|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
To je tak, pokud v sobě nemáme kus chlapa s jeho nabubřelým sebevědomím, nikdy se nebudeme cítit jako dobré řidičky.Proč tam nedají podobné nehody mužů????
Není tady
Cituji z ranního vysílání lokálního rádia Faktor:
muž vyhodil své přítelkyni peelingový sprchový gel, protože si myslel, že je jaksi hodně prošlý, když už je tam vytvořený i jakýsi písek
......

Vybrat zatáčku 
Není tady
Úspěšně vyjet z parkoviště. Teda jsem taky řidička, ale to byl vrchol lemplovitosti. U té čerpací stanice nechápu, proč nezajela na druhou stranu čerpacího místa, když nádrž má na pravé straně a bylo tam volno..... Hm
. Občas za volantem nadávám jako špaček a za volantem toho inkriminovaného vozu sedí chlap
. Nedávno jsem pozorovala, jak chlapec zajíždí do řady aut, hm napočtvrté
. Bylo mu kolem 40 
.
Upravil(a) lvice (24. 1. 2007 13:37)
Tiina napsal(a):
No ty videa jsou tedy dost hustý. Já jsem hlavně nepochopila o co se pokoušela ta slečna na tom parkovišti ????
To byla fakt neskutečná blbka,ale co mně pobavilo ještě víc, že se vůbec nenamáhala podívat, jakou způsobila škodu a vesele si odjela.
Není tady
Jo, jasně, že vyjet z parkoviště :-)) ale proč to prováděla takhle,to mi hlava nebere, měla tam úplně luxusní místo. Ne jako třeba já včera, kdy vedle mýho auta zaparkoval nějaký expert tak šikovně, že mi tam nechal cca deset centimetrů. Za volant jsem se musela dostat z místa spolujezdce.
Není tady
Jiněnka napsal(a):
No jo, takových nestydatých videí na téma žena za volantem koluje teď po internetu až moc... Ale jo, kakejme si do vlastních řad
http://www.chilloutzone.de/files/07010902.html
http://www.chilloutzone.de/files/07011103.html
No to je straslive:-) 
Není tady
Tiina napsal(a):
Rogersová - asi chtěla rychle zmizet, než se vrátí majitel auta, co se do něj tak hezky trefovala.
to se jí nedivím..v tom trefování byla úspěšná. 
Škoda,že video už nezachycuje výraz majitele oklepaného vozu.
Není tady

Můj milovaný manžel se 23, prosince rozhodl, že mi pomůže s vařením. Opravdu mi byl platný, musím ho pochválit, jen mě zarazilo, když jsem ho požádala, aby mi přecedil vývar, že se slovy " Ano, miláčku", vzal cedník na těstoviny a postavil ho do dřezu. To jsem ještě mlčela a čekala, co bude. Nezklamal, vzal hrnec s polívkou a lil jí do dřezu.
Když jsem vyjekla, okamžitě mu došlo, co dělá a byl tak strašně vyděšenej, jak blbne, že jsem se musela jenom smát. 
Pak celej zpocenej chodil po kuchyni a opakoval, že je debil. No není, ale je to krásná vzpomínka.
Není tady
:-))) bych ocenil tu snahu a polívku udělej ze sáčku :-)))))))))))
Není tady

vašek napsal(a):
:-))) bych ocenil tu snahu a polívku udělej ze sáčku :-)))))))))))
Já jí taky oceňuju a moc! 
Ale uznej, na štědrej večer, polívka z pytlíku - nic moc!
Já ten kaldoun dělám kvůli němu 
Není tady
to jo, ale je lepší se tomu zasmát to umí málo kdo :-) většina by nadávala ... k jejich velké smůle ...
Není tady

