Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 22. 3. 2012 11:33

Zorro Mstitel
♥♥♥----

Re: Alergie u dětí, projevy , léky

Na alergie, vodnatou rýmu mohou pomoci i čaje z některých bylin, které potlačují alergické reakce jak na sliznicích nosohltanu a očí, tak v dýchacích cestách a dokáží zmírnit i alergické projevy na pokožce. Čtěte více zde!

Není tady

#27 24. 4. 2012 9:55

jarmila20
♥------

Syn trpí alergií na roztoče (diagnostikovala alergoložka) a doporučila nám UVC antibakteriální vysavač Raycop. Je to čištění lůžkovin, matrací a všech texilií a taky hraček bezchemickou cestou a pomocí germicidního UVC světla, což je prý unikátní. Nemáte s ním někdo zkušenosti? Nejspíš ho koupíme, ale chtěla jsem se předtím zeptat někoho dalšího na zkušenosti. Díky

Není tady

#28 5. 6. 2013 13:32

allisha
♥------
Místo: Moravská Nová Ves

Můj syn(14let) má astma a bere pravidelně Symbicort II/200,jelikož je teď v pubertě, zdá se mi, jakoby se mu to zhoršilo, velmi často se mu hůře dýchá a zabírá mů více Ventolin, který je bez cortikoidů, jak Symbicort, tak nevím, ale držíme se i díky bezinkovému sirupu, který si doma sami děláme a ten skvěle působí i na průdušky mé dceři(5 let) a hlavně na ten její suchý, až dávivý kašel, který snad nikdy nechce skončit sad

Upravil(a) allisha (5. 6. 2013 13:45)

,,Dokud se člověk nevzdává, je silnější než osud,,

Není tady

#29 20. 8. 2014 22:56

Petra88
♥♥-----

prosim vás kedy ste zistily ze vase deti maju na nieco alergiu? a kedy je mozne detom robit testy na alergie?
syn ma atopicky exzem a aj alergiu (mrkva, jahody, hnede banany a zelený čaj) bola som aj u dr. ze mu chcem dat urbit testy ci neni aj na nieco viac alergycky ale odmietli mu to urobit ze je moc mali. vtedy mal necely rok. odkedy sa teda mozu robit testy na alergie aby s anieco zistilo?

Není tady

#30 21. 4. 2015 14:00

Pufinka
♥------

Ahoj! Chtěla jsem se zeptat na vᚠnázor s proplachováním nosu před aplikací léků proti alergii. Zkoušíme teď doma sprej Nasodrill a zdá se mi, že to pomáhá. Ale používáme to jen chvilku, tak jsem se chtěla zeptat, jestli s tím nebo s něčím podobným nemáte taky zkušenost? Děkuju za názory! hjarta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí