|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Maminy, nemáte některá vysílačku-chůvičku od datavoxu, premium 1? My jsme ji dostali jako svatební dar, tak to chci zprovoznit, ale vůbec se v tom návodu nevyznám. Ani nevím, co to vlastně umí a na jakém principu to má vůbec fungovat. Tam je jenom, jak to nastavit, ale vůbec nevím, co po tom mám chtít.
, takle polopatě pro "blbce" to není, Je tam nastavení nějakého baby monitoru, ale co to znamená, to taky nevím.
Není tady
Hm, tak to bude asi nějakej šmejd, když to nikdo nemá. Jak já tohle rozchodím-to teda fakt nevím
Není tady

Není tady
Hanino, dala jsem to i do vyhledávače, zkoušela to všemožně, ale nenašla nic 
Není tady
Hani, nasla jsem to na netu...je to myslim madarsky vyrobe, ale taky to vubec neznam: http://www.hamex.hu/belso.php?m=5&i … p;gy_id=55
Zabyvaji se vylozene telekomunikacni technikou, tak to snad zadny smejd neni, jen to mozna nemaj dobre distribuovane.
Není tady
jé, Lei, ty jsi to kvůli mě hledala????
Ty seš ale hodňoučká. Tak já jsem nenašla vůbec nic. Ty jsi našla stránku, kde je ta vysílačka vyfocená.
Akorát to je asi v maďarštině a ten návod tam stejně není.
To co je u výrobku, je opravdu hrůza. Jak se to má nastavit, tak zhruba je, ale jak to funguje, to už bohužel ne. Tlačítek tam je milion, tak si můžu vybrat.
Není tady