6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, poradte mi, prosim vas, neco na kasel. Rymu nemam, jen jsem zacala dneska hodne kaslat. Takovy suchy drazdivy kasel. Uz se mi v lednicce dela vyluh z cibule a z medu, tak z ebych k tomu jeste neco zkusila.
Není tady
Hani, Pinky i já jsem to měly, je to děs, já jsem měla pocit, že v noci vykašlu mimino...Pinky brala Tussin, mě dr. řekl, že Mukosolvan, ketrej ale nezabírá na suchej kašel..... Nakonec mě pomohly homeopatika.
Není tady
Zkus STODAL. Je výbornej, mě teda zabírá. A je to taky od firmy, co vyrábí homeopatika.
Není tady
Sinupret, čistě přírodní, já jsem astmatik a trpím na záněty průdušek a kašel vůbec, v těhu jsem byla taky nemocná, mudra. mi dala právě Sinupret, krásně mi uvolnil kašel a pak už jsem ani nekašlala. Jde koupit v lékárně. Je super a Stodal taky
Není tady
Hani, chtěla jsem Ti doporučit Stodal, ale vidím, že mě Heli předběhla mám s ním dobré zkušenosti a brala jsem ho i v těhu
Není tady
Já jsem na tom byla takhle v těhu už 3x za celou dobu, ale nic nemá na cibulový čaj s medem, to mi věř. I když med by se taky moc neměl. Ale mě to teda vždycky pomohlo.
Není tady
holky diky
Megg, proc by se nemel med?
Není tady
Hani med se může..... Já brala na radu Dr. Kouckého Tussin..ale jen na noc, abych se alespoň vyspala..přes den jsem se napájela Jitrocelákem...... ten Tussin byl na jedničku !! Za dva dny už jsem spala jako nemluvně, je na dráždivý kašel, ale zároveň netlumí sekreci hlenů a podporuje vykašlávání !!
Chtěla jsem Hedelix, ale ten na porodnici.cz zavrhli, prý je z břečťanu a ten je jedovatý a není prokázáno, co by případně udělal mimču !!
Není tady
Hani, zkus Hedelix, jsou to jen bylinky a můžou ho i děti a med se může, jestli ti to uleví tak zkus teplý mlíčko s medem, mě to někdy na kašel pomáhá
Není tady
Ahoj,já si tohle taky prodělala.Dostala jsem na chrchel jitrocelový sirup.
Není tady
Taky jsem měla hrozněj kašel a v lékárně mi dali JITROCELOVÝ SIRUP, jako Texlin a fakt mi zabral. K tomu jsem pila čaje na litry a taky výluh z medu a cibule.
Není tady
holky, diky, ale z kasle se vyklubala viroza, takze mi ted tece z nosu a z oci a ten kasel uz je skoro pryc, ale porad si delam cibulovy sirup s medem a na ten kasel to nejspis pomohlo
Není tady
Jo jo, je toho teď plno. Kdyžtak skoč do lékárny, tam Ti poradí. Bolelo mě v krku a dali mi prášky, který můžou těhotný. Jmenují se SEPTISAN, můžeš dvě denně a hned mi zabrali a mám pokoj. Tak se brzy uzdrav.Pa
Není tady
Bylinkový sirup Stopkašel, ten je hodně dobrý, vždycky mi pomohl, obzvlášť v 1. trimestru, v těhotenství se bez obav může, neublíží tobě ani miminku :-)
Není tady