děti z tábora - naše dva kluky a ještě známé holčinu. Už jsme byli skoro doma a před námi jel povoz z koňma. Manžel přibrzdil a čekal až ten povoz odbočí na cestu do louky. Najednou to s námi hodilo, zacvakaly nám zuby. Ve mě by se krve nedořezal. Zezadu to do nás napálil nějaký idiot ve fabii. My jsme měli ještě starou škodovku vzadu s koulí na přívěs.  Nám se nic nestalo, děti byly v pořádku a auto taky. Ta koule ten nápor zadržela, ale ten chlap vylezl, vynadal nám, že má pomačkanou značku a masku a vytáhl papíry, že je z pojišťovny a hned to sepíšeme. Manžel to rozdýchal, řekl mu, že jední jako prase a ať si to sepíše sám.

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#15 23. 1. 2007 9:27

Achlia
♥♥♥♥---

Aneri, díky. Inu kdo umí - ten umí!

Není tady

#16 23. 1. 2007 14:05

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Achlio - to není o umění, ale o náhodě, že mi to zrovna kámoška poslala, to jen na vysvětlenou. Jinak přeji všem za volantem pevné nervy a štěstí !

Není tady

#17 23. 1. 2007 14:52

johana2
♥------

Tak holky,to bych zažít nechtěla.Já zase nerada jezdím s manželem jako spolujezdec.Sice jezdí podle předpisů,na můj vkus sice dost rychle,ale děsně mi vadí,jak furt nadává.Nadává sice jen v autě,ale prostě nadává pořád.Já mu říkám,ať se uklidní,že s ním nikam jezdit nebudu.Na minutu stichne  a za chvíli už zas nedává, na ostatní řidiče.Přijedem domů a je zas normální. Nechápu to.

Není tady

#18 23. 1. 2007 22:53

Anetta
♥♥-----

První krok pro to, abyste od života získali to, co chcete je rozhodnout se, co to je.

Není tady

#19 17. 2. 2007 23:24

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Anetta napsal(a):

Přidám sem taky dvě šikovné ženy za volantem smile

http://www.chilloutzone.de/files/07011103.html

http://www.chilloutzone.de/files/07010902.html

lollollollol
Panečku!!!!
Ta s tou hadicí byla fakt skvělá! Jen maličko scházelo a zvítězil by duch nad hmotou....wink

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#20 10. 3. 2007 9:37

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Dámy,
přidám poučení ze svého života na silnici:
Nikdy, když Vás jiný řidič svým chováním vytočí - třeba blbým předjížděním, vjetím Vám do cesty atd, NIKDY na něj neukazujte Fakáče - tedy zvižený prostředníček.....Párkrát mi to nedalo a unesla jsem se k tomuto posunku a to byste ani nevěřili, jaký to mělo účinek...najednou pánové nepospíchali a chtěli si "nedorozumění" vyřizovat - starší i mladší...naštěstí "jen" slovně.Poprvé jsem nechápala, co toho mladíka tak rozlítilo...podruhé už jsem si jen vzdychla ach už je tu zase  jeden egoušek ....příště zkusím si svoji chybu včas uvědomit a budu na ně ukazovat paroháče....

ale po přečtení úvodního příspěvku se budu na každýho raději jen mile usmívat....

Není tady

#21 10. 3. 2007 19:06

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Jojo, Miško... a jsi mistyně světa v trhu, nebo v kulturistice?? Asi ne, co? Často mi připadá, že hoši naplňujou za volantem životní krédo Pratchettových trpaslíků. sad To heslo zní: je jedno, jakého jste pohlaví - čeká se od vás, že se budete chovat jako chlap. lol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#22 16. 11. 2009 11:56

ladiesclub
♥------
Místo: Praha
Web

Ty jo, tak to je síla... to by mě zajímalo kdyby za tím volantem seděla ženská jestli by jí taky jednu natáh? Ale asi jo když to byl takovej debil

Není tady

#23 16. 11. 2009 18:44

tříska
♥♥♥♥---
Místo: jižní Morava

Spaste duši před šílencem!
Jeli jsme jednou k našim - po široké silnici 1.třídy - najednou se k nám zezadu blíží velkou rychlostí velké černé BMV, ale předjíždí nějak divně - nejdřív to vzal příliš velkou oklikou (málem že nesjel do levé škarpy), pak ale se začal vracet na svou (tj. zároveň i tu naši půlku vozovky) dříve, než měl ?!?!?!  .... ŠOK !!!
Přítel dost přibrzdil a ještě zajel úplně ke kraji ... jen tak zabránil, aby to do nás nenapral...
To ale nebylo všechno - on pokračoval pro změnu až skoro do pravé škarpy - až drny na okraji vozovky lítaly...

Hleděli jsem na sebe - co to mělo být??? ...... Nejspíš byl pod vlivem... těžko říct čeho... a dál si šněroval od kraje ke kraji tou svou rychlostí (asi tak 140-150 km/h)  po široké přehledné silnici...

A my jsme dodnes rádi, že ŽIJEME !!!  stolt

Není tady

#24 17. 11. 2009 15:28

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Třísko,
tak jsi mi připomněla zážitek starý asi 14 dní. Mám silné auto, takže obvykle se vyskytuji v levém pruhu. Jeli jsme za stříbrnou oktávkou, kromě nás naprosto prázdná silnice. Řidič oktávky jel v levém pruhu na můj vkus pomalu, proto jsem ho samozřejmě chtěla předjet. Ovšem - on si to asi nepřál big_smile a já ho vzít zprava nechtěla. (nejen proto, že se to nesmí)
Takže jsem hodila levý blinkr a problikla světly.... nepomohlo, plazila jsem se teda chvíli za ním, přičemž jsem zpomalila a dala mu náskok, aby si neříkal, že nějaký de.il se mu lepí na kufr.
Pak si to pan řidič rozmyslel a náhle uhnul doprava, ale tak, že téměř celou pravou půlkou auta brázdil krajnici, až jsem se za něj bála, že vjede do lesa.
Zhodnotili jsme to s manželem tak, že buď spal nebo byl opilý, případně na práškách (drogách?) nebo začátečník?Kdo ví.

Není tady

#25 17. 11. 2009 15:35

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Třísko,
Řidič oktávky jel v levém pruhu na můj vkus pomalu, proto jsem ho samozřejmě chtěla předjet. Ovšem - on si to asi nepřál big_smile a já ho vzít zprava nechtěla. (nejen proto, že se to nesmí)
.

Tercilo: Nesmí,máš pravdu.....ale když to jinak nejde!! Na dálnici jede každý vlevým což nechápu ,tak holt předjíždím z pravých průhu!!!někdy ten pravý pokud tam ovšem není TIR,jede rychleji lol
Možná jim to příště dojde lol

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí