27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Není tady
Já a mé děti si na Valentýna dáváme vzájemně nějakou dobrou mňamku, třebáá Rafaelo. Vzniklo to spontánně. Protoe se máme rádi. A je nám fuck, e je to svátek zamilovaných. Láska je láska.
I kdy jsem starí, Valentýn mě oslovuje a přijde mi jako hezký svátek. Ano, je to byznys, přesto mi přijde tento svátek romantický a ráda dostávám zavrhnutá srdce a plyáky. Bohuel málokdy mám partnera, který se mnou toto cítění sdílí.
Není tady
Tiina napsal(a):
Co to je Valentýn ? Tuhle importovanou hrůzu bez jakékoliv místní tradice odmítám podporovat, je to pouze obchodnický trik jak z lidí vyrazit dalí peníze. Osobně si počkám na pusu pod tření na prvního máje.
To bych si dala taky říct, jen si nejsem jistá, jestli tou dobou jetě něco pokvete, u nás u jsou ty pupence poválivě probuzený...
Pro mě je slavení Valentýna jen dalí den v kalendáři, který zatěuje moji pamě a provětrává kapsu. Moná, pokud se moje starí srdce jetě někdy poblázní, budu uvaovat jinak, ale to mi nehrozí. Nikdy neříkej nikdy. Tak to Valentýnské vlání jen nelibě pozoruji. Protoe ani mému českému srdci tyhle cizí blbinky nesedí.
Není tady
Ne slavit přivandrovalý americký svátek, který je tu stejně jen proto, aby mi vytáhl dalí prachy ze rajtofle, tak raději dám Tomovi pusu na 1. máje. P.s. Můj Tom mě za postoj k této srdíčkovo-plyákovské makarádě oceňuje a vichni kámoi mu 14.února závidí.
Není tady
Já nedám pod poltář naprosto nic mému manelovi.. Oslovení miláček nepouívám, asi nejsem dost romantická Neslávíme valentýn, neslavíme výročí svatby, neslavíme svátky, neslavíme velikonoce
My jsme takový anti-slavisti
Není tady
Valentýn nám nic neříká. My si počkáme na 1. květen. Pusa pod rozkvetlým stromem, večer dobrá večeře v příjemné restauraci.....
Není tady
Surikato to nevím, a upřímně, ani to nijak neřeím. Mě nějak nebere ani ten 1. máj, zmínila jsem to proto, e kdy má někdo fakt tu potřebu slavit jakýsi "svátek lásky" jeden místní by tu byl, take netřeba tahat dalí.
Kromě toho, mě ve světle po*ných třicátých narozenin, které mě letos čekají, jsou vechny ostatní svátky tak nějak ukradené :-(
Není tady
Já si teda nemůu pomoc,ale přijde mi to jako druhý MD . Pořád tak jde o tu enskou. My teda Valentýna neslavíme. To e se máme rádi si nemusíme dokazovat zrovna 14.února
Není tady
Teeeda, Vy jste tady vsichni tak svatecne naladeni
Proc tak nemate radi Valentyna? Ja vim, je to eportovana tradice, ale kdo rika, ze musite utratit majlant........ze je to svatek obchodniku co z Vas jen chteji tahat penize....kazdy mate svou hlavu,ne? Staci kyticka, pozvani na peknou veceri, nejaka malickost.
Myslim, ze na tom, ze si pripomeneme, ze mame nekoho radi neni nic spatneho. A klidne si to pripomenu 10 krat rocne - 1. kvetna, na Valentyna, na vyroci svatby atd. atd....klidne jen tak. Proc ne?
My Valentyna slavime, vzdy dostanu krasnou kyticku,vymenime si nejakou drobnost, nekam vyrazime...letos to bude pry prekvapeni
U nas je ale Valentyn na druhou. 14.2. jsme se totiz poznali.
Není tady
Neslavím
Vechny ty trapnosti s tím spojené mě rozčilujou.
Je to svátek "treb květinářství a cukráren"
1. Máj je 1.Máj - pusa pod rozkvetlým stromem to je moje !
Není tady
tak se teda přiznám, no - ačkoliv tenhle svátek vůbec nemusím a dívám se na něj přes černý brýle, nebudu popírat, e by mi malá drobnost neudělala radost. ale tak jsem enská, dárky - hlavně drobnosti - mám ráda. nejvíc teda jen tak, ani by to "přikazoval" kalendář!!
jinak si stojím dál za svým - neslavím
Není tady