Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 3. 10. 2008 22:37

REŇAS
Host

Re: Zvýšení (posílení) imunity - poradíte něco osvědčeného?

Děkuji Sisi,přeji dědovi,ať mu i nadále slouží zdravíčko a ať mu to stále běhá..stolt a kouknu se natu houbu.. wink Ovšem naše Ája  va něco vypít,co by ji nechutnalo-respektivě nevonělo..ta nesnese ani dětské sirupy,antibiotika v sirupech,nechtěla ani dětský Brufen v sirupu..,pozvrací se z toho yikes ,teď jsme museli vyměnit i spray do nosu roll ,protože ji nevoněl a ona se zas pozvracela..raději,už od mala polkne obrovskou tabletku.. Jedině co do ní dostanu je Mucosolvan a hořký Stoptussin,protože u těch pár kapek,to má rychle za sebou..se divím,že vůbec vypije bylinkový čaj,ale většinou ji koupím,namíchaný dětský.. wink

#27 3. 10. 2008 23:01

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

děkuji..no já bych chtěla mít dědovu vitalitu.někdy mu to tiše závidím.. wink

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#28 7. 10. 2008 10:56

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Není třeba posilovat imunitu, ale zbavit se příčiny!!!

Není tady

#29 7. 10. 2008 12:29

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Kdo má zájem něco zajímavého si přečíst, písněte mi SZ, poradím !

Není tady

#30 14. 5. 2010 0:35

hankatoma
♥------

mně se osvědčil curenzym na posílení imunity organismu, a to i u 5leteho syna. Na nachlazení, virózy téměř už netrpím a chřipka se mi vyhýbá obloukem.

Není tady

#31 19. 7. 2010 14:52

Ganci
♥------

Pročítala jsem si články maminek ohledně zvýšení imunity u dětí. Mám dítě s cyctickou fibrózou a je často nemocné. U dětí s touto diagnózou to tak bývá (bronchitidy, zápaly plic). Pokud se vám zdá vaše dítě při políbení na čelíčko trochu slané, neváhejte jej nechat prověřit (potní testy) na vylučování chloridů v potu. Je to bezbolestné a rychlé. Děti s CF (cystickou fibrózou) musí 3x denně inhalovat aby předcházely těmto komplikacím.
Ganci

Není tady

#32 17. 8. 2010 10:23

Kecicka
♥------

dobrý den, za sebe bych mohla doporučit Colostrum. Je to kravské mlezivo, sekret vylučovaný do 12ti hodin po porodu telátka. Pro novorozence představuje kromě své výživové hodnoty s vysokým obsahem vitaminů, minerálů a stavebních kamenů bílkovin také nenahraditelný zdroj látek ovlivňujících vývoj jeho imunity, látek poskytujících přímou ochranu proti mikroorganismům a faktorům působících na růst a obnovu buněk. Toto kravské Colostrum má asi 30-40x vyšší biologickou kvalitu než lidské. Je to tzv. nejpřírodnější očkování. Užívat ho mohou jak malá miminka, tak samozřejmě dospělí. Toto opravdu mohu jen doporučit. Sice je dražší, ale kvalitou se nedá srovnávat. Navíc, když si člověk spočítá, kolik času a peněz utratí za zkoušení různých druhů chemických medikamentů.... Na těchto stránkách jsem našla spoustu informací o Colostrum, a to i článků z lékařského pohledu www.aloeveragel.estranky.cz. Tak snad to bude co platné smile a držím palečky....

Není tady

#33 18. 8. 2010 14:37

Kara
♥♥♥----
Místo: Jižní Morava

Bylinka Echinacea. V případě dětí spíš slabší čaje, jako příměs, a nebo kapky. Nedám na ni dopustit.

Mohu být hruškou a hrát si s rojem vos...

Není tady

#34 15. 9. 2010 9:49

Zuzankaa76
♥------

Detska imunita... vecne tema. Ja tedy taky zkousim leccos, samozrejme krom co nejvetsiho prisunu ovoce a zeleniny, tedy coby prirodnich zdroju vitaminu, tak davam i klasicke vitaminy pro deti, typu martanci atp. Kdyz je potreba extra posileni imunity (ted po nestovicich,v dobe chripek), tak nasazuju preventan junior, mam s nim dobre zkusenosti. Pro mladsiho pak laktobacily. A jak procitam diskuzi nize, tak se mi libi to otuzovani, i kdyz musim priznat ze moje deti moc otuzile nejsou. naopak solna jeskyne me vylozene zklamala, za hodne penez mi neprisel efekt nijak vyrazny, a to jsme meli permici.

Není tady

#35 19. 10. 2010 8:08

hanka22
♥------

nepovolená reklama

Upravil(a) Ronja (20. 10. 2010 12:36)

Není tady

#36 28. 10. 2010 18:50

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Já bych doporučila všeobecně koloidní minerály nebo javorový sirup, vitamíny.

