|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ivano, nemůžeš vědět, jestli tví rodiče nemělil nebo tvá kamarádka, nebo aspoň její partner nemají bokovku. To nikdy nevíš.
Upravil(a) Eva. (30. 7. 2013 15:30)
Není tady
Proč se každý vlákno nakonec zvrtne ve vlákno o Grainne? Všude je Grainne
Nebuď nespravedlivá... například na vaření a politice ji prakticky nevidět... 
Není tady

helena napsal(a):
Proč se každý vlákno nakonec zvrtne ve vlákno o Grainne? Všude je Grainne
Nebuď nespravedlivá... například na vaření a politice ji prakticky nevidět... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Tam asi nemá co rozebírat, naštěstí
Není tady
Eva. napsal(a):
Ivano, nemůžeš vědět, jestli tví rodiče nemělil nebo tvá kamarádka, nebo aspoň její partner nemají bokovku. To nikdy nevíš.
U svých rodičů vím naprosto spolehlivě, že ani jeden z nich nikoho jiného neměl. Oba byli hodně samotářští, zvlášť táta, ten neměl ani jediného kamaráda a všude chodil buď sám nebo s maminkou (na procházky, do kina atd.) Do společnosti nidko z nich nechodil. U kamarádky měl bokovku její manžel a ona to nesla velmi těžce. Ale u nich to začalo tak, že po narození dítěte on přestal mít o ni v tomto smyslu jakýkoli zájem a ona to ze začátku párkrát zkusila, ale nevyšlo to, tak toho nechala a smířila se s tím. Ona nemá na sex vůbec pomyšlení, nechybí jí. Ani on není nějaký sexuální přeborník, s tou bokovkou to bylo tak, že se opravdu zamiloval. Jenže on je konzervativec a nikdy by se nerozvedl, když to začalo ze strany mojí kamarádky hrozit, tak se radši s tou svojí milenkou rozešel a ona kvůli němu páchala sebevraždu - naštěstí ji náhodou včas našel její tehdy šestnáctiletý syn.
Není tady

Ivano, a myslíš si, že lidé v manželstvích, jaká jsi popsala - tví rodiče a tvá kamarádka, jsou šťastní? Tví rodiče možná, protože se možná našli a byli stejného založení, ale tvá kamarádka a její muž asi sotva.
Není tady

Modroočka napsal(a):
Proč se každý vlákno nakonec zvrtne ve vlákno o Grainne? Všude je Grainne, ach jo,čeho je moc, to se nakonec přežere
to neni o mne ... ja jen reagovala na tema
Není tady
Eva. napsal(a):
Ivano, a myslíš si, že lidé v manželstvích, jaká jsi popsala - tví rodiče a tvá kamarádka, jsou šťastní? Tví rodiče možná, protože se možná našli a byli stejného založení, ale tvá kamarádka a její muž asi sotva.
Myslím, že jsou spokojeni, znám je dobře. Sex není všechno, i když v dnešní době se to tak někdy jeví.
Není tady

V takovém vztahu žije i můj přítel. Spokojený není. Myslím si, že muž/žena, kterým ve vztahu chybí sex, nejdou ve vztahu spokojeni. Sex určitě není všechno, ale je důležitou součástí vztahu. Podle mě jsou ve chvílích milování partneři k sobě nejblíž, jak jenom mohou být. Protože to je maximální blízkost fyzická i psychická, když to funguje.
Samozřejmě jiný je to, když ani jednomu z partnerů sex nechybí. Ale pokud aspoň jednomu chybí, je to špatně.
Upravil(a) Eva. (30. 7. 2013 16:23)
Není tady

A proč žije někdo s partnerem, který ho nepřitahuje? Proč teda nejdou za tím, kdo je přitahuje?
Není tady

Modroočka napsal(a):
A proč žije někdo s partnerem, který ho nepřitahuje? Proč teda nejdou za tím, kdo je přitahuje?
třeba kvůli dětem ? nebo to nepovažují za prioritu ?
Není tady

