21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Jo holky - jak je to vude podobné....
U nás synáček dostal od tatínka k narozeninám krásnou zimní bundu - a kde myslíte, e je? Na věáku! A kdy jsem se zeptala proč - tak se mi dostalo odpovědi, e není zima, tak proč by trapil v zimní bundě - a to je tu sníh a bylo i dost pod nulou......tak nevím, jestli kvůli bundě musí jet na severní pól.......teď chodí ve slabé usákovce, klepe kosu - ale JE FRAJER!
A jejich komentáře k PC u ani neposlouchám - naposledy mi řekli, e u si sem nemůou zvát kamarády - protoe by tu potupu nepřeili....chudáčci.
A teď mi oba chlapečci lehli nemocni - najednou - lahůdka - jen se nemůou dohodnout, kdo koho nakazil - take tu probíhají báječné debaty - jako:
a nedejchá mým směrem!jestli na mě jetě jednou prskne, tak ho zabiju! a na mě ani nečumí, bacily mu lezou i z vočí!neměl by jít do nemocnice, kdy tak kale - co kdyby umřel, kdy bude v práci?............. a stejně je mám ráda, i kdy se tolik snaí, abych je zadusila poltářem :-)
Není tady
A jetě o jedno se musím podělit.....kdy jsem si koupila po rozvodu konečně ojeté autíčko a měla z něho ílenou radost a ukazovala jim ho.......tak jejich první věta byla, e bych měla jetě etřit a nechat si ho přestříkat - protoe oni v tak hnusně a trapně zeleném autě jezdit nebudou...... Tak jsem jim řekla, a si chodí pěky - ale radost byla v miku tatam........... oni prostě vědí jak potěit. A dělají to rádi a často :-(
A jak si dnes rádi vozí svoje pr... - zelená nezelená - u se to neřeí........
Není tady
Holkýýýý - včera jsem měla sraz se synáčkem ve městě. Pozdravili jsme se a první, co povídá, bylo "Mami, ten kabát ti straně sluí." :-)))
On u je fakt dospělý :-) Take to funguje, hurááá :-)
Není tady
HOLKY,JETĚ,E JSTE TADY....KDY OTEVŘU TUHLE DISKUSI,JE MI HNED O 1.000 000%LÍP...
VIDÍM,E V TOM NEJSEM SAMA A TO MI DODÁVÁ SÍLU DO DALÍCH DNŮ.
MAJO71...S TÍM POLTÁŘEM JE TO PŘESNÝ....JÁ MÍVÁM ZASE CHUTĚ JE PŘETRHNOUT...NEJLÉPE ROZČTVRTIT...NEJSPÍ JSEM SADISTKA.
DCERA U TAKY ZAČALA STÁVKOVAT S OBLEČENÍM...TOHLE ONA NOSIT NEBUDE...A NEJVĚTÍ RADOST MÁ Z TOHO,KDY NEJSEM PO RÁNU DOMA...TO SI MŮE NA SEBE NAVLÍCT CO CHCE A JETĚ SI NAMALOVAT OČI ..TOHLE SI DOVOLIT DO KOLY JÁ,TAK MĚ UČITEL UMYL HOUBOU A NAI DOMA PŘETRHLI....NO,JE JINÁ DOBA
KADÝ RÁNO TĚÍM A UDEŘÍ PŮL OSMÁ,PROTOE TO MOJI MILÁČCI ODEJDOU DO KOLY A ZŮSTANE DOMA JEN TEN NÁ ČTYŘLETÝ DRÁČEK A TEN KDY JE DOMA SÁM JE JAKO
ALE PŘED TOU PŮL OSMOU SE STAČÍ JETĚ DOHÁDAT A MĚ VYTOČIT NA NEJVYÍ OBRÁTKY.
PAK MÁM 4-5 HODIN,NE PŘIJDE DCERA A 6-7 NE SE DOSTAVÍ SYN...NO A PAK TO JDE PODLE KADODENÍHO ZAVEDENÉHO SCÉNÁŘE...S MENÍMI VÝKYVY NA STRANU+ A STRANU-
MYSLÍM, E NÁS BRZY SOUSEDI VYSTĚHUJÍ...TOHLE PŘECE NEMŮOU JETĚ PÁR LET VYDRET
Není tady
Dobré ráno,
můj syn (15) odmítá zimní boty nosit tak od třinácti. Je to prý trapný. Zimní bundu loni jetě nosil, letos jí měl na sobě jednou a to z donucení, je přece teplo ne. Ale jak tady čtu, tak je to u nich normální. Proč já tu bundu kupovala!
Není tady
Ahojky.. já jsem raději ,kdy tu mou pubertální hoku ráno vůbec nevidím,protoe bych se také musela hned rozčílit
To platí s oblečením..dovede chodit v té samé v mikině třeba celý týden.Byla bych raději kdybych po ní prala častěji prádlo,ne mít ten pocit co si asi učitelka o nás myslí,e holka nemá nic jiného na sebe..přitom má plnou skřín´. Ale jsou chvíle ,kdy nemá co na sebe ..no na palici
O malování nemluvě namaluje si linky pod očima a vude moně .. vypadá jak ,,ÍTÝ"
Máte pravdu ..za nás by mě učitelka odvedla do umývárny a tam strčila hlavu pod kohoutek..ale toto co oni si mohou dovolit..no nevím..kam to spěje
Sluníčko mi máme tu výhodu v baráku,e sousedka pod námi huláká od rána do večera,tak já se nebojím si občas zahulákat..to bych ji také něco řekla.. bydlíme v 1.patře ,tak okolo moc sousedů u není
Zatím papá jdu také za tím naím
Není tady
Mío kuličko, tak to u nás bohuel nefunguje, mám o dvě čísla mení nohu. Z triček u mě svlíkla, jo, z těch trapnejch triček, co jsem si koupila v létě a ona by je na sebe nikdy nevzala, tak teď si je po vyprání ukládá u rovnou k sobě. Neřeím.
Řeím to, e opravdu vlastní jen tenisky.Přítí týden ji čeká taková akce (jde někam překládat), e prostě musí mít jiné boty. Ale ádné si nevybrala a upřímně se mi nechce dávat spoustu peněz na to, aby si je obula na jeden den a pak u nikdy, tak nevím, co s tím. Představovala jsem si černé koené polobotky vhodné na vechny příleitosti, jsem trapná, já vím.
Není tady
Nejsi... Loni mě moje mamka přivedla na dobrý nápad. Dám dcerunce určitý obnos a sdělím jí, co si za to má koupit. Pokud se jí jeví jako nedostatečný, má vlastní úspory. Pokud přesahuje její očekávání, je zbytek její. No a ona pak sbalí svůj poradní tým (cca 3 kámoky - chuděrky prodavačky) a vyrazej společně nakupovat. Co si koupí, to pak nosí... Jednou si koupila ílený boty na koncert (hraje na housle), protoe u byla v časovém presu a vzala první, co jí padly pod ruku... (Snaila se mi je vnutit, ale jsou opravdu hnusné.) Jiné nemá a musí je nosit, dokud nebude na nové . Od té doby si dává hodně bacha na to, co kupuje. A dokonce jsem zaznamenala i nepatrný pokus úpo*ná řeení
, případně vlastní tvorbu, protoe pochopila, e kde nic není, ani smrt....
Není tady
Nějak tak to u nás funguje taky, a na ty boty. Ani v časovém presu (co u mimochodem je, protoe u je pátek) si boty, které se jí nelíbí, nekoupí. A takové, co se jí líbí, fakt nikdo nevyrobil, mám divný dítě. Klidně půjde krásně oblečená + tenisky (byla tak i v Národním), jenome ta překládací akce, ta velmi dobře placená brigáda, je ode mě z práce, tak je mi z toho lehce těko.
Není tady
Tak jsme na tom určitě vechny stejně. Ale, holky, určitě to přeijeme.
Já bych taky nejraději svého syna ráno neviděla. Větinou se hned rozčílím, jen co nahlédnu ráno do pokoje. Zrovna dnes - na idli a podlaze 5 mikin, přitom od pondělka chodí pořád jen v jedné, ani zaboha ho nepřesvědčím, aby se převléknul, e je mi trapně. Podotýkám, e to prádlo vytáhnul ze skříně, kde jsem ho já osobně v pondělí uloila vyehlené. Úplná zbytečnost. Určitě si dovedete představit, jak asi vypadá.
Boty - taky jen tenisky, přitom si osobně vybral v obuvi boty, které bude nosit, kdy nebude sníh, stály asi 1500,-- Kč a teď je nosí z donucení. Já u jsem se tak nervla, e jsem mu přivezla ty boty na zastávku a nechala ho přezout (byl sníh a on si vyrazil v odrbaných teniskách)... To bylo tóčo. Od té doby raději, pokud jsem v dohledu, nosí ty "správné boty."
