|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj holky babinetky,
poradíte mi? mám přítele a zjistila jsem, že mě sexuálně nepřitahuje. Vztah máme celkem normální, rozumíme si, žádné vážnější problémy mezi námi nejsou. Ale já přestávám mít zájem o sex, přítel mě prostě moc nepřitahuje. Ne, že by byl nějak ošklivý, je to celkem hezkej chlap. Tak nevim, co se mi děje...
Díky za vaše názory.
Není tady
sýkorko to je celkem blbý, protože zas nějaký čas tě to nebude už bavit vůbec, s tím ty bohužel asi nic ani nikdo jinej neudělá, prostě tě buď přitahuje nebo nepřitahuje.
takže holt počkej až potkáš toho pravýho se vším všudy 
Není tady
Take si myslim, ze s tim neudelas nic. Tahle pritazlivost,nebo nepritazlivost je take o chemii , nic na tom nezmenite. Pokud te partner nepritahuje od pocatku,situace se u tebe pozdeji zvrtne do alergie na vsechno co dela.Vzdycky na pocatku musi byt vasen,kdyz tam od pocatku chybi,je lepsi od toho jit.
Není tady
To je příroda a je to tak zařízené, že tě nemůžou přitahovat všichni sexuální partneři. Ale pokud tě nepřitahuje, tak nechápu, proč s ním jsi ? Jdi a hledej toho, kdo tě přitáhne, nebo pak někde přeskočí jiskra a bude zle !
Není tady
Aneri napsal(a):
To je příroda a je to tak zařízené, že tě nemůžou přitahovat všichni sexuální partneři. Ale pokud tě nepřitahuje, tak nechápu, proč s ním jsi ?
Asi proto, že ho má jednoduše ráda... Já to měla podobně.Už spolu nejsme, právě proto, že mě fyzicky nepřitahoval, ale vím, že jsem pustila k vodě toho nejlepšího chlapa, jakého mi mohl osud přihrát do cesty... Teď můžu jen čekat, jestli toho budu jednou litovat a případně se z toho ponaučit. Veselé vyhlídky...
Není tady
No právě Jiněnko....vim, že je to jeden z nejlepších mužských,který jsem kdy poznala. Výborně si rozumíme, máme si co říct, máme stejný smysl pro humor, je hezkej, chytrej, neni na ženský (!!!!) a má mě opravdu rád. Jenom v tom sexu to začíná nějak váznout... Nevím, jak to řešit, protože mu přece nemůžu říct, že mě nepřitahuje... Ty sis našla někoho jinýho? Nebo jak to u Vás probíhalo a rozchodem...
Není tady
když tě nepřitahuje je to blbý a nezměníš to bude z něj leda dobrej kamarád ...
Není tady
já nevím ale mi připadá že právě už dobrý kamarád je a ten sex je snad jen proto, že by to tak mělo být
možná se mýlím, ale asi to není to pravé na celý život

Není tady
Asi si hledej a najdi , Sýkorko, někoho pro Tebe onačejšího, jinak si budeš časem připadat jako "oběť" a ten Tvůj nynější přítel (byť fajn chlap) se Ti dočista zprotiví.
Není tady
Jdi od něj. Já měla něco podobného se svým ex a pak se mi zhnusil ve všem. Každý sex jako znásilnění. Teď si vyčítám, že jsem od něj neodešla dřív. Je to peklo i pro toho druhého, protože cítí, že něco není v pořádku.
Není tady
A co zkusit sexuologickou poradnu? Nebo nějaké změny v sexu, nápady, dočasný půst po vzájemné dohodě...? naznačila si mu to nějak?
Není tady
Já můžu potvrdit, že když není zpočátku velká přitažlivost a po této stránce je to takové "nemastné neslané" anebo "aspoň něco", že se situace zhoršuje. V případě, kdy nám neimponuje chování partnera, některé zvyky, projevy etc. (tedy převažuje-li averze nad přitažlivostí)...začíná se to nabalovat, nabalovat, až nám dotyčný leze na nervy, jen se na něj podíváme... a máme-li možnost srovnávat...
A největší průser, že u zvlášť chytlavých lidí, může nastat hormonální bouře, myslím tím za milovanost i v těchto případech, a pak to rozčarování...
ten pád dolů...
Není tady
Taky jsem zažila něco podobného. On byl nejlepší chlap, co jsem kdy poznala (fakt - a že mám s čím srovnávat
), ale od začátku se mi nelíbil. Je až s podivem, že taková kombinace může existovat, ale může. "Kdyby měl jinou vizáž", nosila bych ho na rukou do smrti. Sex nebyl vůbec příjemný, protože on mě prostě nepřitahoval, nefungovala chemie. Půl roku jsem se překonávala, říkala jsem si, že vzhled není důležitý, ale dál to prostě nešlo. Uteč, čím dřív můžeš, tím líp.
Ahoj, taky se mi to stalo. Rozešli jsme se. Jemu jsem to vysvětlila a normálně to pochopil. Je to teď můj nejlepší kamarád. Říkala jsem si, potkat ho v pozdějším věku, mít něco víc za sebou, beru ho všema deseti. Třeba se to opravdu jednou stane. Jenže na to jsem teď ještě moc mladá.
Není tady
OBNOVUJI TÉMA !
Která z vás si taky myslí, že když už jednou dojde chemie a vzrušení, tak všechny psycho-poradny, romantické zájezdy a hračičky či oblečky jsou K NIČEMU ??
Není tady

[
Upravil(a) Grainne (30. 7. 2013 10:17)
Není tady

Luisa93 napsal(a):
OBNOVUJI TÉMA !
Která z vás si taky myslí, že když už jednou dojde chemie a vzrušení, tak všechny psycho-poradny, romantické zájezdy a hračičky či oblečky jsou K NIČEMU ??
JA 
Není tady

Luisa93 napsal(a):
OBNOVUJI TÉMA !
Mé kolegyni to pomohlo, dokonce se do manžela znovu zamilovala a to měla stavy, že se nemohla ani přemoct k sexu.
Ale pravidlem to není.
A vidíš, Luiso, všichni se rozešli, ale ty jsi dál s "troubou", jen proto, že se ti stará o dítě. To je vychcanost. A myslíš, že si ten hodnej trouba zaslouží, abys z něho dělala vola, podváděla ho a tahala ho za nos?
To pak svědčí o tvým špatným charakteru. Být s někým, kdo mě nepřitahuje, ale má to pro mě výhody materiální a jiný, to je tak trochu jako prostituce.
Když už, tak se aspoň zachovám k tomu člověku natolik solidně, že se s ním rozejdu.Ty můžeš být s tím svým alfasamcem a on má šanci najít si partnerku,kterou bude přitahovat a ona s ním bude spokojená a hlavně, nebude z něj dělat vola.
Já dokážu pochopit, že tě nepřitahuje, to se prostě normálně stává, ale co nechápu, že nemáš tolik charakteru, aby ses k němu zachovala slušně a nepsala o něm na kdejakým serveru, že je trouba. Myslíš, že to je vůči němu fér, a že si to zaslouží? Aby se ti to jednou nevrátilo jako bumerang
Není tady
Já to nechápu, většina lidí si myslí, že když tam nebyla ta chemie od začátku, tak je to špatný, ale i když tam byla, tak může naprosto dojít (a nejspíš dojde). A pak je to to samý, jako by tam nikdy ani nebyla, až na těch pár vzpomínek z předešlých let...
Upravil(a) Luisa93 (30. 7. 2013 10:25)
Není tady
když tam nebyla ta chemie od začátku, tak je to špatný, ale i když tam byla, tak může naprosto dojít
Ale běž do háje s chemií... to je sice hezká věc, ale jen taková "třešnička". I když "dojde chemie a vzrušení", může vztah bez potíží běžet dál - pokud si teda jeden z partnerů neusmyslí, že bez "chemie a vzrušení" prostě nemůže žít, tak si to jde hledat jinam. Někdy i několikrát za život...
Není tady

No,tak když tohle potřebuje, tu trvalou chemii a vzrušení, tak jo,ať to hledá, ale ať dá šanci i tomu druhýmu. Psát někde, že manžel je trouba a podvádím ho, to je fakt na úrovni.
Není tady
Modroočka napsal(a):
No,tak když tohle potřebuje, tu trvalou chemii a vzrušení, tak jo,ať to hledá, ale ať dá šanci i tomu druhýmu. Psát někde, že manžel je trouba a podvádím ho, to je fakt na úrovni.
když manžel je trouba, tak ona je pak paní troubová 
Není tady

helena napsal(a):
když tam nebyla ta chemie od začátku, tak je to špatný, ale i když tam byla, tak může naprosto dojít
Ale běž do háje s chemií... to je sice hezká věc, ale jen taková "třešnička". I když "dojde chemie a vzrušení", může vztah bez potíží běžet dál - pokud si teda jeden z partnerů neusmyslí, že bez "chemie a vzrušení" prostě nemůže žít, tak si to jde hledat jinam. Někdy i několikrát za život...
muze bezet dal .... ale ta vztahova cast tam proste nefunguje .... nutit se k sexu , kdyz te partner nepritahuje se neda a jeden nebo oba jsou stale nespokojeni . A zit cely zivot jen tak vedle sebe jako kamaradi ? To asi malokdo vydrzi .
Není tady
Přesně jak píše Grainne, lidi si myslí, že když je ve vztahu vše kromě sexu v pohodě, že má cenu něco zachraňovat, ale sex je i přitažlivost a vzrušení a zamilovanost, u chlapa, kterého nemuluji a nepřitahuje mě nemůžu po čase cítit nic než přátelský cit (byť hluboký), který se ale začíná mísit s odporem (kvůli tomu sexu). Co asi časem převáží, hm?
Není tady

Luisa93 napsal(a):
Přesně jak píše Grainne, lidi si myslí, že když je ve vztahu vše kromě sexu v pohodě, že má cenu něco zachraňovat, ale sex je i přitažlivost a vzrušení a zamilovanost, u chlapa, kterého nemuluji a nepřitahuje mě nemůžu po čase cítit nic než přátelský cit (byť hluboký), který se ale začíná mísit s odporem (kvůli tomu sexu). Co asi časem převáží, hm?
pokud te nebude druha strana neustale prudit , tak muze prevazit to pratelstvi
Není tady