vašek napsal(a):
to jo, ale je lepší se tomu zasmát to umí málo kdo :-) většina by nadávala ... k jejich velké smůle ...
Nadávat, když mi pomáhá? to bych byla dost blbá, nemyslíš? 
Mě bylo líto i to, že se směju. Byl opravdu vykulenej, co dělá.
Ale i tak ho miluju! Jo a Vašku dík, Ty víš. 
Upravil(a) Eri (24. 1. 2007 22:37)
Není tady
:-))
Není tady
tak ty videa jsou k placi i k smichu zaroven!!!!
k smichu jak jsou nektri lide stupidni( a ne jen zensy ...chlapaci priznete si to )
a k placi ze jsou mezi nami takovi spatni ridici! je to az k neuvereni!!!
Není tady
Manžel rád kuchtí, šoupnul friťák na sporák pod digestoř, aby to nesmrdělo okolo a na ostatních plotýnkach kul ty svoje dobré pikle. Jenže omylem pustil i plotýnku pod friťákem a ten se roztekl!!! Tak byl aspoň důvod ke koupi nového, ještě teď se chechtám, škodolibě, jak jinak. Kdo nic nedělá, nic nezkazí, to mu občas připomenu, když se mi něco při vaření nepovede.
K jeho obhajobě:dokáže si z toho taky udělat legraci, ale tehdy viditelně přemýšlel, jak mě z toho obvinit a ze sebe smýt vinu.
Upravil(a) Regina (25. 1. 2007 9:36)
Není tady
Muj muž na dovolené s oblibou něco důležitého ztrácí.
Nejčastěji doklady nebo klíče.
V Řecku jsem si vymohla, že klíč od apartmánu bude jen u mě.
Hned, jak se zamknulo, hned jsem si ho vždycky uschovala a nedala z ruky.
Poslední den, na pláži, se muž rozhodl si pro něco dojít a tak se zapřísaháním jsem mu klíč půjčila.
Během 10 minut byl zpátky, ale jak se blížil po pláži k nám, láska k moři ho přemohla, vletěl tam udělat si pár temp.
No co myslíte? Přišel a divil se, že v kapse šortek, co s nima vletěl do vody už klíče nejsou.
Vždyť on je tam tak pečlivě dával....
Dodatek: tenkrát jsem tam jen tak zamyšleně seděla, nic neříkala, jen jsem mu věnovala dlouhý pohrdavý ;)pohled.
Světe div se, od té doby si dává na klíče pozor.
Není tady
My sme kupili dcere v Ikea 2 skrine a muz ich skladal. Hned v uvode si zobral noz a na moju otazku, naco mu je, prevratil ironicky oci, ze co sa tak hlupo pytam, predsa na otvorenie krabic v ktorych boli poskladane. Ked som ho upozornila, ze na krabici je znak "zakaz otvarat nozom" a riadne vyrazny, rezolutne noz do krabici zapichol a po celej dvojmetrovej dlzke lepiacu pásku na krabici rozrezal. Pri skladani jednotlivych casti odmietol sa co len pozriet do navodu, a ked som sa ho pytala, preco ten podstavec dava akurat tak, ako ho dava, dostalo sa mi odpovedi, ze ked sa mi nepaci ako to robi, mozem si skrine poskladat sama a nech neotravujem. Ked uz boli postavene obvodove steny skrin, bolo treba este pribit zadnu stenu. Asi kazdych 5 cm po celom obvode skrin s rozmermi 2,2 m x 1 m bolo treba nabit malilicke tenucke klinceky. A muz si dal riadne zalezat, zatlkal ich najviac ako sa dalo, so slovami, aby zadna stena bola pevna. Trvalo mu to skoro dve hodiny. Po tomto vycerpavajucom vykone hrdo zahlasil hotovo a ja som bola prizvana na zhodnotenie jeho prace. Pozrela som sa na skrine a hned bolo jasne, ze ich poskladal blbo. Podstavce, na ktore skrine namontoval, boli naopak. Ich predna stena bola vzadu a zadna, neopracovana vpredu. Lebo predsa ON sa nepotrebuje pozerat do navodu! Podstavce sa dali otocit na spravne miesto len vtedy, ked sa rozoberu obidve skrine. Skoro dva dni vytahoval zo zadnych stien dokladne zabite malicke klinceky tak, aky ich neposkodil a mohol ich znovu pouzit.
A myslite, ze tym, ze obratil podstavce na skriniach na spravne miesto, bolo uz vsetko v poriadku? Tak to sa mylite. Na predne dvere bolo este treba vyvrtat dierky na uchytky. Odsuhlasil si s dcerou vysku ich umiestnenia, vyvrtal diery, namontoval uchytky a na nas neskonaly udiv sme zistili, ze sice ich dal do tej vysky, ako sme chceli, ale umiestnil ich smerom k pantom skrini, takze ked ste chytili uchytku, vlastne ste tahali tu cast dveri, ktora bola pevne pripevnena k skrini. Po tomto jeho genialnom vykone ja som sa nezmohla ani na slovo, len som nemo zizala na vyvrtane otvory v dverach. To, co si vtedy vypocul od nasej rozzurenej dospelej dceri, asi do smrti nezabudne.
Ale to stale nie je vsetko. Asi po mesiaci sa zacali na dverach od vrchu az dole presne ako podla pravitka zjavovat praskliny. Na vsetkych dverach presne rovnake ciary, na rovnakych miestach. Sla som sa spytat do Ikea, co s tym. Povedali mi, aby sme dvere doniesli, ze je to asi vyrobna chyba,ze nam ich vymenia. Muz teda dvere odmontoval a sli sme ich reklamovat. A v Ikea po zhliadnuti nasich dvier hned urcili pricinu nasich prasklin. Stacila jedina otazka. Otvarali ste krabice nozom??? Farbu na dverach ste prerezali po celej dlzke a tym, ze drevo pracuje, vznikaju teraz pukliny.
A tak teraz mame doma krasne biele skrine skoro za 20 000,- Sk, s dverami prerezanymi od vrchu az dole a s vyvrtanymi dierami, na ktorych su nalepene malicke biele samolepky, aby tie diery aspon tak nebili do oci.
Upravil(a) nuta (25. 1. 2007 12:43)
Není tady

