6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chtěla bych se zeptat, zda by jste mi mohly doporučit nějakou osvědčenou kazetu ohledně cvičení. Předem děkuji.
Není tady
Agape napsal(a):
Chtěla bych se zeptat, zda by jste mi mohly doporučit nějakou osvědčenou kazetu ohledně cvičení. Předem děkuji.
Já cvičím podle kazet od Zory Czoborový, to je slovenská ex-fitnesska a jsem moc spokojená, konkrétně Zoralates a Kick box. Má toho víc, přehled najde na zoracentrum.sk
Dřív jsem cvičila podle Cindy Crawford a taky jsem byla spokojená, ale té jsem se přecvičila:godlike: ale taky doporučuji. To bys mohla najít na bontonland.cz, jinak nevím. Naposledy vyly vechny tři kazety na jednom DVD, co bylo super.
Tak cvičení zdar!
Není tady
Můu doporučit fit-yogu dostala jsem jí ke svým 30-tinám a pilně cvičím, je to moc fajn. Dneska jsem jí viděla na netu, na levných dvd dokonce za 99 korun. Cvičení trvá necelých 50 minut.
Není tady
Zdravím Vás!
Určitě Kazeta s Olinkou ípovou, to je klasika!
Pěkný den,
Petra Jandová
Není tady
Tak já přidám jednu trochu negatoivní zkuenost. kdysi jsem si nadeně koupila hned vechny 4 díly Hejbej se od Hanky Kynychový. Vechno v pohodě a na to, e nato, e to má být aerobik, tak ta hudba tam je příerná. A kdy u umíte ty cviky a kroky a chcete si jaksi cvičit celou sestavu, tak se prostě podle tý hudby nechytnete. Je to takový příerný klávesový disco, e u na to nemám nervy. tak chodím naivo to fitcentra
Není tady
Plně souhlasím s návtěvou fitness centra! Kazeta je určena samoukům a lidem, kteří do fitka prostě nepáchnou... Choreografii se lehce naucite a co po tom? Osobně přiznám, e bych si ji nekoupila...
Pěkný večer,
Petra Jandová
Není tady