Není tady

#37 27. 2. 2011 14:13

donny
♥------

já používám na imunitu zcela osvědčený výtažek ze žraločích jater v kapsličkách (malým dětem se propichuje a vytlačuje do jídla)..větší děti si jej sami vyžadují a rozkousávají to, já to teda radši zapiju smile od té doby co jej užívám jsem ještě nebyla nemocná...protože zde asi nemůžu hodit odkaz, prosím napište mi, ráda vám jej zašlu mailem..navíc můžete u firmy dostávat výrobky zdarma, peníze, dárky...no do lékárny už každopádně nejdu, tyto výrobky jsou prvotřídní kvality a přírodní...nepovolená reklama

Upravil(a) tina (1. 3. 2011 14:54)

Není tady

#38 27. 2. 2011 16:47

amba001
♥♥♥----

Nedávno jsem slyšela na podporu imunity:
Rozmíchat  2 lžíce medu s rovnou kávovou lžičkou mleté skořice a zředit to vlažnou  vodou do běžného hrnku, popíjet v průběhu dne.
No, zdálo se mi to moc jednoduché na to, aby to mělo tak úžasný účinek. Zkusila jsem to a nevěřila jsem, jaký neuvěřitelný příval energie jsem cítila, až mě to zaskočilo.
Zatím jsem to měla 2x, určitě si to zopakuji. Nemohu z dlouhodobého hlediska posoudit výsledek, ale za zkoušku to stojí. Také to na každého může působit jinak a pozor na alergie. Fakt je, že "něco" to dělá. Dětem bych dávala o mnoho menší dávku.
Pokud to některá z vás zkusí, uvítám vaši zkušenost.

Není tady

#39 27. 2. 2011 20:40

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

echinacea, po ATB používám laktobacily na obnovu mikroflory ve střevě, zabírá....

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#40 14. 6. 2011 21:29

Andreaa06
♥------

příspěvek odstraněn z důvodu spamování diskuzí

Upravil(a) AndreaP. (15. 6. 2011 15:29)

Není tady

#41 25. 3. 2013 14:27

Zuzula
♥------

Zkus jí uvařit NEPOVOLENÁ REKLAMA. Pomohl i mojemu synovi a když jsem řekla, že mu už v ten den večer bude líp, tak ho pil sám od sebe smile Proto ho máme pro jistotu pořád doma.

Není tady

#42 25. 3. 2013 16:43

janal83
♥♥-----

Ovoce, zelenina, sport, dobrá nálada smile))

Není tady

#43 8. 4. 2013 21:05

Irena555
♥------

zajímavé.....http://www.cestyksobe.cz/tomas-lebenhart-nemoc-teto-doby-a-moznosti-uzdraveni-z-pohledu-celostni-mediciny-ad2305/

Není tady

#44 5. 3. 2014 15:00

Karolik12
♥------

Mě na imunitu pomáhájí echinaceové kapky od imunitu, které užívám preventivně a klepu! jsem zdravá, jako rybka!! smile

Není tady

#45 8. 3. 2014 19:24

Mandragorasa
♥♥-----

Karolik12 napsal(a):

Mě na imunitu pomáhájí echinaceové kapky od imunitu, které užívám preventivně a klepu! jsem zdravá, jako rybka!! smile

a zvýšené dávky vit C smile

Není tady

#46 19. 3. 2014 12:50

Karolik12
♥------

Echinaceové kapky od imunitu pomáhají celé naši rodině a jsem s jejich složení moc spokojení.

Není tady

#47 27. 6. 2014 17:07

Kamilkaka
♥♥-----

Já myslím, že nejdůležitější je nechat provést nějaké komplexní vyšetření, protože se může jednat o vrozenou vadu týkající se poškozené imunity a až ve chvíli, kdy se nic takového neprokáže, tak by se člověk měl zaměřit na to, co zrovna u něj může poškozenou imunitu způsobovat. U mladších dětí je to většinou jasné - ocitnou se ve společnosti spousta jiných dětí a když tak každý něco prskne, hned to někdo chytí, u dospělých je dobrý se zamyslet nad stylem života, protože nemocí tělo doslova volá o pomoc, že něco není v pořádku. Začala bych tu imunitu posilovat zlehka a preventivně, třeba probiotiky, já si každý rok na podzim dávám jakousi "ozdravnou kúru", kdy 3 měsíce užívám biopron forte, abych nemocem předcházela, nikoli čekala až přijdou. K tomu je ale potřeba změnit i stravování, zařadit pohyb, naučit se odpočívat, prostě změnit to, co radí všude možně - vážně na těch radách něco je.

Není tady

#48 28. 6. 2014 20:41

Zdenka22
♥------

Souhlasím s Kamilkaka. Já sama jsem vždycky měla problémy s imunitou a děti jakmile nastoupily do školky tak také. Já jsem to řešila biopronem forte a dětem jsem kupovala biopron laktobacilky. Na tuto značku si opravdu nemůžeme stěžovat, protože jejich účinek jde znát. Je vhodné je užívat i při ATB.

Není tady

#49 13. 4. 2015 12:59

RencaTupa
♥♥-----

Moje švagrová dává svým dětem kapky z kořene echinacei. Údajně jsou dobré a pomáhají.
Ale jinak jsem viděla v Sama doma rozhovor s imunoložkou, a ta říkala, že školkový věk kolem tří let je ideální pro vytvoření protilátek proti různým nemocem, a nijak jinak, než že si těmi nemocemi organismus projde, si ty protilátky prostě nevytvoří. Takže je úplně v pořádku, že jsou děti nemocné a předávají si to mezi sebou :-(
Maminkám se to asi  moc nelíbí, což chápu, ale ten názor imunoložky byl celkem logický.

Není tady

#50 27. 9. 2015 18:50

Anna M
♥♥-----

Zkuste použít Guna prevac, v případě, že budete vnímat začátek onemocnění - klidně po 20 min. 5-10 globulek. Ne v případě již rozjetého onemocnění! Tam není úspěšnost.
V případě chřipkového období, je možno použít cca 5-10 globulek (jsou miniaturní) jednou denně.

Prevence je dobrá mysl, klid, pohoda, láska, mír. Zvýšené dávky vit. C, možno i kapky Echinacea, atd.....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí