29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
to jo :-) a dlouho budu :-))
Není tady
Včera jsem se dočkala romantické věty: Drahá, připomínáš mi jeden počítačový virus.
:-)
Není tady
Takhle se baví naši muži:
HTTP přístup k ženám
400 Bad Request - Aspoň dones kytku, když už něco chceš
401 Unauthorized - vdaná...
402 Payment Required - Večeře při svíčkách
403 Forbidden - Dáš tu ruku pryč!
404 Not Found - Šla jsem ven s kamoškama
405 Method Not Allowed - Ne, zezadu ne!
406 Method Not Acceptable - Měl by být tvrdší...
407 Proxy Auth. Required - Musím se zeptat mámy.
408 Request Timeout - Kruci, víš, jak dlouho už jsi nezavolal?
409 Conflict - A co je tohle za ženskou
410 Document Removed - Tak to bude rozvod.
411 Lenght Required - TOTO ma byt ta velká věc?
412 Precondition Failed - Eh, ty nemáš kondom?
413 Request Entity Too Large - Tak TOHLE se tam nevejde...
415 Unsupported Media Type - Ve čtyrech? Nemám zájem.
500 Internal Server Error - Mám své dny...
501 Not Implemented - Tak tohle jsem ještě nikdy nedělala...
502 Bad Gateway - Kruci, je to nějake slané...
503 Service Unavailable - Bolí mně hlava.
504 Gateway Timeout - A to jako mělo být všechno??
Hele a už váš chlap namotal doma na vrtačku záclonu, bo nechtěl při opravě garnýže ztrácet drahocenný čas jejím sundaváním, nebo jsem měla takovýho experta jen já?
Není tady
No muz to zrovna neni,ale znama ma 4leteho chlapecka,ktery je tak trosku kulatoucky...v te dobe mu byli 3 roky a nejak zhubnul,pribehnul za tatinkem a zvolal...tatiii ja uz si vidim na pindika...
Není tady
Hele tak ten prvotní seznam chlapských trapasů mi dneska poslal můj šéf a že prej je hrozný, jak se v tom poznává, tak jsem chtěla vědět v čem konkrétně, tak povídal, že prej třeba to s tím odmáčejícím hrncem ve dřezu se mu taky stalo :-))))))))
Není tady
Tak to jsem si hezky početla :--
přidám jednu perličku od nás
můj přítel něco spravoval a prostě mu to nešlo a povídá mi " Miláčku, řekni, že jsem debil" a já, právě zabraná do své práce mu povídám na to.. "ano, miláčku, jsi debil" "Tys mi to fakt řekla??"
Upravil(a) ad.astra (5. 2. 2007 15:11)
Není tady
Můj přítel je truhlář, používaj tam ňáký lepidlo, který za žádnou cenu nechce z rukou dolů (aspoň to tvrdí, ale občas ho podezíram, že je spíš línej si je umejt:)) Tak jednou ke mně přijede, ruce samozřejmě černý. Prej že jde na záchod. Čekám na něj v pokoji. Přijde, jiskřičky v očích a triumfální úsměv a sedá si ke mně. Přikrčím nos a povídam, čím to smrdíš, ty ses snad navoněl tím sprejem na záchod, ne ) A on mi na to ukazuje zářivě čistý ručičky - umyl si je ňákou děsnou žíravinou na záchod....
Jsem se spíš divila že mu to nerozpustilo i ty ruce... )
Nebo přišla spolužačka s tim, že za ní a mámou přišel vysprchovanej táta a ptá se jich... Co to je za nový mejdlo - že to tak krásně pění.... Umyl se jarem na nádobí...
A nebo kámoška byla u babičky a večer si šla čistit zuby.... čistí, čistí a najednou to ňák drhne.... Divte když si je čistila blendadentem (lepidlo na zuby:)))
Není tady
No, toto nie je perla a nie je to od muža, ale sa skoro podarilo odlíčiť si očný mejkap odlakovačom na nechty
- ešteže trochu inak smrdí, už som bola mať vodiaceho psa...
