29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Leni 2 proc stehovat sex??:-))) Jsou i jina mista a kdyz mala usne, neni problem ji prenest do postylky, takze sex naprosto ok a kdyz se nam nechce malou stehovat jen mame sex pestrejsi protoze prave neni porad jen na posteli :-)
Není tady
Tak maličkej spí jak kdy.Když ho chci mít u sebe, že jsem unavená a nechci běhat do pokojíčku, kde spí s desetiletou sestřičkou, tak si ho nechám v posteli, je hoooodně veliká na zakázku tak se tam vejdeme.Přez den většinou spí v postýlce, ale stane se, že nechce v postýlce usnout.Většinou to ale není problém, protože ho tam dávám, když už je opravdu unavenej,ale ještě nespí, aby věděl, že když se mu chce spinkat, že má svou postýlku v pokojíčku
hlavně on už tam sám spát jako Andrejka nebude, má tam ji a má ji moc rád, stačí mu že je v pokojíčku s ním
zatím to funguje, u dcery jsme bohužel tuhle věc podcenili a do 6 let jsme ji z postele horko těžko dostávali, to už teď nechci, nevyspali jsme se nikdo
Upravil(a) Blanka LBC (22. 1. 2007 13:35)
Není tady
Můj malý má víc než 2 roky a stále spí se mnou v posteli a ještě asi pár let bude a v ničem to nevadí. Děťátko se tulí rádo ke mně a já k němu. V noci spí 10 hodin a ve dne 2.
Když se chceme s taťkou mazlit, děťátko spící přeneseme jinam, nebo - a to častěji se mazlíme v obýváku u krbu, to je lepší :-) než v trošku studené ložnici. Dítě v ložnici nám teda v ničem nevadí, navíc mám pod kontrolou, jestli se neodkope. Kojení taky bylo naprosto bez problému, já když se v noci probudím a rychle vstanu, tak je mi od nízkého tlaku divně a dokonce jsem měla strach, abych při přenášení miminka neomdlela (možná to znáte, takové ty mžitky před očima z nízkého tlaku, kdy už skoro nevidíte), po porodu jsem byla dost vyřízená a takové stavy byly pravidlem. Kojil se po 2 hodinách.
Postýlka u nás doma už dlouho slouží na uskladnění momentálně nepotřebných peřin.
Není tady