Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#151 17. 1. 2007 8:42

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Každý chlap potřebuje k životu nějakou bokovku?

Nety, Fe   tummenupp big_smile big_smile big_smile

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#152 17. 1. 2007 15:11

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pandorraa napsal(a):

Nicolas napsal(a):

Axi,

covece, kocko, ted si vzpominam, ze jsem jednu dobu uvazoval, že bych tedy byl otevřen vesmíru, lásce, všeobjímající dobrotě a beze strachu přijímal vše (automaticky dobré..) co mi život přinese.
A uvažoval jsem o tom, že bych měl chut na grupáč se spoustou ženských (neb 2 mi tak nejak nestacily) a zároven měl vedle sebe milující partnerku, která mi bude samozrejme verna.
Rikal jsem si, ty vole, proc svoje srdce neotevres vesmirne lasce, kdy vsichni sukaji se vsema a kdykoli je napadne, tak se 4x do mesice zamiluji do dalsich a dalsich partneru.

Ale no tak filosofe! Ty si pletes pojmy s dojmy sad
Kdepak jsi nastudoval takovouhle definici "vesmirne lasky"???? To, o cem tu mluvis, nema s laskou vubec nic spolecneho. S vubec zadnou laskou.... Nicmene by to ale alespon castecne vysvetlovalo tvou "sebestrednost" dumbom

Jo a Axi je chlap. Opravdickej wink Doted sjem si myslela, ze se na babi takovi pohybuji dva...... Ale ted nevim sad

Ja vim o 4 opravdickejch chlapech: Kalik, Oxi, Axi, Vasek.

Ja jsem normalni, nekdy skvelej a nekdy na zabiti. Nikdy jsem nepremyslel, jestli jsem opravdickej :-)

Kazdopadne mluvime, ty i ja, o jinych vecech.
Ja o pravu myslet si a citit (nejakou emoci), prestoze neni zrovna spolecensky koretni.
A ty o nejakem principu, na jakem funguje vnimani nas samych a v interakci s partnerem. Tzn. o zpusobu vnimani (mj. můj sebestredny zpusob - ale o to se nepru a naopak to potvzuji)

Otazku, kde kdo z nas nastudoval definici "vesmirne lasky" a podobnych terminu nechme stranou - je to stejne "jen" otazka intenzity viry v cokoli. Mne osobne jsou vlastne docela sympaticti lide a chovam k nim jistou miru obdivu, kteri v neco veri a povazuji to za univerzalni pravdu ci princip. To myslim vazne a nedelam si z nikoho legraci.

Není tady

#153 17. 1. 2007 15:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

A čo Klokan??!! fuckyou . Ten ťa teraz právom zabije. dumbom dumbom Alebo sa nechá preoperovať grater grater . Ty si tomu dal!

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#154 17. 1. 2007 15:13

Nick3594
Host

Opravdickejch chlapů znám mnohem víc a hlavně v reále big_smile. Hm, pro mě je opravdickej chlap na netu Salvátor. Jo a co Baruna? roll

Upravil(a) lvice (17. 1. 2007 15:14)

#155 17. 1. 2007 15:15

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

nicolasi...co si představuješ pod pojmem "opravdickej chlap" ???

že bychom to spolu rozebrali co říkáš....i když to bude asi marné protože ty představy jsou velmi rozdílné, že lol lol

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#156 17. 1. 2007 15:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Jeden stréc z Moravy ma raz učil, že "Opravdické chlap mosí smrdět aj na fotce..." Tak to ja zasa celkom nemusím...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#157 17. 1. 2007 15:20

adra
♥♥♥♥♥♥♥

a sestra mojí kamarádky má taky jasnou představu: "musí být hodný a hlavně musí mít pořádný pér*"...řečeno doslova...
tak to zas já nemusím....:-))) tedy to pořádný pér*.... big_smilebig_smilebig_smilebig_smile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#158 17. 1. 2007 15:23

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Adro,

ja nemam zadnou definici "opravdickyho" chlapa...
Ani zadnou predstavu - to zacala Pandorra :-)
Ale moc bych to nerozpitvaval.

Nakonec stejne dojdeme k tomu, ze to je individualni (podobne jako u terminu: idealni chlap, spravnej chlap, ten pravy a pod...). Je to dane kulturnim prostredim, vychovou, archetypem, vzory a idoly a ...treba vekem lidi, kteri nejak formuluji svoji predstavu opravdickeho chlapa.

Není tady

#159 17. 1. 2007 15:26

Nick3594
Host

Nicolasi, a máš nick podle toho krasavce z Angeliky? Jsi mu podobný? Tak pošli tel. číslo lol, já to klidně otestuju, jestli jsi pořádný chlap big_smile.

Selim, smrdět? Brrrrr. Ale čím, hnojem, potem, cigárama nebo Hugo Boss NO.6 wink?

#160 17. 1. 2007 15:27

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Nicolasi,

ano tak jsem to přesně myslela...že bysme se "nedohodli" ... a pro Tebe jsou ti jmenovaní pánové "opravdický" chlapi nebo to byl fór...?????Jestli jo.... tak se ti ..... povedl.....smilesmile

já ti ani žádný takový "vzor" nemám...asi proto že každý(ne každý z Tebou jmenovaných:lol: ) je jinak opravdický....:-))))

Upravil(a) adra (17. 1. 2007 15:31)

Není tady

#161 17. 1. 2007 15:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Lvice, cigaretami a hlavne SEBOU(podľa stréca)...

Brita

Není tady

#162 17. 1. 2007 15:32

Nick3594
Host

Každý smrdíme sebou big_smile, a někteří si smrdí dobře a jiní ne, od těch utíkáme, feromony big_smile. A cigarety? BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR dumbom FUJTAJBL, BLE BLE. Z TOHOHLE SMRADU SE MI ZVEDÁ ŽALUDEK. skurt

Upravil(a) lvice (17. 1. 2007 15:33)

#163 17. 1. 2007 15:32

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Lvice,
moje tel cislo tady uz behalo :-)
Jak souvisi podobnost s nejakym krasavcem s tim, jestli je nekdo poradny chlap? Ja jsem velmi neporadny, abych rekl pravdu :-)

Testovani by asi neprobehlo jen tak v klidu...Ovsem ja sve testovaci obdobi mam jiz za sebou a prestoze jsem s velkou pravdepodobnosti svym naturelem lovec, tak necham skolení lvice jinym... :-)
PS: anketni otazka - nechaváš se ráda občas skolit dobyvačným lovcem? Anebo tam musí být srdíčko a zamilování? .. :-)

Není tady

#164 17. 1. 2007 15:34

adra
♥♥♥♥♥♥♥

to je otázka jen pro lvici...grater???

Není tady

#165 17. 1. 2007 15:35

Nick3594
Host

Protože Nicolas v Angelice byl pořádný chlap lol! Velmi nepořádný alias bordelář? big_smile

Odpověď na anketní otázku zní: co znamená nechat se občas skolit dobyvačným lovcem? I don´t understand..... smile

Upravil(a) lvice (17. 1. 2007 15:36)

#166 17. 1. 2007 15:35

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

No, so strécom som sa zoznámila na poznávacom zájazde v Egypte, kde napr. v Luxore bolo sviežich 52°, takže aj smrdieť SEBOU bolo dosť agresívne a odpudzujúce a všetci sme sa sprchovali aj 4 x denne, ale márne... Takže niekedy môže byť smrdieť "príliš" SEBOU osobný útok... Inak, aj ja začínam byť alergická na pach cigariet, ale to môže byť mojou začínajúcou astmou, a dúfam, že je to len prechodný stav.

Brita

Není tady

#167 17. 1. 2007 15:35

Nick3594
Host

Adro, nebul a klidně odpověz, já se podělím big_smile, nejsem Harpagon lol

#168 17. 1. 2007 15:36

adra
♥♥♥♥♥♥♥

občas jo:-)))

Není tady

#169 17. 1. 2007 15:37

janica
♥♥♥♥♥♥-

Já normálně nemůžu, se mnou se něco děje roll Já bych se snad skolit i nechala dumbom

Není tady

#170 17. 1. 2007 15:37

adra
♥♥♥♥♥♥♥

tedy občas se nechám skolit:-))))

Není tady

#171 17. 1. 2007 15:38

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

OK,
anketni otazka nejenom pro lvici, ktera predstira, ze otazce nerozumi :-)

Nechaváš se ráda občas skolit dobyvačným lovcem? Anebo tam musí být srdíčko a zamilování? .. :-)

Není tady

#172 17. 1. 2007 15:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Odpoviem aj ja, hoci netázána: Väčšinou je TAM aj srdíčko a zamilování, ale sem-tam sa rada nechám skoliť... Aj keď teda, reálne vzaté, som skôr vorvaň ako Lvice... Takže asi skôr vytiahnuť na breh... usch

Brita

Není tady

#173 17. 1. 2007 15:42

Nick3594
Host

Tak jo lol. Známost na jednu noc nebo několik nocí jsem dříve velmi vzácně zrealizovala i bez srdíčka. 3 roky pozpátku mě to nebere, a když už někdy uklouznu, tak v tom je srdíčko a city. A za poslední rok pouze s mým dobrým kamarádem. Jsem příkladem rčeni kamarád taky rád dumbom.

Upravil(a) lvice (17. 1. 2007 15:44)

#174 17. 1. 2007 15:43

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Selima,

:-)))

Ostatní, hmmm - jako příležitostný lovec z vás mám radost!!!!

Není tady

#175 17. 1. 2007 15:46

Nick3594
Host

Mě bys chlapče neskolil big_smile. Raduješ se marně. To by musely být nejdřív kávičky, kino, výletíček, moc dřiny pro lovce tongue.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí