Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 19. 1. 2007 14:05

Pett1
♥------

Fixátor na make-up

Zdravim všechny,

slyšela jsem, že existuje fixátor na make-up, neznáte to někdo, nevíte kde by se to dalo sehnat va

Když si ráno na sebe napatlám make-up tak odpo už jsem zase jak bílá stěna rodna

Není tady

#2 19. 1. 2007 15:14

marianka
♥♥-----

Re: Fixátor na make-up

Hmmm to by mě taky zajímalo, ale já ten problém nemám, spíš zkus změnit značku make-upu a doladit do zdravíčkem  smile

Není tady

#3 19. 1. 2007 16:37

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Mně se to taky nikdy nestalo... teď mám Infallible a je super, ani se nestírá na oblečení, ani když smrkám tak se mi nesetře z nosu. (nebo s nosu? nevím jestli se druhým pádem nebo jestli s povrchu dolů,,,)

Strach je malá smrt...

Není tady

#4 11. 3. 2007 20:03

Partyzánka
♥------

Bety napsal(a):

Mně se to taky nikdy nestalo... teď mám Infallible a je super, ani se nestírá na oblečení, ani když smrkám tak se mi nesetře z nosu. (nebo s nosu? nevím jestli se druhým pádem nebo jestli s povrchu dolů,,,)

Z nosu! (podle z koho čeho, s se používá se sedmým pádem s kým čím). Zkus investovat do Pravidel českého pravopisu:)

Není tady

#5 17. 3. 2007 20:29

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Pett1 napsal(a):

Zdravim všechny,

slyšela jsem, že existuje fixátor na make-up, neznáte to někdo, nevíte kde by se to dalo sehnat va

Když si ráno na sebe napatlám make-up tak odpo už jsem zase jak bílá stěna rodna

Ahoj Pett1,
mě fixátorem zafixovala kosmetička make-up,když jsem měla maturák a vydrželo mi to až do pozdního rána gloria Zkusila bych se proto poptat v kosmetickém salónu.

Není tady

#6 14. 5. 2010 11:34

alexiska
♥------

doporučuji bázi pod make-up od dermacolu http://www.krasa.cz/vyhlazujici-baze-po … -base.html. mám dost mastnou pleť, na které mi make-up nikdy nedržel a už po pár hodinách se pleť leskla, ale když pod něj dám nejdřív bázi, vydrží make-up bez problémů od ráno do večera tummenupp

Není tady

#7 5. 6. 2010 5:32

Veronika Kremzová
Partner Babinet.cz
Místo: Praha
Web

Dobrý den,

přidám několik doporučení pro správnou fixaci make upů

1.plet nejprve očistit tonikem, ošetřit krémem
2. aplikace fixátoru - ano speciální přípravky na fixace make upů skutečně existují. Zoravidla jsou ve formě gelů nebo fluidů. Nanáší se v tenké vrstvě rovnoměrně. FUngují jako "suchý zip" pro make up. (existují i speciální fixátory pod oční stíny i rtěnky).
3. nanést make up, korektory nebo kamufláže v barvě a množství, které potřebujete. Vše zafixovat pudrem (ideáolně sypkým) - vedle toho existují i speciální fixační pudry se světloodrážejícími částkečkami pro jasnou a svěží  plet.
4. Během dne stačí pouze přepudrovat kompaktnm pudrem.

Toto vydrží od rána...do rána :-)
VK

„Největším ze všech majetků je krása ženy…“  Autor: Johann Christoph Friedrich Schiller
Klinika Esthesia - estetika, relaxace, krása

Není tady

#8 14. 7. 2010 9:42

simča001
♥------

na fixaci make-upu je nejlepší fixační pudr Dermacol: nepovolená reklama Má skvělé reference, pleť je sametová a matná po celý den...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí