|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Zdravim všechny,
slyšela jsem, že existuje fixátor na make-up, neznáte to někdo, nevíte kde by se to dalo sehnat 
Když si ráno na sebe napatlám make-up tak odpo už jsem zase jak bílá stěna 
Není tady
Hmmm to by mě taky zajímalo, ale já ten problém nemám, spíš zkus změnit značku make-upu a doladit do zdravíčkem 
Není tady
Mně se to taky nikdy nestalo... teď mám Infallible a je super, ani se nestírá na oblečení, ani když smrkám tak se mi nesetře z nosu. (nebo s nosu? nevím jestli se druhým pádem nebo jestli s povrchu dolů,,,)
Není tady
Bety napsal(a):
Mně se to taky nikdy nestalo... teď mám Infallible a je super, ani se nestírá na oblečení, ani když smrkám tak se mi nesetře z nosu. (nebo s nosu? nevím jestli se druhým pádem nebo jestli s povrchu dolů,,,)
Z nosu! (podle z koho čeho, s se používá se sedmým pádem s kým čím). Zkus investovat do Pravidel českého pravopisu:)
Není tady
Pett1 napsal(a):
Zdravim všechny,
slyšela jsem, že existuje fixátor na make-up, neznáte to někdo, nevíte kde by se to dalo sehnat
Když si ráno na sebe napatlám make-up tak odpo už jsem zase jak bílá stěna
Ahoj Pett1,
mě fixátorem zafixovala kosmetička make-up,když jsem měla maturák a vydrželo mi to až do pozdního rána
Zkusila bych se proto poptat v kosmetickém salónu.
Není tady

doporučuji bázi pod make-up od dermacolu http://www.krasa.cz/vyhlazujici-baze-po … -base.html. mám dost mastnou pleť, na které mi make-up nikdy nedržel a už po pár hodinách se pleť leskla, ale když pod něj dám nejdřív bázi, vydrží make-up bez problémů od ráno do večera 
Není tady

Dobrý den,
přidám několik doporučení pro správnou fixaci make upů
1.plet nejprve očistit tonikem, ošetřit krémem
2. aplikace fixátoru - ano speciální přípravky na fixace make upů skutečně existují. Zoravidla jsou ve formě gelů nebo fluidů. Nanáší se v tenké vrstvě rovnoměrně. FUngují jako "suchý zip" pro make up. (existují i speciální fixátory pod oční stíny i rtěnky).
3. nanést make up, korektory nebo kamufláže v barvě a množství, které potřebujete. Vše zafixovat pudrem (ideáolně sypkým) - vedle toho existují i speciální fixační pudry se světloodrážejícími částkečkami pro jasnou a svěží plet.
4. Během dne stačí pouze přepudrovat kompaktnm pudrem.
Toto vydrží od rána...do rána :-)
VK
Není tady
na fixaci make-upu je nejlepší fixační pudr Dermacol: nepovolená reklama Má skvělé reference, pleť je sametová a matná po celý den...
Není tady