6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Na alergie, vodnatou rýmu mohou pomoci i čaje z některých bylin, které potlačují alergické reakce jak na sliznicích nosohltanu a očí, tak v dýchacích cestách a dokáí zmírnit i alergické projevy na pokoce. Čtěte více zde!
Není tady
Syn trpí alergií na roztoče (diagnostikovala alergoloka) a doporučila nám UVC antibakteriální vysavač Raycop. Je to čitění lůkovin, matrací a vech texilií a taky hraček bezchemickou cestou a pomocí germicidního UVC světla, co je prý unikátní. Nemáte s ním někdo zkuenosti? Nejspí ho koupíme, ale chtěla jsem se předtím zeptat někoho dalího na zkuenosti. Díky
Není tady
Můj syn(14let) má astma a bere pravidelně Symbicort II/200,jeliko je teď v pubertě, zdá se mi, jakoby se mu to zhorilo, velmi často se mu hůře dýchá a zabírá mů více Ventolin, který je bez cortikoidů, jak Symbicort, tak nevím, ale dríme se i díky bezinkovému sirupu, který si doma sami děláme a ten skvěle působí i na průduky mé dceři(5 let) a hlavně na ten její suchý, a dávivý kael, který snad nikdy nechce skončit
Upravil(a) allisha (5. 6. 2013 13:45)
Není tady
prosim vás kedy ste zistily ze vase deti maju na nieco alergiu? a kedy je mozne detom robit testy na alergie?
syn ma atopicky exzem a aj alergiu (mrkva, jahody, hnede banany a zelený čaj) bola som aj u dr. ze mu chcem dat urbit testy ci neni aj na nieco viac alergycky ale odmietli mu to urobit ze je moc mali. vtedy mal necely rok. odkedy sa teda mozu robit testy na alergie aby s anieco zistilo?
Není tady
Ahoj! Chtěla jsem se zeptat na vá názor s proplachováním nosu před aplikací léků proti alergii. Zkouíme teď doma sprej Nasodrill a zdá se mi, e to pomáhá. Ale pouíváme to jen chvilku, tak jsem se chtěla zeptat, jestli s tím nebo s něčím podobným nemáte taky zkuenost? Děkuju za názory!
Není tady