Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 24. 1. 2007 20:42

Ferda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: originalne Olomouc,nyni USA

Re: Zvířectvo...od komára k velbloudovi :-)

no fotak jsem nasla ale jelikoz mam novej notebook nevim jak to vlozit..musite si nejakou dobu pockat wink

Není tady

#27 25. 1. 2007 21:22

Zuzi79
♥♥♥♥---
Místo: Brno

Dagi, Pepinka je výborná!! Jen tak zběžně jsem koukla na ten odkaz, co jsi psala Cilce. Chameleonci to mají asi složitý s krmením, ne?? Taky stříháš cvrčkům krovky?? Nebo čím krmíš??? To bych asi neustála. yikes

Pane, pomoz mi být takovým člověkem, za jakého mě považuje můj pes... (Janusz Leon Wisniewski)

Není tady

#28 25. 1. 2007 21:37

Zuzi79
♥♥♥♥---

Babu, jestli by se Bertík dostal ven, tak mu jen zvyšte okrajové strany, nebude muset mít potom celý výběh zakrytý.  Jinak na kabely opravdu pozor, morčátka k nim míří s neochvějnou jistotou a kromě toho, že udělají plno škody, mohl by je proud i zabít.

To, že mu chcete někoho přikoupit jen schvaluju!!! Od té doby, co koukám na morčecí stránky, bych jedno morče nikdy nechovala. Určitě nebude vadit, že je Bertík už starší. Mojí starší 6ofce bylo půl roku, když jsem k ní přidala měsíční druhou Žofku. Chvíli kvičely a urovnávaly si pozice (to budeš možná taky vdržet, ale neboj, fakt to přestane). Buď bys mohla mít dva samečky (názory se liší, ale já se přikláním k tomu, že pokud nebudou chodit k samičkám a budou jen spolu, budou spolu vycházet. Kdybys měla samičku, neustále bys měla mladé a to by pro ni zdravotně nebylo dobré. Řešením by bylo oddělit je od sebe pletivem, aby na sebe viděli a mohli se oňufávat, ale nedostali se k sobě.

Napiš, jak pokračuješ, ok???

Pane, pomoz mi být takovým člověkem, za jakého mě považuje můj pes... (Janusz Leon Wisniewski)

Není tady

#29 25. 1. 2007 21:51

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

...

Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 20:02)

Není tady

#30 26. 1. 2007 6:43

dagi
Host

Zuzi, Pepině jsme ze začátku podávali moučné červy usch, ale pak jsem se dočetla, že jsou hodně tuční a způsobují degeneraci jater, tak jsme rychle přešli na cvrčky. Krovky nepřistřiháváme, to bych nemohla.. I tak je mi jich celkem líto, ale co se dá dělat. Hlavně že mu nemusíme dávat holátka, to bych ho raději vůbe neměla.. Jinak včera jsem jí zkoušela dávat mandarinku, ta jí chutnala a taky čínské zelí. Je šikulka a papá z ruky, dokonce se ti z ruky i napije big_smile

#31 28. 1. 2007 22:52

Maxina
♥------

Ahojky lidičky!Je mi smutno,manžel jde zítra na operaci a tak jsem sedla k internetu a docourala jsem se k zvířátkomilům.Mám starost nejen o manžela,ale ještě o pesana,který měl před dvěma roky epileptický záchvat,debatovali jsme tenkrát s naším rodinným pejsčím panem doktorem,co ten záchvat vyprovokovalo a přišli jsme na to ,že to byla změna v denním režimu.Teď jsem vyfasovala léky dopředu,protože si přesně pamatuji,jak to začalo a modlím se aby
ten záchvat nedostal,protože s 53 kg rotvajlerem to je o ústa.
Navíc mám strach aby mi nepřestal jíst.Je na manžela hodně fixovaný.Manžel je mazlící a já jsem ta panička,která  občas musí potrestat.Manžel nastupoval dnes a zítra ho budou operovat.Máte někdo zkušenost a dobrou radu?Snažím se dělat jako,že se nic neděje,ale už Max chodí od ničeho k ničemu.Navíc je to velice vnímavý pes a reaguje na to,když s námi něco je.Maxina

Není tady

#32 29. 1. 2007 5:52

Ferda
♥♥♥♥♥♥-

maxinko...tak za prve!! Vitam te tady mezi nama.......nudit se nebudes! big_smile
Na jakou operaci tvuj manzel jde??Verim ze vse probehne bez problemu neboj!!! smile myslim na Tebe!
A co se pesana tyce leky mas takze se neboj....zvladnete to....a i s epilepsii se da zit smile))) ..at uz u lidi nebo u zviratek!
Drz se a doufam ze se na techto strankach budeme potkavat casteji big_smile
a dej vedet jak manzel dopadl! Drzim pesticky

Není tady

#33 29. 1. 2007 5:54

Ferda
♥♥♥♥♥♥-

jinak se holky musim pochlubit uz jsem Freddynu mela i na rameni( tak je to devcica) ..uz chapu proc tak naladova hahah ....smile)
chudina ve zveraku ji pristrihli kridla aby nemohla taak moc litat..trikrat to vrazila do okna,dvakrat do zdi a dvakrat do dveri sad ..ale uz mi sedela na rameni a je supeeeeeeeeeeeeeeeer big_smile ..... no a svetr jsem mela pekne podelanej! haha

Není tady

#34 29. 1. 2007 6:09

dagi
Host

Maxi, to mě mrzí.. Musíš věřit, že se všechno zase obrátí k lepšímu! Přijď si k nám někdy pokecat, rády tě uvidíme smile

#35 29. 1. 2007 15:51

Maxina
♥------

Ferda napsal(a):

maxinko...tak za prve!! Vitam te tady mezi nama.......nudit se nebudes! big_smile
Na jakou operaci tvuj manzel jde??Verim ze vse probehne bez problemu neboj!!! smile myslim na Tebe!
A co se pesana tyce leky mas takze se neboj....zvladnete to....a i s epilepsii se da zit smile))) ..at uz u lidi nebo u zviratek!

Ahoj Ferdíku!
Díky za uvítání a za podporu.Jedná se o operaci žil-náhrady,čištění a trvá to už od asi tak 8,30 je manžel na sále.Když jsem tam volala ve dvě bylo mi řečeno totéž s prvním vlídným slovem "Paní,víte,žilní operace trvají dlouho.Zavolejte si později".A to jsem tam volala,deset,ve dvanáct a v ty dvě hodiny.Teď to zkusím ve čtyři,tak doufejme,že už bude po operaci.
Maxík už drží pěsti taky a já už jsem ze zoufalství na Internetu.Tak se lidičky mějte a doufám,že budu mít v budoucnu už jen samá veselá témata na pokecání.Víte jak si představuji Pavlač?Takové ty klasické pavlače ve starých domech s velkými dvory a na těch pavlačích vééééliká kupa ženskejch u kafe,stolečky,židličky,co která z kuchyně vytáhla a hlavně drby jo,ale bez zloby.Tak ještě jednou Pa a díky Maxina!

Není tady

#36 29. 1. 2007 16:29

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

...

Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 20:03)

Není tady

#37 29. 1. 2007 22:27

Maxina
♥------

Babucho,Ferdiku,Daginko a ostatní,kteří jste nám drželi pestičky.Pomohlo to.Operace trvala od půl deváté asi tak do půl čtvrté.Manžel je stabilizovaný a zítra prý mám přijít na návštěvu.Ale co vlastně všechno dělali,jestli byl nějaký problém nebo se dělalo něco navíc o tom se se mnou nehodlali po telefonu bavit.Je mi jasné,že podrobnosti po telefonu nejdou vykládat,ale to,jakým způsobem ten lékař a myslím si ,že to nebyl operatér se mnou mluvil,jak mi odsekl"po telefonu informace nepodáváme,přijďte si zítra o návštěvních hodinách",to mě tedy po celodenním nerváku dorazilo a silně přemýšlím,jestli to nebudu zítra řešit.Co vy na to?Nebo jsem přecitlivělá?Třeba je mezi vámi nějaký zdravotník.A to jsem prosím byla slušná,pozdravila jsem,představila jsem se a slušně jsem požádala o informace.A když už nic ,tak by to mělo být řečeno trochu citlivěji.Nebo se na medicině a na zdravkách už neučí jak se chovat k členům rodiny?Teď jde hlavně o to aby se už nic nestalo.
No a Maxik je nějak podezřele klidnej.Už jsem asi paranoidní všude vidím strašáky.Nadejte mi někdo,ať ase proberu!Zítra určitě bude líp,musí.
Když jsem četla o vašich morčátkách,jak si dávají kabely coby špagety k baště,tak jsem si vzpoměla na naše morče,které měly naše děcka,když byli malí.Měli jsem ho v takovém tom teráriu,co má odklápěcí vršek a jednou ráno se chystám do práce,už mám otevřené dveře od bytu a slyším jak se dvě paní o patro níž baví(to se všichni známe-jsme starousedlíci),:"No představ si naše Alena šla na záchod a proti ní ze stoupačky,jak je ten výkroj za záchodem,vyrazila nějaká jakoby krysa,Alena zařvala a náš Jirka to šel lovit"Zbystřila jsem uši a vznesla jsem shora dotaz"Teto a byla to vůbec krysa?" a tetka na to"No po bližším ohledání Jirka zjistil,že je to morče.no ale naše Alena málem potratila."
V tom mě trklo,zařvala jsem "Ježišmarjá není to naše morče?".Ani jsem se nezouvala,vlítla
jsem do děcáku.Víko odklopený a morče v čudu.Vylítla jsem na chodbu a zaječela"Žije ještě? a zespodu se ozvalo"Naše Alena?Žije.Proč?" Další už jsem neječela ,ale špitla,"Ženský,to je naše morče,neumlátil hoJirka?" Nakonec jsem morčáka celého šedého zamotaného do pavučin a třesoucího se odnesla domů.Tak to tehdy bylo,když náš morčák prováděl průzkum panelákových stoupaček.Vylezl si prostě v kvartýru o patro níž a málem způsobil potrat.Budu končit.Díky moc všem za podporu a dám vědět,jakmile budu vědět něco bližšího.Maxina

Není tady

#38 30. 1. 2007 6:03

dagi
Host

Maxinko, tak jsi mě hned ráno pobavila s tím morčátkem big_smile

Jinak jsem ráda, že operace dobře dopadla! To nejhorší už má manžel za sebou.. Co se týče přístupu doktorů, taky mě to občas překvapí, ale možná jsi byla fakt trochu přecitlivělá.. Navíc po telefonu se asi doopravdy informace podávat nemohou. Na úřadě to taky musíme dodržovat - nemůžou si ověřit tvoji totožnost..

Přijď za námi když tak do "holkýýý, pojďte si psát", tam kecáme více big_smile. pa a hezký den!

#39 8. 2. 2007 8:21

Zuzi79
♥♥♥♥---

Holky, tady můžete kouknout na zkušební provoz Žofovily. Je tam vidět i Mikešek:

http://www.kralici.cz/morcata/alba.asp?a=6165

Není tady

#40 8. 2. 2007 8:38

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

...

Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 20:03)

Není tady

#41 8. 2. 2007 8:49

Blanik
Letňátka 2008
Místo: Kobylí
Web

Zuzi, je fakt krása, při popisu jsem se docela nasmála.

http://lbyf.lilypie.com/qmMxp2.png
http://lb3f.lilypie.com/KsKVp2.png

Není tady

#42 8. 2. 2007 18:24

dagi
Host

Zuzi to je náááádhera! hjarta Ty morčátka jsou tak roztomilé big_smile

#43 8. 2. 2007 21:10

Zuzi79
♥♥♥♥---

Dagi, a jak se daří Tvému chamíkovi? smile

Není tady

#44 9. 2. 2007 5:26

dagi
Host

Zuzi, výborně! smile Je hrozně miloučká a zvyklá na lidi, což je fajn.

#45 17. 2. 2007 11:20

Maxina
♥------

Maxina napsal(a):

Ferda napsal(a):

Ahoj Ferdíku!
Díky za uvítání a za podporu.Jedná se o operaci žil-náhrady,čištění a trvá to už od asi tak 8,30 je manžel na sále.Když jsem tam volala ve dvě bylo mi řečeno totéž s prvním vlídným slovem "Paní,víte,žilní operace trvají dlouho.Zavolejte si později".A to jsem tam volala,deset,ve dvanáct a v ty dvě hodiny.Teď to zkusím ve čtyři,tak doufejme,že už bude po operaci.
Maxík už drží pěsti taky a já už jsem ze zoufalství na Internetu.Tak se lidičky mějte a doufám,že budu mít v budoucnu už jen samá veselá témata na pokecání.Víte jak si představuji Pavlač?Takové ty klasické pavlače ve starých domech s velkými dvory a na těch pavlačích vééééliká kupa ženskejch u kafe,stolečky,židličky,co která z kuchyně vytáhla a hlavně drby jo,ale bez zloby.Tak ještě jednou Pa a díky Maxina!

