|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ale jo Nicolasi, já to chápu a beru to přesně tak jak jsi to napsal...mně jen vadí ty sprostý slova...někdy 
Není tady
Nikolasi
, až na to , že jistotu že nebude podvádět nemáš nikdy 
Adro - už jsem to vynesla 
Není tady
o.k.
Není tady
Ahoj Adri 
, tak jak se máš ? 
čauky míšo.....ale jo jde to...měla jsem jet v sobotu na to školneí ale padlo to
..ale chci jet v neděli do Prahy s našima do Ikei, tak bysme mohli dát kafe...někde...jak jsi na tom s časem?? 
Není tady
Taky mi něco padlo
, takže dobrý, tak se někde scuknem, to by bylo fajn, ale až odpolko, tak kolem 16:00 , si ještě zavoláme 

tak fajn
...doufám že seženu a vyřídím co potřebuju.... a pak ti zavolám...
čavec kočky
jo jinak tohle téma je kurevs** zajímavý

Není tady
Miso,
ano, jsem vystudovany filosof, takze vim, ze 100% jistotu, ze se zitra probudis a budes vubec ziva, nemas opravdu nikdy. To je matematicky a statisticky nesmysl.
ale je pravdepodobne, ze kdyz se setka muz, ktery v zadnem z predchozich vztahu nebyl nikdy neverny a zena, ktera take v zadnem z predchozich vztahu nebyla neverna, tak je ta pravdepodobnost minimalne vetsi :-)
Není tady
Taky bych řekla Adro 

Nikolasi - souhlas 

Upravil(a) Misa II (15. 1. 2007 15:00)
A Nicolasi,
co třeba když se setká životem poučená nevěrná žena s životem poučeným nevěrným mužem?
Tam ta pravděpodobnost musí taky letět vzhůru , ne? 
Není tady
Poletucho,
...a to víš, že jooooo!! :-))
Ja sice nemám žádnou empiricky podležou jistotu, že když ...něco..., tak to pak "nějak" dopadne.
Ale i to se může stát. Když třeba ta poučená žena pouze byla nespokojená a nevěřila sama sobě a namísto řešení problému doma si zvyšovala seběvědomí či nedostatek citu doma... a ted už je k sobě natolik upřímná, že si řekne, chci a opravdu toužím po nějakém "normálním" vztahu a vztahu, který se bude vyvíjet a nebojím se ničeho a když se mi něco nebude líbit, tak to řeknu doma a až když se to nevyřeší, tak přes tu bolest odejdu a až potom si začnu hledat někoho jiného..
A když si nevěrný muž třeba řekne, že jeho tzv. rozsévačská potřeba byla jen frustrací z neporozumění a strachu říct své partnerce, že potřebuje z času na čas být středem pozornosti a posimrat své ego a treba byt s kamosema na pivku, aniz by ho porad nekdo kontroloval.
Ja nic nevim, nevim vubec nic. Vim jen to, ze stat se to muze a ze mne osobne by to udelalo diru do srdce a snazil bych se okamzite odejit, vyrvat partnerku ze sveho srdce. Vim, ze by to bolelo jak prase. Skucel bych, smutnil bych, brecel bych. Pil bych, do naruce mnohych zen bych se vrhal... A vedel bych, ze to preziju a i kdyz v ten cas by to tak nevypadalo, tak se z toho otrepu a za nejaky cas, rok ci dva opet potkam nejakou uzasnou zenu..., s kterou budu chtit byt a ona se mnou.
Není tady

Ja mám zvláštnu skúsenosť(a možno ani nie, možno je to ten najbežnejší a najbanálnejší prípad): Môj bývalý bol rozsievač, a pritom na mňa žiarlil ako blázon...! Ja som žiarlila len situačne(občas, primerane, keď v mojej prítomnosti príliš uvoľnene flirtoval) a jeho nevery som neriešila - a sama som až na jednu výnimku, aj to hlavne z trucu a pomstychtivosti, bola verná ako Penelopa...
Zvláštne sú tie karty rozdané.
No a potom som si pritiahla ešte jedného erotomana, ktorý to ku koncu skúšal aj na moje kamošky, a ten tiež žiarlil ako blázon a vyžadoval na mne rôzne prísahy vernosti a nezmyslené sľuby či potvrdenia svojej jedinečnosti
Ako som to len nenávidela! A aké to bolo celé zbytočné... Nakoniec som ja bola verná a on bol pre mňa úplne úžasný a jedinečný, a ja preňho len jednou z mnohých... To jsou paradoxy... Takže ja som už asi trošku skeptická k tým horlivým propagátorom vernosti a monogamie, lebo občas sa v reále za tým skrýva akurát rafinovaná promiskuita a pocit, že predsa ON je niečo výnimočné a platia naňho úplne iné pravidlá ako na všetkých ostatných smrteľníkov.

Není tady
Podívejte se na Pavlu Topolánkovou, to je frajerka, manželovi odpustila, těhotné rivalce popřála vše nej a zdravé miminko a na připomínky "chytrých", že by se neměla oficiálně prezentovat po boku svého manžela odvětila, že se bude chovat dle svého rozumu. To je baba dle mého gusta
!

Pani Topolánková hej, ale ten "poklad", čo má doma(kopať a kopať
) - to by som nechcela ani za svet... To sa fakt radšej zamilujem do vibrátora 
Není tady
A co může, jako mediálně známá osoba asi tak říkat... je to rozumná baba. To hej. ale co cítí uvnitř, to z nás nikdo nemůže vědět. věci někdy nejsou takové, jakými se zdají...
Není tady
Hm, stejný poklad jako Clinton
!
Já měla také chuť mé bejvalé "kamarádce, co jí můj ex, těsně po našem rozchodu (vlastně v rozchodovém řízení) natrtkal, chuť vyškrábat oči - tedy jí i jemu. A .... ? popřála jsem jim štěstí - k narození dcery poslala gratulaci a vždy se na ně hezky usmívám, nikdy o nich špatně nehovořím (na rozdíl od nich) a přeju jen to nej.
Dnes jsou mi jedno... ale rozhodně uvnitř mě jsem nebyla tak vyrovnaná, jako na venek ! Ale známí mě obdivovali, jak jsem silná a jak to nesu... Takže, asi tak.
Není tady

Viete, čo je podľa Clintona "bezpečný sex"? Keď je Hillary mimo mesto... 
Není tady

No ale Fe, po niekoľkých prípadných takýchto skúsenostiach(asi aj Topolánek sa zrejme "pošmykol" už predtým, nie? Alebo žeby to bola premiéra...?) už začneš tušiť, ako je najrozumenjšie reagovať - a ako sa veci asi budú vyvíjať. Poťažmo ak vieš, čo je pre tvojho muža najdôležitejšie a čo je preňho v danom okamihu najvýhodnejšie. V politike to už nie je veľmi o emóciách, ale o prieskumoch verejnej mienky a volebných preferenciách... 
Není tady
No však ano !
Ani si nemůže emoce dovolit !
Upravil(a) Feuria (15. 1. 2007 16:10)
Není tady
Fe chce říci, že lidé hrají komedii pro ostatní a uvnitř se jim mele něco jiného. My ti rozumíme
.
Selimo, politika je špína a kdo se na ni jednou dal, musí počítat s tím, že se jeho soukromý život stane veřejným. Kukajte na paní Klausovou, jak elegantně zahladila "románek" svého manžela........ Prostě klobouk dolů před takovými dámami.
Podívejte se na Anifer Vyskočilovou....... To je jiné kafe
.
Upravil(a) lvice (15. 1. 2007 16:13)

Anifka mi unikla... Vidím, že mám vážne medzery v informáciách. Čože sa to s ňou deje? Alebo si mám utekať kúpiť Story? 
Není tady
Stačí Aha
. Na Silvestra jsem ji viděla v Nikdo není dokonalý a POMÓC
. Měli jí přelepit pusu náplastí......