|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1
Ahoj maminky a tatínkové.
Máte-li dítko školou povinné, které nerado kouká do knih, mám pro vás nabídku na změnu.
http://testy.mzs-vb.cz/
Tady najdete skoro 500 cvičení a testů - angličtina, čeština, něco málo zeměpisu, matematiky a dějepisu, všeobecné testy - to je něco jako byly dřív testy na přijímací zkoušky sš. Bude tu toho přibývat.
Kdybyste měli nějaké návrhy, co v testech chybí nebo co tam změnit, budu ráda a v rámci možností změním, doplním...
Není tady
ahoj, supr stranky. Tos fakt delala sama??? Dala jsem si par testiku z angliny a moc me bavili 
budu na ne chodit misto kluka, kterej neumi cesky

Není tady
Dita.L napsal(a):
ahoj, supr stranky. Tos fakt delala sama??? Dala jsem si par testiku z angliny a moc me bavili
budu na ne chodit misto kluka, kterej neumi cesky
Jo, začala jsem s tím někdy v červenci, náš správce sítě mi udělal program, do kterého se to všechno vkláda. Hlavní požadavek na něj byl, aby ty testíky byly přístupný všem - původně jsem myslela hlavně na své žáčky, jako že si tam můžou procvičovat co chtějí odpoledne, protože ti, kteří propadli počítačům už odmítají vzít knihu do ruky. Je to smutný ale je to tak.
Ted jsem na začátku 7. měsíce, tak mám zatím doma klid a pokračuju v tom. Když už ten systém je, tak je škoda tam nepřidávat. No a deváťáci za mnou přišli, jestli bych jim tam nedala něco na přijímačky. Tak tam výhledově zkusím dát nějaké typy příkladů ze scio-testů.
Není tady
Stránky jsou opravdu super. Je vidět, že už mám pár let po škole. Výsledky nic moc. Jenom ta čeština to zachránila. Jinak chválím, vážně skvělé. Pár testíků ještě udělej, po porodu to dlouho nepůjde.
Není tady
Fakt pěkný, čeština dobrá, potěšilo mě, že umím ještě vytvořit značku pro sloučeniny v chemii, jenom se zeměpisem malinko horší. Hned to hodím synáčkům do oblíbených.
Není tady
To je super
......, oživila jsem si některý základní znalosti....., jsem na MD a tohle mi fakt bodlo, aspoň se mi prokrvil mozek........., ještě jsme to celý neprošla, ale zatím čeština a matika je good.......
Není tady
Agad, třeba mi poradíš - delší dobu přemýšlím, jak se jmenovala básnička, kterou jsme měli na základce v čítance, byla o koních, jak se trápili v bojích nebo bitvě nebo válce. Spíš tedy byla psaná na jednoho konkrétního koně - tedy myslím.Vůbec si nevzpomínám, jestli to napsal Čech nebo někdo jiný, vím jen, že se mi tehdy líbila a chtěla jsem jí dát přečíst dceři. Nevíš, co by to mohlo být?
Není tady
Iveta X napsal(a):
Agad, třeba mi poradíš - delší dobu přemýšlím, jak se jmenovala básnička, kterou jsme měli na základce v čítance, byla o koních, jak se trápili v bojích nebo bitvě nebo válce. Spíš tedy byla psaná na jednoho konkrétního koně - tedy myslím.Vůbec si nevzpomínám, jestli to napsal Čech nebo někdo jiný, vím jen, že se mi tehdy líbila a chtěla jsem jí dát přečíst dceři. Nevíš, co by to mohlo být?
Já osobně si myslím, že jde o Šrámkův Raport. Pokud to je o tom jak umírá kůň a člověk a koukají se z očí do očí - hrůza, ale básnička krásná. Najdeš jí i na netu.
Není tady
Inko, díky moc. Koukla jsem na to a je to ta básnička. Zase mi šel mráz po zádech...
Není tady
Agad, je to fantastické. Já jásám a syn skřípe zuby. Moc děkuju za nabídku využít tvoje stránky, osobně bych byla ochotná i za poplatek, protože jsou moc dobré a hlavně praktické. Myslím že když se dostatečně rozšíří mezi lidi, měla by jsi uvažovat o umístění něčí reklamy , spousta lidí si tak na navštěvovaných stránkách svých blogů přivydělává 
Upravil(a) Májajája (20. 1. 2007 18:37)
Není tady
Taky mi nezbývá než chválit.
Sem tam koupím v knihkupectví nějaké to procvičování,ale nepoužijem z toho vše,neboť každá škola jede podle jiných knížek.Takhle si vyberu co je potřeba.Díky.
Je vidět,že ještě jsou učitelky,které berou svou profesi jako poslání.U práce s dětmi by to ani jinak nemělo být jenže.........
Není tady
připojuji se k díkům, ale zklamala jsem v chemii. Naštěstí všeobecné - tam jsem se potěšila a čeština taky. Bezvadné stránky, moc se těším, až jimi dnes obohatím dcerušku.
Není tady
Pár testů sem zase přibylo, další jsou ve fázi přípravy.
L.
Není tady
Díky, super testy, doufám, že se mému školákovi budou líbit. Hned odpoledne se už na něco vrhneme. Škola ho strašně nebaví, takže na počítači by to mohlo aspoň trochu zaujmout.
Není tady
Našli jsme prima stránky http://www.pripravy.estranky.cz/
Není tady
Pro agad : moc hezké.
Není tady
Stránky: 1