až budeme hodně smutné, tyhle stránky zaručeně pomohou!
Taky mám doma perlorodku:
"Ženy jsou domýšlivé a jsou přesvědčeny, že svět je takový jaký si ony myslí, že je. Jedině muži mohou vidět svět objektivně, skutečně takový, jaký je."
"Jedině muži dokážou přiznat, že věci nemusí být tak, jak si myslí."
Jednou k nám měli přijet na návštěvu jeho rodiče a protože oba nejíme maso, dělala jsem si starosti co připravit, co nakoupit, aby to rodičům chutnalo. Tak mě zklidnil slovy: „Já už koupil mandle!“ (sáček 250g)
Není tady
To můj přítel koupil otáčecí židli k počítači, která se musela složit z několika dílů, skládal, skládal a až vše poskládal, tak zjistil, že mu zbyl jeden díl, a to krycí černej plastovej kroužek na tu tyč. Myslela jsem, že mě zabije, protože jsem mu přidržovala židli, když tam přidělával šrouby,atd, samozřejmě to byla moje vina, ale když donesl z kuchyně nůž, se slovy, že ten kroužek prostě rozřízne a dá ho tam a skoro poznat to nebude, myslela jsem, že ho zabiju!!!!!!Naštěstí se mu podařilo rozmontovat židli zpět a kroužek tam bez násilí dostat, ale jeho razantní postupy jsou děsný, jednou vysával a omylem nasál i ponožku, která se v té hadice šprajcla, takže teď vysávám z vysavačem, kterej má hadici slepenou izolepou....
A ještě moje babička mi vykládala, jak děda jednou hlídal moji mamku, když byla ještě miminko. V té době se ještě asi nevyráběly vložky, ale jaksi to byla věc, která se prala a byla na více použití, no představit si to neumím, ale když bral děda v kočárku dítě, tak místo čepičky jí nasadil na hlavu tu vložku a hrdě s ní jezdil po městě...Asi se za ním tehdy hodně ženských muselo otáčet
a 
Není tady
Můj přítel - cizinec se krátce po příjezdu do ČR podivoval, jak oblíbený je výraz: "Ty vole!", takže jako jedna z první věcí, kterou zjišťoval, byl význam téhle skoro až magické formulky. Bylo mu vysvětleno, že vůl je hospodářské zvíře, dobytek. Několik dní poté přítel vstoupil do obchodu a hrdě prodavačce oznamoval, že chce "ty vole maso". 
Není tady