6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak tohle je ma krajta Hank
fotky se moc nepovedly..nevim proc ....ale i tak jde videt hehe
Není tady
tady je muj blaznivej papoch Freddy - milacek muj
Není tady
tady jsou chamici..fotka je fakt spatna...ale nejlepsi z tech cca 20 pokusu!!! je tam i jeden v pozadi...barvy meni, na zelenou a hnedou.. ale teda vypadaji spise jak nejake jesterky co? At je to co chce jsem stastna ze je mam
Není tady
a jeden z pavouku....no fotky ja nevim...asi ze me fotograf nebude haha
Není tady
ferdi, to mi teda vůbec nepříjde jako chameleon.. koukala jsem na fotky různých druhů a všichni jsou si svým způsobem podobní.. ten tvůj se nějak vymyká. je hezoučký, ale bude to asi něco jiného. zkus pozjišťovat.
Ferdi no ty jsi mi tedy ale fotografka
Ale já myslím, že to asi nebude Tebou, ale tím foťákem...nějak špatně zaostřuje, ne?
Nicméně ta náplň je móóóóc pěkná, já na zvěř moc nejsem, o to víc Tě obdivuji
Není tady
hehe take si myslim ze je to tim fotakem ....z dalky jsou fotky lepsi ale zase neni nic moc videt.... a jak zaostrit atd ..nemam ttucha..jsem rada ze jsem prisla na to jak dat fotky do pocitace... to trvalo co? haha
Není tady