Ahoj Ferdíku !Teď tu brečím do klávesnice a díky za Tvoji a vůbec podporu od lidiček.
Bohužel můj manžel zemřel hned druhý den po operaci,o půl osmé večer.Tak to dopadlo,že to jeho tělo nezvládlo.Pejsek se drží a já musím taky,ale je to šílený.Nezlob se,že jsem se neozvala dřív,ale neměla jsem na to.Jste všichni moc hodní,že jste mi pomohli.Ozvu se za nějaký čas.Vaše Maxina     D Í K Y !!!!!

Není tady

#46 17. 2. 2007 11:28

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Maxino, to je mi moc líto,
určitě teď máš málo sil, ale jakmile ti bude líp, tak piš, piš, piš, vše co tě napadne, vše co tě bolí, když se s tím podělíš, líp se z toho dostaneš. TAdy tě určitě všichni moc podpoří a podrží.
Všichni jsou tu pro tebe, tak na to mysli................

Mája

Není tady

#47 17. 2. 2007 11:48

dagi
Host

MAXI, TO JE MI STRAŠNĚ MOC LÍTO.. DRŽ SE A AŽ BUDEŠ MÍT SÍLY, TAK SE NÁM ZASE OZVI. RÁDY TĚ VYSLECHNEME A SNAD ALESPOŇ TROCHU ULEVÍME BOLESTI, KTEROU PRÁVĚ PROŽÍVÁŠ.. JAK PÍŠE MÁJA, JSME TADY PRO TEBE hjarta

#48 17. 2. 2007 18:22

Ferda
♥♥♥♥♥♥-

Maxinko ... to me strasne moc mrzi............... sad ...jen se drz a preji ti hodne sil aby jsi se vyporadala s takovouhle tragedii ! Nezapomen zi i kdyz nas tady vubec neznas ze jsme tu pro tebe a vzdy te vyslechneme ! Hlavne se vykric,vypis,vypovidej, jak psala majajaja ,to alepson trosinku pomuze ! Myslim na Tebe a ze jsi smutna,je normalni ! Drzim palce Maxinko!

Není tady

#49 19. 2. 2007 2:26

Maxina
♥------

Majájo,Daginko,Ferdíku a ostatní lidičky.Díky Vám moc za projevy účasti a hlavně za podporu až mě to rozbrečelo a hlavně dojalo.Nebojte,budu se hodně snažit a budu Vám psát.Maxík se drží,ale je vidět,že mu manžel chybí.Mám podporu svých dětí a tak bojuju jak se dá.Nejúděsnější je úřední mašinerie.To hodně drtí.Vím,že nejsem jediná vdova na světě a rovněž vím,že jsou na tom ženy mnohem hůře než já a tak se zase narovnám a jdu bojovat svůj další den.Tak pa a pohlaďte svoje blízké lidičky a zvířátka.Vaše Maxina

Není tady

#50 19. 2. 2007 2:30

Ferda
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky Maxinko..moc te obdivuju jak bojujes,jak jsi silna a relativne to zvladas!! Je skvele ze mas podporu deti a urcite cele rodiny a pratel smile ... to je moc dulezite smile !!!! Je samozrejme ze ti chybi,je to normalni,je plakej,kric,delej cokoli co ti pomuze! Urcite jsme tady vsechny pro tebe a i takto pres internet ti pomuzeme jak se da!!!
Co se uredni masinerie tyce, to je silene ..to jo..si tak matne vzpominam kdyz nam umrela babicka...v tech nejtezsich dnesch je toho potreba zaridit tolik..chjo ..sad .......... no tak je to na tom svete..si proste nevybereme! Drz se a mame Te tu radi hjarta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí