27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
tak a teď se pochlubte.... ptám se raději s předstihem....
copak se chystáte dát pod poltář svému miláčkovi k Valentýnu ? zajímají mě předevím originální dárky pro chlapy, ikdy pánové, taky se můete vytáhnout
Není tady
jen pro doplnění..... plyáky NE--EEEEEEEEEEE, těch máme posazených na skříni hafoooo
Není tady
Popelko, u nás Valentyna nedríme. Nejsme na něj zvyklý, jsme holt ta "starí generace". No ale kytku a pozvání na večeři bych od manela brala.
Není tady
Jsme doma taky "starí generace" , ale Valentýna si nenecháme ujít . Potěí cokoliv - čokoláda, kytka, spodní prádlo, večeře.
Není tady
Nic vůbec to nedríme, mně to přijde jako importovaný byznys. My se máme rádi celý rok.
Není tady
My to nijak závratně také neslavíme, dáváme si jen maličkou drobnost. Já jsem koupila magnetku na lednici s malým tygříkem, jak leí na trávníku, v růku je kytička a nahoře je napsáno ,, U jen to, e jsi, dělá tento svět nádherným,,.
Není tady
Valentýna neslavíme, také patřím ke starím ročníkům. Výlohy s "valentinskými kýči" mě neuchvátily, opravdu asi stačí nějaká drobnost.
Není tady
Loni jsem mu koupila čokoládky ve tvaru červených srdíček, letos to budou asi čokoládové prsa v podprence z čokolády - viděla jsem je za výlohou Víte e čokoláda je symbol sexu
a ten můj miláček je na čokoládu
Není tady
Neslavíme, sice patříme k mladím ročníkům, ale Valentýn mě ani mého mue nijak neoslovuje. Jak píe Bety - importovaný byznys
Není tady
Salomko, kdyby čokoláda byla symbol sexu
tak to ten můj by musel chtít od rána do noci skoro nonstop
Není tady
Myslím, e tady patří k jedněm z nejmladích ročníků:-) (je mi 19) a taky Valentýna neslavím. Nemám ho ráda - je to "cizí". Zboňuju české tradice - o Vánoce polibky pod jmelím a samozřejmě na 1. máje pusinka pod rozkvetlou tření. Můj bývalý přítel z mého postoje k Valentýnovi byl doslova nadený - sám ho nemá rád a co znám spoustu dalích, tak ho také moc nemusí. A to nejen kluci mého věku, ale i o starí.
Dát někomu najevo, e ho miluju (a u dárečkem nebo slovy) kdykoliv a to nejlépe nečekaně je podle mě lepí, ne se řídit kalendářem.
Upravil(a) Jessie (20. 1. 2007 16:10)
Není tady
Nevím,ale za komunistů jsem MD taky nedrel pokud to nebylo nezbytně nutné.Tak proč bych se měl nechat ovlivňovat nějakými americkými svátky.
Není tady
umiestnil som jeden originalny tip -je to omylom zaradene pod zavaranie valentin od trisestri a tam su tipi na valentinske jedla a male prekvapenia
Není tady
Valentýn není americký svátek. Původ poschází z Irska. Ale to je fuk.
Nedrím. A vůbec mě to nevzruuje. kdy vidím obrovitá červená plyová srdce a několik muů dotalčených náctletými slečinkami, e jim prostě musí na Valentýna něco dát, tak se usmívám.
Je to bussines pro obchodníky. Ale volba kadého.
Není tady
Neslavíme!! To u se radi budu líbat na 1.máje pod rozkvetlou tření
Není tady
Slavím!
Minule jsem si koupil rozkoné růovoučké slipečky s červeným srdíčkem a nápisem My little clown.
Letos si nasypu plnou vanu růovoučkých lístečků, otevřu růovoučké ampaňské, nafouknu růovoučkou Barbie se třemi tělesnými otvory a strávím příjemný valentýnský večer ve dvou.
Bude to jistě velmi rozkoné a povznáející.
Není tady
Vdycky je důvod něco slavit a nemusí to být zrovna na povel podle kalendáře...
Přiznávám se, e ne přesně na Valentýna, ale v pátek uvařím dobrou večeři, dáme si vínko a pravděpodobně dostanu hezkou kytku.
Na plyáky a srdíčka mě neuije, ale slavení, to mám ráda.
Není tady
Ja take patrim k tem mladsim, je mi 24, ale Valentyna nemam rada - je to importovany byznys a pro nas pro Cechy byl odjakziva oslavou lasky prvni Maj. Muj manzel Japonec ho nastesti taky nema rad. Jinak tady v Japonsku z toho je jeste vetsi byznys nez u nas a dokonce si vymysleli jeste jeden svatek navic - rikaji tomu White Day a je to 14.brezna, kdy na oplatku davaji vhlapci darky divkam. V Japonsku totiz na Valentyna davaji darky (vyhradne cokoladu) divky chlapcum. A to nejen svemu proteli, ale i tatinkovi, pratelum, ucitelum, kolegum atd. Takze to je opravdu byznys na entou a je mi z toho spis zle.
Není tady
valentýn?? prosím? díky, nechci!! u nás máme přece 1. máje, nebo se pletu? jdu po městě a kam kouknu, tam samý kýč a nápis - valentýn. 14.2. - sv. valentýn. je to teda oslava lásky nebo jenom obchod?
Není tady
Klubko napsal(a):
Valentýn není americký svátek. Původ poschází z Irska. Ale to je fuk.
z itálie - sv. valentýn il ve starém římě za vlády claudia II. - je k tomu příběh. ale jak říká, je to fuk, mně to ale nedalo
nebo má kadý jiný ifnormace
Upravil(a) leny.wood (7. 2. 2008 19:28)
Není tady
Klidně leny oprav. Pohoda.
Fakt jsem četla povídku o svatém Valentýnu a z Irska. Take u nás balamutí i noviny. Tímto se tedy omlouvám za matení smyslů ostatních:)))
Není tady
klubko, neomlouvej se, mně mamka dala na klíče takovou krásnou plyovou ábu a u toho byla cedulka, jak tenhle svátek vznikl - a teď čemu má věřit? dokonce jsem slyela, e to pochází z francie, tak si vyber
Není tady
Valentýna zásadně neslavím,nehodlám slavit něco co není nae,to bych mohla přítě slavit třeba vánoce s ukrajinci.Jsem u vyloeně alergická na to,jak je v kadé výloze vylepené obří červené srdce.Na to abych někomu řekla,e ho mám ráda nepotřebuju určité datum v kalendáři,stejně tak pokud mi bude chtít dát chlap kytku,tak nemusí čučet do diáře jestli u je vhodné datum.Přijde mi to postavené na hlavu,ale pokud někdo valentýna slavit chce,tak at ho slaví.
Není tady
Marci, vánoce s Ukrajinci doporučuji. Super svátek. Jen si musí počkat na leden
Není tady