|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Nety, Fe

Není tady
Pandorraa napsal(a):
Nicolas napsal(a):
Axi,
covece, kocko, ted si vzpominam, ze jsem jednu dobu uvazoval, že bych tedy byl otevřen vesmíru, lásce, všeobjímající dobrotě a beze strachu přijímal vše (automaticky dobré..) co mi život přinese.
A uvažoval jsem o tom, že bych měl chut na grupáč se spoustou ženských (neb 2 mi tak nejak nestacily) a zároven měl vedle sebe milující partnerku, která mi bude samozrejme verna.
Rikal jsem si, ty vole, proc svoje srdce neotevres vesmirne lasce, kdy vsichni sukaji se vsema a kdykoli je napadne, tak se 4x do mesice zamiluji do dalsich a dalsich partneru.Ale no tak filosofe! Ty si pletes pojmy s dojmy
Kdepak jsi nastudoval takovouhle definici "vesmirne lasky"???? To, o cem tu mluvis, nema s laskou vubec nic spolecneho. S vubec zadnou laskou.... Nicmene by to ale alespon castecne vysvetlovalo tvou "sebestrednost"
Jo a Axi je chlap. OpravdickejDoted sjem si myslela, ze se na babi takovi pohybuji dva...... Ale ted nevim
Ja vim o 4 opravdickejch chlapech: Kalik, Oxi, Axi, Vasek.
Ja jsem normalni, nekdy skvelej a nekdy na zabiti. Nikdy jsem nepremyslel, jestli jsem opravdickej :-)
Kazdopadne mluvime, ty i ja, o jinych vecech.
Ja o pravu myslet si a citit (nejakou emoci), prestoze neni zrovna spolecensky koretni.
A ty o nejakem principu, na jakem funguje vnimani nas samych a v interakci s partnerem. Tzn. o zpusobu vnimani (mj. můj sebestredny zpusob - ale o to se nepru a naopak to potvzuji)
Otazku, kde kdo z nas nastudoval definici "vesmirne lasky" a podobnych terminu nechme stranou - je to stejne "jen" otazka intenzity viry v cokoli. Mne osobne jsou vlastne docela sympaticti lide a chovam k nim jistou miru obdivu, kteri v neco veri a povazuji to za univerzalni pravdu ci princip. To myslim vazne a nedelam si z nikoho legraci.
Není tady

A čo Klokan??!!
. Ten ťa teraz právom zabije.
Alebo sa nechá preoperovať
. Ty si tomu dal!
Není tady
Opravdickejch chlapů znám mnohem víc a hlavně v reále
. Hm, pro mě je opravdickej chlap na netu Salvátor. Jo a co Baruna? 
Upravil(a) lvice (17. 1. 2007 15:14)
nicolasi...co si představuješ pod pojmem "opravdickej chlap" ???
že bychom to spolu rozebrali co říkáš....i když to bude asi marné protože ty představy jsou velmi rozdílné, že

Není tady

Jeden stréc z Moravy ma raz učil, že "Opravdické chlap mosí smrdět aj na fotce..." Tak to ja zasa celkom nemusím...
Není tady
a sestra mojí kamarádky má taky jasnou představu: "musí být hodný a hlavně musí mít pořádný pér*"...řečeno doslova...
tak to zas já nemusím....:-))) tedy to pořádný pér*.... 

Není tady
Adro,
ja nemam zadnou definici "opravdickyho" chlapa...
Ani zadnou predstavu - to zacala Pandorra :-)
Ale moc bych to nerozpitvaval.
Nakonec stejne dojdeme k tomu, ze to je individualni (podobne jako u terminu: idealni chlap, spravnej chlap, ten pravy a pod...). Je to dane kulturnim prostredim, vychovou, archetypem, vzory a idoly a ...treba vekem lidi, kteri nejak formuluji svoji predstavu opravdickeho chlapa.
Není tady
Nicolasi, a máš nick podle toho krasavce z Angeliky? Jsi mu podobný? Tak pošli tel. číslo
, já to klidně otestuju, jestli jsi pořádný chlap
.
Selim, smrdět? Brrrrr. Ale čím, hnojem, potem, cigárama nebo Hugo Boss NO.6
?
Nicolasi,
ano tak jsem to přesně myslela...že bysme se "nedohodli" ... a pro Tebe jsou ti jmenovaní pánové "opravdický" chlapi nebo to byl fór...?????Jestli jo.... tak se ti ..... povedl.....

já ti ani žádný takový "vzor" nemám...asi proto že každý(ne každý z Tebou jmenovaných:lol: ) je jinak opravdický....:-))))
Upravil(a) adra (17. 1. 2007 15:31)
Není tady

Lvice, cigaretami a hlavne SEBOU(podľa stréca)...
Není tady
Každý smrdíme sebou
, a někteří si smrdí dobře a jiní ne, od těch utíkáme, feromony
. A cigarety? BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
FUJTAJBL, BLE BLE. Z TOHOHLE SMRADU SE MI ZVEDÁ ŽALUDEK. 
Upravil(a) lvice (17. 1. 2007 15:33)
Lvice,
moje tel cislo tady uz behalo :-)
Jak souvisi podobnost s nejakym krasavcem s tim, jestli je nekdo poradny chlap? Ja jsem velmi neporadny, abych rekl pravdu :-)
Testovani by asi neprobehlo jen tak v klidu...Ovsem ja sve testovaci obdobi mam jiz za sebou a prestoze jsem s velkou pravdepodobnosti svym naturelem lovec, tak necham skolení lvice jinym... :-)
PS: anketni otazka - nechaváš se ráda občas skolit dobyvačným lovcem? Anebo tam musí být srdíčko a zamilování? .. :-)
Není tady
to je otázka jen pro lvici...
???
Není tady
Protože Nicolas v Angelice byl pořádný chlap
! Velmi nepořádný alias bordelář? 
Odpověď na anketní otázku zní: co znamená nechat se občas skolit dobyvačným lovcem? I don´t understand..... 
Upravil(a) lvice (17. 1. 2007 15:36)

No, so strécom som sa zoznámila na poznávacom zájazde v Egypte, kde napr. v Luxore bolo sviežich 52°, takže aj smrdieť SEBOU bolo dosť agresívne a odpudzujúce a všetci sme sa sprchovali aj 4 x denne, ale márne... Takže niekedy môže byť smrdieť "príliš" SEBOU osobný útok... Inak, aj ja začínam byť alergická na pach cigariet, ale to môže byť mojou začínajúcou astmou, a dúfam, že je to len prechodný stav.
Není tady
Adro, nebul a klidně odpověz, já se podělím
, nejsem Harpagon 
občas jo:-)))
Není tady
Já normálně nemůžu, se mnou se něco děje
Já bych se snad skolit i nechala 
Není tady
tedy občas se nechám skolit:-))))
Není tady
OK,
anketni otazka nejenom pro lvici, ktera predstira, ze otazce nerozumi :-)
Nechaváš se ráda občas skolit dobyvačným lovcem? Anebo tam musí být srdíčko a zamilování? .. :-)
Není tady

Odpoviem aj ja, hoci netázána: Väčšinou je TAM aj srdíčko a zamilování, ale sem-tam sa rada nechám skoliť... Aj keď teda, reálne vzaté, som skôr vorvaň ako Lvice... Takže asi skôr vytiahnuť na breh... 
Není tady
Tak jo
. Známost na jednu noc nebo několik nocí jsem dříve velmi vzácně zrealizovala i bez srdíčka. 3 roky pozpátku mě to nebere, a když už někdy uklouznu, tak v tom je srdíčko a city. A za poslední rok pouze s mým dobrým kamarádem. Jsem příkladem rčeni kamarád taky rád
.
Upravil(a) lvice (17. 1. 2007 15:44)
Selima,
:-)))
Ostatní, hmmm - jako příležitostný lovec z vás mám radost!!!!
Není tady
Mě bys chlapče neskolil
. Raduješ se marně. To by musely být nejdřív kávičky, kino, výletíček, moc dřiny pro lovce
.