Není tady
Syn 19 odchází na vlak v 6,00, vlak jede v 6,20, je to skoro 2 km, take tak tak, dnes jsem přila do pokojíku v 6 a on se právě rozespalý posadil na posteli. No nemlčela jsem, ale a prý to neřeím, e to stihne. Asi stihnul, nevrátil se.
Není tady
Blanka1 napsal(a):
Syn 19 odchází na vlak v 6,00, vlak jede v 6,20, je to skoro 2 km, take tak tak, dnes jsem přila do pokojíku v 6 a on se právě rozespalý posadil na posteli. No nemlčela jsem, ale a prý to neřeím, e to stihne. Asi stihnul, nevrátil se.
Nebo si čte v čekárně a čeká, a bude čas na návrat
Není tady
Majo- nenapadlo tě nikdy, e bys to vydala knině??? Ne,e by ostatní měly méně záitků, ale já prostě kdy čtu ten odstavec od tebe, tak se neudrím a začnu se smát, (i v práci).........no fakt, co by chudák kluk dělal, kdyby brácha umřel a tys nebyla doma, třeba by musel někam telefonovat a ták...
Kromě vech dalích zápo*ných záitků a vlastností, je dcera ílenej bordelář. ALe fakt. J8 byla a úzkostlivě čistotná a dbala na pořádek. Nemohla jsem se učit, kdy jsem neměla kolem sebe uklizeno, lad, příjemno. Dcerunka má pod poltářem permanentně neustlané postele- ponoky, pyamo (staré-minulé-pinavé asi), kalhotky(nezkoumala jsem jaké), obal od čokolády, kapesníky, nabíječku, .......za postelí - plyáky, a vechno to co má pod polářem a dalí blíe nespecif.bordel. Kdy se učí (nebo něco píe), tak ve chno co má na stole- (a e je pokrytý celý vím moným i sklenicema, talířkama, ...atd), posune obouruč od sebe, a to přepadáváze stolu. Získá prostor cca 30 x 20cm a tam mudlí ten úkol.Holky! a ona je SPOKOJENÁ. e se na zemi, sedačce, na idli, opěradle válí a visí věci jí NEVADÍ. Věci nedává do skříní, pohazuje je po pokoji. 1x-2x týdně se to ve mně vzedme a seřvu ji a musí uklidit, pod výhrůkou zákazu PC (to je jediná a velká zbraň - ač ji nerada vyuívám). Ona to udělá, je to tam docela v pořádku(má celý pokoj nový tak 2 roky). Za 3 hodiny, to tam vypadá úplně stejně jako před úklidem. Já absolutně nechápu proč! Já naopak bordel nesnesu, vadí mi, tak uklízím. Moná je to vzpoura proti mému "pořádku". Zrovna toti včera to u nás proběhlo! A já řvala,.... bezmocně. Holka se na mě dívala jako na blázna. Říká mi:" mami co blbne prosím tě, co má zas za problémy? ...proč to tak hrotí?....se ňáká vypsychená, ne??? .....Blbá nálada - hm.... to je blbá věc....
No nic, tak jsem se zas jednou ztrapnila......
Není tady
Já straně děkuju účastnicím tohoto fóra,e tohlt téma vůbec vymyslely, páč mně se tak straně uleví, kdy se sem vypíu, ..e si to ani neumíte představit.
A také Vám chci doporučit knihu- nevím kdo to napsal, a jmenuje se: "Jak chovat puberáka". Máte-li monost, přečtěte si ji.
Není tady
Wiki, ani neví, jaks mě potěila. Moje dcera toti ije na zemi. e máme v předsíni věák, tak toho si ve svých 18 asi jetě nevimla. Přejde bytem do svého pokoje a tam to začne. Odkládá po zemi bundu, álu, učení, věci na cvičení, čisté kalhotky,pouité kalhotky, nádobí, ponoky, několik batohů a taek a tak bych mohla pokračovat. Na svém stole nemůe nic psát a taky to zásadně nedělá, protoe se tam s tím seitem prostě nevejde. Úkoly píe buď na stole v kuchyni nebo jetě častěji vlee na sedačce, samozřejmě nepřevlíknutá.
Zjistila jsem, e v rámci zachování své duevní rovnováhy je nejlepí si toho nevímat a do toho pokoje prostě nechodit. Ona to jednou za uherský rok uklidí, za hodinu to ovem není vidět. A vdycky mi k tomu řekne: co chce, já jsem lvice a my to máme v horoskopu. Zabít.
Není tady
Tak jsem si tak vzpomněla - taky bordel v pokojíčku a kromě toho ve skříni mravenci-faraóni, určitě znáte. Ti sice přili od některých sousedů, ale do likvidace jsem je zahrnula taky. Teda - chtěla jsem... Kdy jsem dorazila s antimravenčím sprejem, děátka byla zcela zaujata tím, e zkouela, jestli by ty hmyzáky nemohla vyzobat andulka...
Není tady
KDY JSME U TĚCH KNÍEK,TAKY MÁM JEDNU K PŘEČTENÍ.....
NAPSAL JI IVAN KREJČÍ A JMENUJE SE ....
NEZOUFEJTE! JSOU JETĚ HORÍ DĚTI NE TY VAE aneb BALZÁM NA DUI ZDECIMOVANÝCH RODIČŮ
ŘEHTALA JSEM SE OD ZAČÁTKU DO KONCE A UVĚDOMILA SI, E TO MŮE A S NEJVĚTÍ PRAVDĚPODOBNOSTÍ BUDE JETĚ HORÍ NE TEĎ.
Není tady
helena napsal(a):
Blanka1 napsal(a):
Nebo si čte v čekárně a čeká, a bude čas na návrat
Vzhledem k tomu, e jsme z dědiny, tak by mi to někdo dáááávno donesl.
Není tady
Wiki napsal(a):
Majo- nenapadlo tě nikdy, e bys to vydala knině??? Ne,e by ostatní měly méně záitků, ale já prostě kdy čtu ten odstavec od tebe, tak se neudrím a začnu se smát, (i v práci).........no fakt, co by chudák kluk dělal, kdyby brácha umřel a tys nebyla doma, třeba by musel někam telefonovat a ták...
Kromě vech dalích zápo*ných záitků a vlastností, je dcera ílenej bordelář. ALe fakt. J8 byla a úzkostlivě čistotná a dbala na pořádek. Nemohla jsem se učit, kdy jsem neměla kolem sebe uklizeno, lad, příjemno. Dcerunka má pod poltářem permanentně neustlané postele- ponoky, pyamo (staré-minulé-pinavé asi), kalhotky(nezkoumala jsem jaké), obal od čokolády, kapesníky, nabíječku, .......za postelí - plyáky, a vechno to co má pod polářem a dalí blíe nespecif.bordel. Kdy se učí (nebo něco píe), tak ve chno co má na stole- (a e je pokrytý celý vím moným i sklenicema, talířkama, ...atd), posune obouruč od sebe, a to přepadáváze stolu. Získá prostor cca 30 x 20cm a tam mudlí ten úkol.Holky! a ona je SPOKOJENÁ. e se na zemi, sedačce, na idli, opěradle válí a visí věci jí NEVADÍ. Věci nedává do skříní, pohazuje je po pokoji. 1x-2x týdně se to ve mně vzedme a seřvu ji a musí uklidit, pod výhrůkou zákazu PC (to je jediná a velká zbraň - ač ji nerada vyuívám). Ona to udělá, je to tam docela v pořádku(má celý pokoj nový tak 2 roky). Za 3 hodiny, to tam vypadá úplně stejně jako před úklidem. Já absolutně nechápu proč! Já naopak bordel nesnesu, vadí mi, tak uklízím. Moná je to vzpoura proti mému "pořádku". Zrovna toti včera to u nás proběhlo! A já řvala,.... bezmocně. Holka se na mě dívala jako na blázna. Říká mi:" mami co blbne prosím tě, co má zas za problémy? ...proč to tak hrotí?....se ňáká vypsychená, ne??? .....Blbá nálada - hm.... to je blbá věc....
No nic, tak jsem se zas jednou ztrapnila......
