29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Miluji jednoho kluka z našeho města....On mě také miloval a posílal mi pěkné SMSky a šli jsme spolu na rande a začali jsme spolu chodit.Jenže dnes v bude mi řekl že se se mnou rozchází a že má jinou holku....Co mám dělat mám ho pustit k vodě nebo si dělat falešné naděje že se ke mě vrátí???
Není tady
Když ho pustíš, aniž bys ho za každou cenu lámala zpět, je naděje, že se Ti může vrátit.
Aby se tak stalo, snaž se být daleko lepší, než teď. Veselejší, upravenější, věnuj čas něčemu, co Tě pozvedne. A když se dostaneš na vyšší úroveň, pak přijde tenhle, protože zjistí, oč přišel a nebo jiný, daleko lepší.
Co nedělej, protože si tím odradíš kluky a lidi vůbec - nelituj se, nefňukej, neotravuj sobě i jiným život touto záležitostí, kterou budeš drnčet stále dokola jako kolovrátek. Nech to být a nedej znát, co si o tom myslíš. Ne abys byla nafoukaná a dělala, že je Ti tááákhle volnej. Ale vezmi to rozumně jako holka, co s ní je rozumná řeč. nech to uležet.
Využij volného času pro sebe. Není to ztracená investice. Být chvíli sama, odpočinout si, má taky něco do sebe. Nemusíš být permanentně zamilovaná.
Dej si pauzu, vyplatí se to spíš, než uhánění kluka za každou cenu. Třeba pozná, že ta druhá není tak fajn jako Ty a máš ho zpátky natošup.
Aby se někdo mohl vrátit, musí se mu dát volnost, aby se mohl vzdálit. Hodně štěstí!
Není tady