Grainne napsal(a):
Modroočka napsal(a):
třeba kvůli dětem ? nebo to nepovažují za prioritu ?
A myslíš, že děti nevicítí, že ten vztah nefunguje? vycítí, dřív, než si myslíš a pro dítě je to jednak špatnej vzor a jednak je to stresuje víc, než rozchod rodičů. Děti jsou vždycky jen velká výmluva. Ale zase to každej žere.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Ale třeba ho partner přitahuje. Jen nemá takovou potřebu sexu. Maj to rozdílné. Priorita je udržení "fungujícího" vztahu. Každý to máme prostě jinak.
Není tady

dusička napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Ale třeba ho partner přitahuje. Jen nemá takovou potřebu sexu. Maj to rozdílné. Priorita je udržení "fungujícího" vztahu. Každý to máme prostě jinak.
Mluvím teď konkrétně třena o Luise.
A u Majkafina přítele, taky to nechápu, když není doma spokojený, proč tam je? Děti jsou prostě výmluva. Pokud mi partner nevyhovuje, nejsem ve vztahu spokojená a nemám partnera ráda, pak s ním přece nebudu. To je pokrytectví.
Není tady

Přece nebudu žít s někým, s kým de facto žít nechci, nepřitahuje mě a nejsem s ním ve vztahu spopkojená.
Není tady
Protože to, že mě partner nepřitahuje ještě neznamená, že se s ním jinak nedá žít.
Nehledě na to, že kdyby měli lidé jít vždycky "za tím, kdo je přitahuje", strávili by někteří život ve stěhovacím voze... 
Pokud mi partner nevyhovuje, nejsem ve vztahu spokojená a nemám partnera ráda, pak s ním přece nebudu.
Ale to jsou tři různý podmínky... a pro vztah - řekněme slušnej vztah - není nutný, aby byly splněný všechny najednou.
Upravil(a) helena (30. 7. 2013 18:29)
Není tady

Luisa93 napsal(a):
OBNOVUJI TÉMA !
Která z vás si taky myslí, že když už jednou dojde chemie a vzrušení, tak všechny psycho-poradny, romantické zájezdy a hračičky či oblečky jsou K NIČEMU ??
Luiso, když už jednou dojde chemie a vzrušení, tak to buď vyhovuje oběma a vztah se přesune do kamarádsko-platonické roviny, nebo to jednomu přestane vyhovovat až tak, že si najde milenku/milence a dokonce to může dopadnout i tak, že vztah bez chemie a vzrušení přestane být pro jednoho z nich zajímavý a z vlastní iniciativy to ukončí.
Můj osobní názor je ten, že když už jednou dojde chemie a vzrušení - a ta dojde dříve nebo později v každém vztahu - tak by se měl ten dotyčný, kterému vzniklá situace vadí, poctivě zamyslet a srovnat si priority, co vlastně chce. Ovšem jestliže má dotyčný pocit, že ve vyhaslém vztahu bez jakékoliv vášně v podstatě živoří, měl by si s partnerem otevřeně promluvit a navrhnout rozchod, aby neotravoval život ani sobě, ani partnerovi.
My Ti tady, Luiso, můžeme stokrát odkejvat, že: "když už jednou dojde chemie a vzrušení, tak všechny psycho-poradny, romantické zájezdy a hračičky či oblečky jsou K NIČEMU", ale Ty v tom žiješ a Ty se musíš rozhodnout, co dál a jak se svým vztahem do budoucna naložíš. Ono živořit vedle partnera, který Tě nepřitahuje jako muž se dlouhodobě skutečně nedá a řešit situaci tím, že manželovi budeš pravidelně nasazovat parohy se taky nedá 
Není tady