Něco podobného znám od synka:D
Není tady
Ahoj holky,
ja si sem vzdycky skocim nacerpat nove sily. Nechci rict, ze je to s moji holkou hrozny, kdyz vidim tu od manzela, tak si piskam, ale ona me taky dokaze pekne nadzvednout, i kdyz si myslim, ze jsem celkem obrzenan trpelivosti a kdyz uz to nevydrzim, tak mi rekne, "co zase rves"...no to bych ji nejradeji jednu vlepila, jenze ona ladne opousti prostor a ja zustavam se svou zurivosti sama. Kdyz je manzel doma, cumi na me jako puk, protoze nam nerozumi a ja v tom rozjezdu nemam nejmensi chut nic prekladat
No nic, chtela jsem reagovat na ten uklid, holky, ja uz taky nekdy nemuzu. Ale jednou prinesla moje nejstarsi dcera domu test, kde se mohla ta moje nejmladsi-nyni skoro 16, otestovat a sama ohodnotit. U kolonky poradek si dala tenkrat 5 a moc si tenkrat prala to zmenit. Domluvili jsme se, ze si bude uklizet jednou tyden s tim, ze pokoj bude zavirat, aby me nedrazdila...holky, ona ten pokoj ma vecne otevrenej, kdyz mam pred, tak leti vsechno na zem, nekdy mam i chut, ji do toho vysypat i odpadkovy kos
Vcera jsem se divila, ze mame tak malo sklenicek i po umyti nadobi, bodejt by ne, madam mela 6sklenicek nahore v pokoji...minulej tyden ji rikam, at si vynese kos, ona si ho vynesla, to je pravda, ale hned ho zase naplnila necim jinym...da se tohle prezit???
Upravil(a) Jay (9. 2. 2007 15:24)
Není tady
Ja nemám vlasnté deti, ale môem prispie spomienkou na vlasntú pubertu + na dos zlú pubertu nevlastného syna, s ktorým sme teda chodili aj po detských psychológoch a psychiatroch...
Spomínam si, e ja som v puberte hžadala adopčné listiny a keď som ich nenala, uteovala som sa, e v stredoveku, keď som ja prila na svet(Mám teraz 39 1/2), občas dolo k zámene novorodencov; tak som si hovorila, e nejakí inteligentní, príjemní rodičia v opačnom kúte Slovenska sa teraz určite zlostia s otrasným harantom týchto nemoných rodičov, čo ma vychovávajú... Bohuiaž, mám nepopieratežné zdedené vady z otcovej i maminej strany, na otcových predkov sa snáď aj trochu podobám - take sa zrejme nezapriem
... Prelo ma to, a keď som sa odsahovala k priatežovi(bohuiaž skôr, ne som plánovala -ale to bola tie jedna z partizánskych akcií môjho otca, ibae vtedy prestrelil).
Keď potom prila puberta na priatežovho syna, spomínala som na svoju a snaila som sa by čo najviac nad vecou a demokratická a vysvetžova, argumentova a diskutova... Chodil zásadne v zime len v teniskách a žahkej bunde a v lete naopak nababuený ako snehuliak; povedala som len: "Rob, ako myslí, ale keď nachladne, doma a nenechám, s tým nepočítaj..." A dodrala som to - vyhnala som chudáka prechladnutého do koly, lebo si to privodil sám. Učila som sa s ním, vodila ho na krúky, a keď mu to u bolo trápne chodil sám. Po pol roku sme zistili, e na iadny futbal nechodí, len si od nás vyberá peniaze na imaginárne portové výdavky. Tak u nedostal ani vindru a sedel doma . Ale stále sme neboli dos vytočení, tak rouboval ďlaej, a naiel nae slabé miesto: obaja sme boli proti nacionalizmu a rasizmu, tak sa dal chlapček k skinheadom. Nosil nám domov letáky o čistote rasy a o úasnej histórii Slovenského tátu, a nás ilo porazi...
. Nútil nás to číta a debatova, obliekal sa do bombery a martensiek
... Malo to jedinú výhodu; a síce, e sa vyhol drogám.
No, prelo aj toto obdobie, ale potom sa do puberty dostal jeho otecko, zafungovali hormóny a odsahoval sa k frajerke, čím sa začali celkom iné a vánejie problémy jeho syna... Ja som sa z toho poučila, e puberáci nedajú pokoj, kým vás nevytočia, a ak ste náhodou flegmatici s liberálnymi názormi, nezastavia sa pred ničím vrátane indiánskej čelenky alebo havajskej sukničky a názorových extrémov. Heslo puberákov: Čím horie, tým lepie...
Není tady
Wiki napsal(a):
Majo 71 - ví, co mi připomínají tvoje zprávy?? Nedávno sem četla jednu knihu od S. Monyové, jen u nevím, která z nich to byla, a popisuje ivot s dětmi (sice meními), ale smála jsm se úplně stejně. Bohuel s tím rozdílem, e TO,co popisuje, jsem zaila včera, kdy jsme svoji dceruku s její sestřenicí kt.má jarňáky a nebude přece se starouema doma,(téměř 15 a téměř 16), vzali na večeři do (zruba 2.nejdraí) restaurace. Jedna měla svátek, a tak jsem to slavnostně navrhla, v dobré víře, e budou mít radost........a třeba to oceněj....hm.. začlo to u otázkou zda-li pojedeme TÍMTO!? Mám 1/2roku nový auto!Výběr jídla(názvy pokrmů) jim přiel natolik k smíchu, e servírka odela. Snaili jsme se bavit o příjímačkách na stř.kolu a o naich zkuenostech a to je pobavilo natolik, e se válely po stole a hýkaly v záchvatech smíchu, co je jejich zábavu umocnilo, obzvlát kdy upoutaly pozornost ostatních hostů, toho, řekla bych komorního prostředí. Pak jsem se přestala cítít nad věcí a zařvala jsem na ně: "u drte ty huby,vy krávy!" No Homolkovi jsou proti nám exkluzivní a vybraní hosté.
Naposled !!!! Já hloupá a nepoučitelná!
Moná večeři ve 4.cenové a budou u jiného stolu! Nebo2 rohlíky a 10dkg vlaáku
Wiki: tak tohle mě opravdu pobavilo!!!! Dlouho jsem se tak nezasmála.
vem mamkám: Nemám doma zatím puberáka, ale doufám, e mě to čeká nejdřív tak tak za 6 let. Na tohle forum chodím fakt ráda, sleduju Vae příběhy a přeju Vám pevné nervy a pevně doufám, e ten muj nebude tak "hroznej"
Není tady
ANNEMARÍ,ONI NEJSOU HROZNÝ...TO JEN MY RODIČE JSME PŘECE TI,KTEŘÍ JE NECHÁPOU A NUTÍ JE DĚLAT TRAPNÝ A NUDNÝ VĚCI...JAKO NAPŘ. SI PO SOBĚ UKLÍZET...VZÍT SI ZIMNÍ BUNDU A BOTY KDY JE - 15 ATD...
ALE STEJNĚ JSOU TO NAI MILÁČCI...HOLKY VZPOMÍNÁTE KDY SE NARODILI A KDY JIM BYLY TŘEBA TŘI ROKY??? URČITĚ JSTE SE PRÁVĚ VECHNY ZAHLEDĚLY DO DÁLKY....TO U JE DÁVNO,KDY SE NÁM BATOLILI KOLEM NOHOU A SLADCE VATLALI...NO A ZE VATLÁNÍ SE VYVINULO "NESLADKÉ DRKOVÁNÍ"
....ČAS NEZASTAVÍME,ACH JO
Není tady
Opravdu co řeknou to stojí za to to mají odpověd´hned ,ale ve kole to nééé, to jim trvá
Ted´jsem upekla bábovku a troku je nějak divně vypouklá no a co na to řekla ta má pubertální holka???
,,jeiííí ta je nějaká zdegenerovaná" a určitě neví co to slovo znamená
no pak se tu má člověk snait..
Není tady
Holky, holky, ono je to asi vude stejné Na dcerunku mám okřídlené řčení: "A tě jednou přijdu navtívit v novém domově, u na schodech proti mně půjde průvod blech, těnic, housenek, mravenců, vábů, rybenek a jiného hmyzu s tím, e čelo průvodu ponese transparent - JDEME OD DCERY, PROTOE V TOM JEJÍM BINCI ZEMŘELA PÍNOU POLOVINA NAICH KAMARÁDŮ"
Synkovo oblékání taky nemá chybu - pamatuji si, e jednou přifrčel v bombru a černých kraasech Rammstein V polovině prosince... Na hlavě účes déko-pléo (vyholená hlava).
Jojo, kdy se narodili, tak to byla neskutečně sladká ňouňátka... ve věku tří let byli k zulíbání.
Ach jo.
Nedá mi nevzpomnět si na BettyMcDonald "Co ivot dal a vzal".
Mmch vechny matky, které doufají e jejich pubertální dítě nebude tak hrozné, jak je zde popsáno, můu uklidnit. Nebude. Bude pokud mono jetě horí
Není tady