29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chtěla bych jít na permanentí make-up. Poradil by mě někdo opravdu nějaký profi studio ? Viděla jsme několik nepovedených zákroků a nechtěla bych také tak dopadnout. Na penězích nezáleží, jsem ochotna si připlatit. Díky za tipy.
Není tady
profi studio ti neporadím, snaď len to poviem, že som sa tým živila, aj som mala tetovanú linku okolo pier.
hlavne si nedaj robiť všetko naraz (obocie, linky na oci, kontúra pier.), farba radšej jemnejšia, v priebehu do pol roka, by ti mali dotetovať (v rámci už zaplatenej ceny) výraznejšie, alebo tam kde pigment vypadol.
Není tady
Najdi si www.mikropigmentace.cz/permanentni_make-up.html
Já jsem z Prahy (salony jsou i jinde - viz Kontakt-Salony), rty mi dělala slečna nebo pí Olga Novotná . Nenech si dělat jen kontury, ale rovnou celé rty, protože jak se Ti setře rtěnka, samotné kontury vypadají tvrdě. Nech si udělat tu nejsvětlejší přirozenou barvu, nejdříve se po zákroku lekneš, protože je to moc výrazné, ale po 3 dnech se to začně oloupávat. Já jsem to podstoupila, protože jsem měla bledé rty a trochu nakřivo a teď jsem maximálně spokojená, nemusím vůbec používat rtěnku, jen občas lesk.
Mám ještě udělané linky na horních víčkách a jsem taky spokojená. Na dolní si už nedávej, protože pak oči působí tvrdě a neovlivníš pak různé způsoby líčení.
Upravil(a) Décima (18. 1. 2007 9:15)
Není tady
Décimo, díky za tip Přesně tohle jsme myslela. Jenom horní víčka a ty rty. A můžu se zeptat na kolik ti to vyšlo ? Jen tak pro představu.
Není tady
Já bych do toho nešla. Protože se to nemusí povést. Nikdy nemáš záruku.
I když to může být provedeno kvalifikovaně a dobře, nevíš, jak tvoje tělo zareaguje.
Ne vždycky to jde napravit, někomu to nepovedené prý nezmizelo.
Nechci strašit, jen co jsem slyšela a čela. Sama jsem o tom uvažovala, ale raději opravdu ne.
Pokud se rozhodneš do toho jít, tak pátrej, pátrej hodně dlouho a běž k někomu osvědčenému. Ale i tak- měla bych strach.
Není tady
Jo-já se přidám k Leile. Mám to za sebou už před lety a po linkách mi na jednom oku (od půlky) po perman.makeupu přestaly růst řasy (a vypadaly)!
Není tady
Heli napsal(a):
Décimo, díky za tip
Přesně tohle jsme myslela. Jenom horní víčka a ty rty. A můžu se zeptat na kolik ti to vyšlo ? Jen tak pro představu.
Linky okolo 2000,--, ale ty mi dělali už dříve jinde. Rty 9000,-- včetně 2 korekcí (měla jsem poprvé opary)
Teď mívám taky opary, ale už to nemá vliv a rty "drží". Slečna má certifikát a umí rozmluvit nesmysl. požadavky (já jsem třeba chtěla rty vizuálně moc zvětšit)
Upravil(a) Décima (18. 1. 2007 13:53)
Není tady
Décima napsal(a):
Heli napsal(a):
Décimo, díky za tip
Přesně tohle jsme myslela. Jenom horní víčka a ty rty. A můžu se zeptat na kolik ti to vyšlo ? Jen tak pro představu.
Linky okolo 2000,--, ale ty mi dělali už dříve jinde. Rty 9000,-- včetně 2 korekcí (měla jsem poprvé opary)
Teď mívám taky opary, ale už to nemá vliv a rty "drží". Slečna má certifikát a umí rozmluvit nesmysl. požadavky (já jsem třeba chtěla rty vizuálně moc zvětšit)
Tak ta slečna, ktera ma certifikát mělaby vědět, ze u oparu je zakázano dělat permanentní make-up.
Není tady
Slečna mi samozřejmě dělala permanent, když jsem opary neměla. Já je mívám tak 2x -3x do roka, zákrok jsem měla asi před rokem a rty po těch 2 korekcích opravdu drží. Ale ať se každý rozhodně sám. Tomu, kdo má bledé, nepravidelné a nevýrazné rty, to doporučuji, zvlášť, když je líný si rty pořád líčit jako já.
Ještě bych chtěla upozornit, že linky po lokál umrtvení při zákroku jen tak šimrají (počítej s otoky tak týden), ale rty mě bolely (trochu oteklé asi 2 dny), ale dá se to vydržet
Upravil(a) Décima (19. 1. 2007 9:14)
Není tady
nedávno jsem četla na jednom veřejném foru podobnou diskuzi ohledně tzv.mikropigmentace ,admin tam nakonec usoudil že se jedná o reklamu,souhlasím s ním.Do permanentu bych sama osobně nešla,ale někomu sluší.Někdy se dá vychytat spousta nerovností,hlavně u obočí,ale pravda:musí se to umět.Co mě ale vadí,je klamání zákaznic .Tzv mikropigmentace sem k nám přišla původně z německa,dnes už se od ní i tam upouští a kromě luxusní mašinky a luxusního balení barev(a samozřejmě nepopsatelně dražší provedení)je naprosto totožný s permanentem
A co se týká oparů,virus herpesu přežívá v organismu a čeká na spouštěcí moment(stres,snížená imunita,virové on),při čemž zákrok na rtech,který je mimochodem dost citlivá záležitost,může výskyt oparů urychlit.A přiznám se,že jsem ještě neslyšela aby oční linky jen šimraly
Není tady
No tak to jsem nečekala, vesměs negativní postoje. Já už jsem se rozhodla, že na to půjdu, o tý Olze Novotný jsem četla i jinde a chválí si jí. Takže jsem se rozhodla. Musím ještě počkat, protože zatím malou kojím, tak až to bude možný. Děkuji za příspěvky i za ty negativní.
Není tady
Heli,já dělám per.-make-up už 8 let.Nemám žádný luxusní salón, protože bydlím v malém městě.A opravdu nezáleží na tom, kde ti to dělají,ale jak ti to dělají.Rty si nech udělat,ale určitě jenom kontury, které by měly být maximálně o 2 odstíny tmavší než je tvá barva rtů. pokud bys chtěla rty zvětšit,tak jen nepatrně malinko,jinak to působí nepřirozeně.Rty se znecitlivují Emlou-je to krém, který se nechá působit minimálně 30 minut.Rty jsou nejcitlivější u ,,srdíčka".Ale každý má jiný práh bolesti. Nejefektněji působí per.make-up obočí,protože obočí dělá oko-A OKO DĚLÁ OBLIČEJ.A když má žena krásné klenuté obočí,nepotřebuje už téměř líčení očí.Když potkávám klientky,kterým jsem obočí dělala-říkají:,, je to úžasné, já mám i po ránu obličej" Jsou totiž ženy, které vůbec nemají chloupky na obočí.A tužka se samozřejmě lehce smaže.A ještě k ceně-pokud si za rty nebo obočí bere kosmetička víc než 3000, je to moc.A v ceně musí být minimálně 2 korekce.A tak,jak už to tady někdo psal-vždy maximálně jednu část.A k těm oparům.Jsem zdravotní sestra a mohu říct,že pokud někdo trpí na opary-je dobré předem využívat zovirax tablety.Jinak se opar opravdu vždy vytvoří a prmanent vyhnisá. tak ať si dobře vybereš.Pa E
Není tady
No, já jsem byla na mikropigmentaci. Mám upravené obočí, oční linky a pusu a výsledek mně nadchnul. Vypadám mnohem lépe - je to na rozdíl od permanentu (co má kamarádka) velmi přirozené a zákrok vůbec nebolí. Dělala mi to jedna moc příjemná doktorka Olga a s výsledkem jsem mooc spokojená . Nebudu muset tak pět let malovat, něž to zmizí a když vylezu třeba z bazénu nebo ráno z postele, tak nevypadám jako sůva z nudlí 8-). Můj přítel nic nepoznal, jen mi říká, že mně to teď nějak víc sluší. Mužu poslát i fotky - bikmeeva@seznam.cz
Není tady
Mam dotaz..Byla jsem si nechat udelat oboci a mam i po korekci oboci,ale nejsem spokojena s tvarem..I pres me pozadavky pri zakroku na me pani nebrala ohled a delala si to stale podle toho jak je ona zvykla..tak se chci zeptat jestli je mozne pozadovat vraceni penez nebo alespon poloviny z te castky..?
Není tady
Ahoj ! Tak ja si nechala po prve delat pernamentni makeup v jednom supr kosmetickem salonu v Brne v roce 2000,nechala jsem si jak oboci,vrchni linky a dolni linky u oci tak korekci rtu se svetsenim,vypada to fakt supr,jsem velice spokojena,minuli rok 2006 jsem byla v tom salonu znovu a nechala jsem si znovu projet oboci a rty.Tento salon je opravdu na urovni,muzu jen doporucit
Není tady
V pondělí jsem byla konečně na mikropigmentaci. Dělala mi to pí. Novotná a s výsledkem jsem nadšená. Musím upřímně říci, že to nebolelo, jen ke konci malý štípání, ale jinak bez problémů. Nemám klasickou linku, ale je to udělané jakoby mezi řasami, takže řasy vypadají opticky hustější a taky oči se mi zvýraznily. Za měsíc jdu i na spodní linky a na korekturu těch horních. Přístup byl profesionální, pí. velmi milá a jsem mooooc spokojená. Moje kamarádka má klasický permanent a je to strašně výrazný, i když ona je výrazny typ, nelíbí se mi to.
Upravil(a) Heli (18. 4. 2007 10:35)
Není tady
Ahoj, uvažuji o permanentním make-upu, můžete mi někdo poradit nějaký osvědčený salon v jižních Čechách? - předpokládám, že v Českých Budějovicích se nějaký najde, občas tam jezdím, tak tam by se mi to hodilo. Strašně ráda bych si dala linky na horní víčka, ale do toho mám strach jít. Do obočí ale chci jít rozhodně, mám ho moc světlé, a namalovat si ho neumím.
Není tady