6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
neviem čo s ním mám robi. celý čas čo ho máme si vežký fikus na zemi nevímal. tento týdeň z neho začal otrháva lístky a včera vyhrabal vetku hlinu a rozvláčil ju po byte.aj do postele, na sedačku, skrátka vade.pinavý bol ako prasa a astný e sme konečne prili domov . zobrala som ho ku kvetu povedala fuj, zatváril sa e pochopil. ráno bola hlina zase vyhrabaná a dokonca to robil u aj predo mnou. ten kvet mi bude chýba ak ho budem musie da preč
Není tady
My jsme to taky musely vyřeit tím, e jsme dali kytku do místnosti, kam ona nesměla. TEď u se kytky ani nevimne ... u je o něco starí a rozumnějí. Ono ho to snad časem přejde :-)
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
neviem čo s ním mám robi. celý čas čo ho máme si vežký fikus na zemi nevímal. tento týdeň z neho začal otrháva lístky a včera vyhrabal vetku hlinu a rozvláčil ju po byte.aj do postele, na sedačku, skrátka vade.pinavý bol ako prasa a astný e sme konečne prili domov . zobrala som ho ku kvetu povedala fuj, zatváril sa e pochopil. ráno bola hlina zase vyhrabaná a dokonca to robil u aj predo mnou. ten kvet mi bude chýba ak ho budem musie da preč
nas pejsek zas otrhava mamince na balkone bylinky:)
Není tady