helena napsal(a):
Protože to, že mě partner nepřitahuje ještě neznamená, že se s ním jinak nedá žít.
Nehledě na to, že kdyby měli lidé jít vždycky "za tím, kdo je přitahuje", strávili by někteří život ve stěhovacím voze... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Jasně, takže sice někoho miluju, přitahuje mě, ale nebudu s ním, protože s manželkou se dá žít, je to pohodlný, sice ji nemiluju, nespím s ní, ale dá se to snášet? Pak ta milenka je u toho za úplnou trubku, pokud teda ten vztah bere tak, že milenec by s ní tak rád byl, ale nejde, to víš, kvůli dětem. Je to kravina.
A konkrétně u Luisy, tak manžel se jí protiví, je to trouba, ale dá se s ním žít, no to je fakt vtip roku 
Není tady
Třeba to je to , že má člověk strach být sám. že ve dvou se to lépe táhne. Že společně vychovávají svoje děti. A že zase bude líp, že je to třeba jen nějaká krize ve vztahu. Jednou jsme dole, jednou nahoře.
Byly doby, kdy jsem manžela nesnášela, nepřitahoval mě ničím, protože jsem byla na něho naštvaná. Ted (musím) zatukat je to mezi námi fajn. I když problémy jsou a budou, ale jsme o kus dál a trochu jsme se spolu naučili komunikovat. Takže se přitahujeme jako za "mlada"
Není tady

dusička napsal(a):
Třeba to je to , že má člověk strach být sám. že ve dvou se to lépe táhne. Že společně vychovávají svoje děti. A že zase bude líp, že je to třeba jen nějaká krize ve vztahu. Jednou jsme dole, jednou nahoře.
A co chudák ta milenka, kterou tak miluje a rád by s ní byl, jenže musí být s manželkou, byť ji nemiluje. Ta milenka taky není kus hadru, aby nic necítila. I když jasně, dobře jí tak, že, když se zamilovala do ženatýho chlapa 
Duší, to je kravina.
a u Luisy to nevypadá, že by se něco časem zlepšilo.
Není tady
U nás to taky nevypadalo.
Milenka - proč by měla být chudák? Ten muž může svým způsobem milovat obě.
Upravil(a) dusička (30. 7. 2013 18:43)
Není tady
Ta milenka taky není kus hadru, aby nic necítila.
Ne "dobře jí tak"... ale jinak je to její rozhodnutí, že si našla "ženatýho chlapa". Neříkám, že někteří pánové nedovedou úspěšně mlžit i delší dobu (ale o těch snad nemluvíme), ale většinou ta milenka moc dobře ví, do čeho jde - a pokud je s tím srozuměná, pak si nemá na co stěžovat. Ženatej pán nebejvá jediná její možnost...
Není tady
Eva. napsal(a):
V takovém vztahu žije i můj přítel. Spokojený není. Myslím si, že muž/žena, kterým ve vztahu chybí sex, nejdou ve vztahu spokojeni. Sex určitě není všechno, ale je důležitou součástí vztahu. Podle mě jsou ve chvílích milování partneři k sobě nejblíž, jak jenom mohou být. Protože to je maximální blízkost fyzická i psychická, když to funguje.
Samozřejmě jiný je to, když ani jednomu z partnerů sex nechybí. Ale pokud aspoň jednomu chybí, je to špatně.
Ale jim sex nechybí. Kdyby jim chyběl, hledali by ho asi jinde, kdyby ho nemohli mít spolu. Ale nechybí jim. Jsou lidé, kteří sex téměř nepotřebují. já sama jsem ho neměla od r. 2003, nejmíň, přesně si to nepamatuju. Ani masturbaci. prostě ho nepotřebuju. A jsem spokojená.
Není tady

dusička napsal(a):
U nás to taky nevypadalo.
Milenka - proč by měla být chudák? Ten muž může svým způsobem milovat obě.
Jo? Hmmm, no, tak aspoň jak to popisuje například Majkafa, tak miluje ji, ne manželku, Nebo to tak aspoň z jejího psaní chápu.
A pak, je rozdíl, když někomu chybí sex, ale má partnera rád a když, jako například Luisu, partner nepřitahuje a začíná se mu protivit.
Upravil(a) Modroočka (30. 7. 2013 18:54)
Není tady
je rozdíl, když někomu chybí sex, ale má partnera rád a když... partner nepřitahuje a začíná se mu protivit
No právě... takže pak se nemusíš ptát "Proč teda nejdou za tím, kdo je přitahuje?"
Není tady
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
Graine - a Ty si to měla od začátku manželství ne?
skoro
brala jsi antikonti?
Není tady