Není tady
Sel
Jo a jinak - moje maminka dělá normálně od osmi. Včera ale vstala móc brzo a v půl šestý už vyrazila dělat, má toho plno (je účetní)....a večer mi říká, co jí sdělil táta.... prý ... :"Andulko, představ si - já ráno vstal, potichu, abych tě nevzbudil, uvařil jsem ti kafe do postele, nesu ti ho - no a ty NIKDE!!!"... a koukaj na ni jak vejr ... von si prostě nevšim´, když vstával, že ona vedle něj už neleží
Upravil(a) Eva36 (7. 2. 2007 11:16)
Není tady
To mi připomíná tchýni. Ta vstala v sobotu, v domění, že je práce. Vyrazila si tam, čeká v práci a nikdo nejde....tak se vrátí domů a pokračuje ve spaní. Ale skvělá byla interpretace tchána:
No ona vstala a ustlala, já jsem se divil co zase blbne v sobotu. Pak se vrátila, spala dál, vstala a pak už neustlala
Není tady
:-))) jo tak takovýhle věci se mi stávají běžně. Do školy jsem občas vyrazila na sedmou místo na osmou a většinou jsem to zjistila až třeba při přestupu v metru, když už fakt nemělo cenu se vracet :-)). Nebo čerstvá akcička minulý týden - běžně přes týden pracuju do půl šestý, jen v pátek do pěti. No a minulý pátek takhle sedím v 17:15 v kanceláři u počítače, jde kolem šéf a ptá se "Co tady ještě děláš ?". Mě vůbec nedošlo, že jsem měla jít v pět domů. Manžel na mě chudák čekal a nevěřil,c o to má doma :-))
Není tady
Taky jsem jednou po návratu z práce usnula a vzbudila se v půl sedmé. Bylo to v zimě, venku tma, tak jsem vyrazila na sedmou do práce... Došlo mi to až na hlavní ulici, kdy jsem se podivila otevřeným krámům. Nojo - bylo půl sedmé - ale tentýž den večer :-)
Není tady
Moje kamarádka onemocněla chřipkou, jelikož snad nikdy nebyla nemocná, tak ji to parádně sklátilo. Takže ulehla. Manžel přišel domů a zůstal v šoku ( no co si to vlastně dovoluje, si lehnout, že?) Jenže chudince bylo hůř a hůř a tak poprosila manžílka aspoň o uvaření čaje. Slyšela z ložnice, jak postavil konvici, pak klasické cvaknutí varné konvice, pak klokotavý zvuk zalévaného čaje a po chvilce.....klasický srkavý zvuk a rytmické bouchání hrnečku o stůl. Z posledních sil se dovlekla do kuchyně......právě když manžel u novin usrkával poslední doušek tolik očekávaného čaje .........
Není tady
tak to je teda frajer :-))))))))))))))))))))))))))))
Není tady
Tak to není sám. Můj muž, tehdy přítel, čerstvé společné bydlení, mi taky slíbil, že se o mne bude starat.
Dokonce si půjčil play station ( bo jak se to píše ) abych se nenudila. Já čtyřicítky, on si hrál do 5-ti do rána, já si vařila čaj, já se plazila pro léky...... Když jsem ho poprosila o cokoliv, odpověď byla - hned lásko. Za půl hodiny jsem si to donesla sama. A když jsem mu natruc poděkovala, řekl mi, že jsem mohla chvilku počkat
Když to beru s tím, koho mám doma teď, jak mohl býti tak bezva chlap takovým neštěstím?
Není tady
Téda dámy tak sem to dočetla az na konec a musim srict ze sem se paradne pobavila, ještě, že sem v kanclu sama smeju se tu jak blazen :-D:-D
Není tady
Gabrielle napsal(a):
Eri, tak to máš dobrý, že se to takhle přehouplo
Dneska je to bezva chlap!
Není tady
Ještě jsem si vzpomněla...
Jednoho dne v létě odpoledne jsem se vrátila z brigádky úplně utahaná.... Tak jsem si řekla, že se trošku prospim. Najednou se probudim, mrknu na hodinky a poleje mě horko - je půl sedmý - a já měla bejt na šestou v práci. Přítel stojí mezi dveřma, usmívá se na mě. A já mam pocit, že ho přerazim. Začnu mu nadávat, jakto že mě nevzbudil, když dobře ví od kolika dělam... A už na sebe házim oblečení... A on se může potrhat smíchy... Ono bylo půl sedmý - ale VEČER !!!
Není tady
Jo já minule po příteli loudila peníze na něco už ani nevím, co to bylo (my se tak většinou škádlíme, penízky máme společné) no a on chtěl být důležitý a povídá: Copak jsem onanis? Chtěl říct Onasis, ale jaksi se přežblebtl, no a já nemohla celý večer utišit břišní sval :-))
Já bych řekla, že chlapi jsou všichni onanisové :-))
Není tady
Jó, tak to já mám ze svého života přímo sbírku perel, bohužel některé nejsou publikovatelné ani na netu. Přesto se podělím.
Starej barák před rekonstrukcí. WC mělo pracovní přezdívku "číhající hajzl" - buď přestal splachovat, anebo se později rozpojila armatura a WC vochrstlo splachujícího nešťastníka tak, že stál po kotníky ve studené vodě. Řemeslník - manžel, vyučený elektrikář, tyto lahůdky nebral v potaz se slovy: Zavolej si řemeslníka WC zase jednou stávkovalo - nesplachovalo. Povídám dceři: Bacha, ten hajzl nesplachuje. A nevinné dítě se mě zeptalo: A koho máš na mysli, bráchu - nebo tátu?
Po delší době jsem v rámci rodiny dala tuhle perlu k dobru. Dotyčný bratr jen důstojně pronesl: Tohle nebylo vtipný ...
Není tady
Nedá mi to nevzpomenout na další perlu - používání sprostých slov malými dětmi
Kdysi jsme byli na obědě v letní restauraci - venkovní sezení pod slunečníky. Dcerka obědvala - sladká tříletá holčička najednou odložila příbor, zařvala "Kůůlvááá" a vší silou praštila malou ručičkou do stolu.
Na můj dotaz, co se děje, mi holčička odpověděla, že okolo jejího talíře prolítla moucha. A ta moucha je kůůůlvááá. Mladý pár, který tenkrát seděl proti nám, dělal, že se nesměje zato já s dětmi jsem dotyčnou restauraci opustila překvapivě ve spěchu
Upravil(a) Kiara (13. 2. 2007 0:13)
Není tady