Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 15. 1. 2007 19:26

Agape
♥♥♥----
Místo: Plzeň

Kazeta s cvičením

Chtěla bych se zeptat, zda by jste mi mohly doporučit nějakou osvědčenou kazetu ohledně cvičení. Předem děkuji.

http://www.4yougratis.it/img/webmaster/gif/computer/19.gif

Není tady

#2 17. 1. 2007 9:45

Frankie
♥♥-----

Re: Kazeta s cvičením

Agape napsal(a):

Chtěla bych se zeptat, zda by jste mi mohly doporučit nějakou osvědčenou kazetu ohledně cvičení. Předem děkuji.

Já cvičím podle kazet od Zory Czoborový, to je slovenská ex-fitnesska a jsem moc spokojená, konkrétně Zoralates a Kick box. Má toho víc, přehled najdeš na zoracentrum.sk

Dřív jsem cvičila podle Cindy Crawford a taky jsem byla spokojená, ale té jsem se přecvičila:godlike: ale taky doporučuji. To bys mohla najít na bontonland.cz, jinak nevím. Naposledy vyšly všechny tři kazety na jednom DVD, což bylo super.

Tak cvičení zdar!rock

Není tady

#3 13. 2. 2007 18:53

alenam
♥♥-----

Můžu doporučit fit-yogu dostala jsem jí ke svým 30-tinám a pilně cvičím, je to moc fajn. Dneska jsem jí viděla na netu, na levných dvd dokonce za 99 korun. Cvičení trvá necelých 50 minut.

Není tady

#4 9. 3. 2007 15:21

Petra Jandová
♥♥-----

Zdravím Vás!
Určitě Kazeta s Olinkou Šípovou, to je klasika!smile

Pěkný den,
Petra Jandová

Není tady

#5 9. 3. 2007 15:52

Veranna
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ve stínu Plzeňské věže
Web

Tak já přidám jednu trochu negatoivní zkušenost. kdysi jsem si nadšeně koupila hned všechny 4 díly Hejbej se od Hanky Kynychový. Všechno v pohodě až na to, že nato, že to má být aerobik, tak ta hudba tam je příšerná. A když už umíte ty cviky a kroky a chcete si jaksi cvičit celou sestavu, tak se prostě podle tý hudby nechytnete. Je to takový příšerný klávesový disco, že už na to nemám nervy. tak chodím naživo to fitcentra big_smile

Není tady

#6 10. 3. 2007 22:55

Petra Jandová
♥♥-----

Plně souhlasím s návštěvou fitness centra! Kazeta je určena samoukům a lidem, kteří do fitka prostě nepáchnou... Choreografii se lehce naucite a co po tom? Osobně přiznám, že bych si ji nekoupila...

Pěkný večer,
Petra Jandová

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí