29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Asi půl roku jsem chodila jen na Duchovní, nic víc jsem nečetla.
Teď, když se dostanu na babinet, tak většinou postupuji v pořadí :
Psychologická
Duchovní
a Život po nevěře -kde mám kámošky
vyjímečně se dostanu jinam, nemám tolik času.
Můžete mi, prosím, napsat jak postupujete vy?
Co všechno čtete, která fóra/poradny navštěvujete pravidelně?
Není tady
Poletucho, stejný postup . Pravidelně už nestíhám nic, není čas
Ja som začala na Živote po nevere(to odporúčali v jednom hodnotnom ženskom časopise, tak som sa sem vlastne dostala), náhodou som zablúdila na Psychologickú, a celkom zámerne na Duchovno, kde som sa ale dosť posekala s niektorými osadníkmi - tak som sa vrátila k svojim dvom stáliciam. Občas checknem Rodičov a deti, a námatkovo Sexuologickú, aj keď tam to je už v poslednom čase samá antikoncepcia a pi.oviny - holt, sexuologická... Ak mám dosť času, čo býva málokedy, navštívim aj medziľudské vzťahy alebo Kluby, Dobrý koniec, bola som aj na Kuchynke a Estetickej chirurgii(či ako sa to ovlá), na Právnej... Okrem pubertiakov a Umeleckej kaviarne hádam všade
. Ale teraz som obmedzená časom a prácou.
Upravil(a) Selima (16. 1. 2007 15:00)
Není tady
Život po nevěře, Psychologická, Duchovno, Právní, Rodiče a děti, Sexuologická, Pavlač, Pro náctileté - jen jeden příspěvek od Chloe, Mezilidské vztahy, Kluby, Hádej,hádej, ostatní málokdy nebo nikdy.
Seřazeno dle četnosti návštěv, na Životě a Psychologické často, ostatní jak kdy. Na většině příspěvky, které mě zaujmou svým názvem, na vše nemám čas.
poletucha napsal(a):
Asi půl roku jsem chodila jen na Duchovní, nic víc jsem nečetla.
Teď, když se dostanu na babinet, tak většinou postupuji v pořadí :
Psychologická
Duchovní
a Život po nevěře -kde mám kámošky
vyjímečně se dostanu jinam, nemám tolik času.
Můžete mi, prosím, napsat jak postupujete vy?
Co všechno čtete, která fóra/poradny navštěvujete pravidelně?
=====================================================
Nejdrive jsem chodila jen na - zivot po nevere -
nyni to beru poporade psychologicka
sexuologicka
duchovni jen mrknu , malokdy je tam pro mne neco ke cteni/ v soucasnosti mne zaujelo tema o vrazdeni kapru/
zivot po nevere
ostatni jen kdyz mam opravdu hodne casu, tak nakouknu.
Nejlepsi je pro mne urcite psychologicka , na nevere se nic nedeje , je tam hodne osobnich for a to mne uz moc nebavi.
Není tady
kamkolvek
Není tady
Objevila jsem jako první psychologickou, pak Život po nevěře, občas zajedu do dětí....když je čas, proběhnu vše....
Není tady
Psychologická
Duchovní
Životní styl
...........
Není tady
Já chodím na Zobrazit poslední příspěvky a pak podle nadpisů, ráda mám Psychologickou U těch posledních příspěvků je fajn, že se zobrazí jen ty, kde se objeví nové příspěvky od mé poslední návštěvy, takže nemusím lozit do několika diskuzí po sobě a mám to pohromadě
Není tady
Podle času a zajímavých temat, někdy jdu i na náctileté i když mám cet.
Není tady
ja si otviram nepřečtená témata a je mi uplně jedno na jakem foru to je, z nich si vyberu ta zajimava for me
Upravil(a) misha88 (16. 1. 2007 16:15)
Není tady
Taky chodím na Zobrazit poslední příspěvky. Vidím, co přibylo, je to rychlejší. Když mně zajímá něco staršího, najedu na to zvlášť.
Není tady
Začínala jsem jen život po nevěře. Ted jedu Dakotino depo , psychologický pár for, občas sexuologický pár for a hádej. Jinak nestíhám
Zdravím Poletucho
Pravidelně chodím na čumendu k porodním asistentkám, jinak největší stálice jsou psychologická, duchovní a pavlač. Na životě po nevěře monitoruju školy v přírodě a občas depo, když mám víc času, mrknu na rodiče a děti, sexuologickou nebo mezilidské vztahy, do kuchyňky, výjimečně jinam.
Upravil(a) Judita (16. 1. 2007 21:05)
to je jednoduchý - přeci na ty zajímavý :-))))))
Není tady
Já taky chodím na "Zobrazit poslední příspěvky" a z toho vybírám, takže se nedívám do jakého fóra příspěvky patří.
Není tady
Já jsem začala chodit na Život po nevěře, nejdřív si postěžovat a poplakat, pak číst jiné podobné osudy, te´d už jich tam moc není - různé školy v přírodě a energetická depa mě moc neberou, dál chodím na Psychologickou a Duchovní, občas Pavlač, Životní styl, Právní a Mezilidské vztahy, ale tam se to moc nehýbá.
Ráda si čtu příběhy lidí a reakce a rady ostatních, protože se ráda poučím, vezmu si z toho něco pro sebe. Na Duchovní mám ráda různé polemiky o duchovním životě, to si počtu a taky se poučím. Nesnáším příspěvky, kde se objevují jen pozdravy nebo smajlíci apod.
Není tady
Taky chodím na poslední příspěvky, ale začínala jsem na :Rodiče a děti-a pořádně se tam pak ,,vybrečela".(A ulevilo se.)
Není tady
Ivana napsal(a):
Nesnáším příspěvky, kde se objevují jen pozdravy nebo smajlíci apod.
jo, taky je obcházím.
Nejradši mám příspěvky kde je ASPOŇ JEDNA myšlenka nebo názor, nebo jsou aspoň vtipné.
Je taky zajímavé sledovat v průběhu času vývoj některých jedinců k lepšímu. Z jednoslovných příspěvků nebo z 20 odstavců bez nosné myšlenky jsou najednou chytré polemiky. To mě vždycky moc potěší. Obrat k horšímu jsem tady snad nezaznamenala.
Babinet je skvělej na třídění myšlenek.
-----------------------
Jinak děkuji všem moc za příspěvky a všechny zdravím.
Není tady
Hm, ja som sa pristihla, že si tuná tuším riešim aj svoje zahnívajúce literárne ambície. Ešte pár rokov, či desaťročí, a pustím sa do serióznej literatúry...
Upravil(a) Selima (17. 1. 2007 14:46)
Není tady
Miluju tu vtipné slovní přestřelky a doplňovačky.Je fakt, pokud nejsem jejich původcem a čtu je odprostředka, občas nechápu.
Není tady
A to si ešte dobrá - a asi aj ja... Moja kamoška tvrdí, že nerozumie nielen knihám môjho otca, ale ani jeho novinovým článkom . Minule ma presviedčala, že on určite nepíše po slovensky!
Asi to bude preto, že ona uvažuje v číslach(obchodníčka-účtovníčka, študovala kybernetiku, dopravu, atď.) a on v slovíčkach a idiomoch...
Není tady
Ze zacatku jen Psychologicka, parkrat jsem zavitala i do Duhovni a od prosince minuleho roku uz beham i na Porodni sice zatim jen jako snazilka,ale co neni snad brzo muze byt
Není tady
Právní - dříve několikrát za den - teď už zřídka, nadšení upadlo
Psychologická kdysi často teď ne moc
Vubec
Porodní - netýká se již
duchovno vubec - život ze mně spravil tvrdého pragmatika jsem tvrdý odpurce všeho co vzdáleně připomína církev - i když témy nejsou jenom o tom. Udělala bych tam zbytečně peklo a poštvala národ proti sobě
Není tady