29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
u nás se kouří celkem často.... a tak aroma lampy, různé jiné osvěžovače, vonné tyčinky... tak to jede.... a to nemluvím o větrání, jenže teďka v zimě je to horší.-(( v létě je to v poho, okno otevřené pořád... ale na zimu bych potřebovala nějaký tip, kamarádka říkala, že má různě po skříních misky s octem, že to lape ten smrad, zkoušela jsem to, ale nezdálo se mi..... tak nevím....
Není tady
právě, teď v zimě je problém. V létě sedneme na verandu nebo venku. Taky jsem zkoušela misky a houbičky s octem ale zdá se mi, že to moc nezabralo.
Není tady
Lucko já mám modrý eukalyptus.Mám pudr a kamínky,olej a dva kruhy na žárovku.Přítelovi jsem koupila cedrové autíčko do auta.A ještě nějaké dárky od každého něco pro rodinu,sme samá baba:)Ono to voní všechno hezky ale každému asi něco jiného.chce to vyzkoušet.A k tomu kouři doma.My teda nekouříme ale kouří návštěvy když k nám přijdou.Zdá se mi to lepší ale zatím u nás byli jenom jeden co si zapálil a ta vůně na ty dvě cigarety stačila teda úplně.Tak ještě zkusím ten rozprašovač do vzduchu,budu ho kupovat stejně a pak napíšu až k nám přijde víc smraďochů
Není tady
ESKYMKA napsal(a):
ahojky....zajímalo by mě jakou si kupujete vůni do bytu...
zda používáte nějakou chemii nebo spíše upřednostňujete čerstvé květiny atd...
Ahoj holky,
já našla nejlepší vůni! Manžel si jí koupil do auta a jednu otevřel doma. Nabízí ji tato firma www.tominesmrdi.com
Mám ozkoušenou řadu, jako např. čerstvě vypráno, jasmín, levandule, brusinka a také mango. Sice jsou vůně určené do auta, ale pokud polštářky vyndáte a dáte je po místnosti, tak vám provoní krásně celou místnost. :-)
Jana :-)
Není tady
Já momentálně používám difuzér Sense a je to moc příjemná a přirozená vůně.
Není tady