Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 15. 1. 2007 13:30

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Každý chlap potřebuje k životu nějakou bokovku?

Oxi napsal(a):

Fe, nezrovnavaj zenu a ruku wink

No to nedělám já ... to dělají někteří muži a některé ženy ze sebe ... to chtěl básník říct wink

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#27 15. 1. 2007 13:30

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Já na věrnost věřím - ale to většinou až po nevěrnosti lol

Není tady

#28 15. 1. 2007 13:33

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Muž jen jednu ženu miluje,
po pár ženách touží (ač vám to nepřizná),
a většina se mu líbí.

Muži co nemají celý život bokovky jsou, ale jsou v menšině.

Holt si musíte vybrat z kterého výše uvedeného řádku jste.
Miluje vás, touží po vás nebo se mu jen líbíte?
A nebo jste to všechno a stejně to není záruka na věrnost?
Vždyť to není důležité!!!

Není tady

#29 15. 1. 2007 13:35

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Danco prave toto je len v tebe. Ak milujes a dokazes odpustit odpusti. Ak to nedokazes nerob to a najdi si niekoho verneho co nema potrebu zahybat. Existuju taki muzi, to len Adra na nich este vo vztahu nenatrafila, tak ako som ja nenatrafil na zensku ktora by mi za to stala a bola volna wink

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#30 15. 1. 2007 13:37

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Oxi, nespím jen se ženatými

Dančo...já jsem rozvedená=svobodná - takže nemám zahýbat komu...nebo...mít víc milenců je zahýbání??....když s nikým nechodím vážně????? lol lol

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#31 15. 1. 2007 13:39

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Tyyyy jo Adro yikestummenupp tak teraz uz naozaj verim ze ticha voda brehy melie lol

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#32 15. 1. 2007 13:44

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Ty vado ! Jsem béčko yikes ! (já měla jsem jednoho ženatého) kapitulation lol
... a 3 moje rodna no, ale nevím s kým sem se dělila vissla zpětně se raději neptám a věřím na věrné chlapy lol
(mmj. věřím i na Yetiho) he, he reta

Není tady

#33 15. 1. 2007 13:45

Danča4
♥------

oxi díky

Není tady

#34 15. 1. 2007 13:48

Angie
♥♥♥♥♥--

Dančo,
je to úplně stejná hovadina, jako se o ženských říká, že k sexu potřebují čistou lásku.
Momentálně mám ve svém okolí hodně nevěrných paniček než by se vzhledem k paušalizujícím průzkumům slušelo a patřilo.

Holky a ženský! Neštve vás, že muži často říkají, že ženy jdou jen po penězích? Minimálně těm, které makají, jsou samostatné a nečekají až přijede princ a zajistí je, musí být naštvané.
Stejně jako muži, kteří jsou věrní, mají morálku a přesto je pak někdo označí za rozsévače.

Jo a někdy si za to muži můžou sami, protože jsem v mužském kolektivu a občas to slyším jak se vzájemně špičkujou a kvákaj - chytili dvoumetrového sumce, akcelerovali z 0 na 100 za 5 vteřin, zvedaj činky jak diví a se svou (v průměru) 20ti centimetrovou výbavou by mohli ojet tu dvojnici Veroniky Vařekové z posilovny, teda kdyby se jim chtělo.....

Každopadně zpět k Danče: pokud ti bokovku interpretuje jako svoje hobby, tak ať ho neprovozuje, pokud ho opravdu neovládá (=neumí to utajit a trápí svého partnera a okolí).

Není tady

#35 15. 1. 2007 13:48

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi napsal(a):

Ak milujes a dokazes odpustit odpusti. Ak to nedokazes nerob to a najdi si niekoho verneho co nema potrebu zahybat. Existuju taki muzi;)

přesně

netvrdím že neexistují...člověk si vždy přitáhne co co potřebuje...jak nás to učili, že lol
no a jelikož já se bojím vážnýho vztahu...tak si přitahuju ty se kterýma vím že "nebudou problémy"
asi tak..

a jestli si někdo myslíte že mám několik milenců najednou - tedy ne v posteli a souběžný "paralerní" vztahy...budiž Vám ta představa přána reta lol lol

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#36 15. 1. 2007 13:48

Marcel.on
♥♥♥----
Místo: Brno

No nevim, stastny ve vztahu uz bohuzel dlouhodobe nejsem, ale bokovku nemam a nikdy jsem nemel. Ale mozna jsem jen ten tzv. suchoprd, ktery proste nedela to, co je "in". Ridim se tim, ze nechci, aby mi to delali jini, proc tedy ja jim? Ale faktem je, ze kdyz sundam ruzove bryle, "jede" v tom tak 75% mych znamych :-(

Není tady

#37 15. 1. 2007 13:49

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Verim na vernost, aj na lasku na cely zivot, aj na uzasny sex s rovnakou partnerkou po 20 rokoch smile

Ale to viete ... videl som vsetky filmy medvidka Pu a niekolko krat a nikdy mi neliezli na nervy ... tak neviem ci som prave ja normalny big_smile

Upravil(a) Oxi (15. 1. 2007 13:51)

Není tady

#38 15. 1. 2007 13:50

Angie
♥♥♥♥♥--

Dančo, a jak ty jsi na tu jeho bokovku vůbec přišla?

Není tady

#39 15. 1. 2007 13:51

adra
♥♥♥♥♥♥♥

jo když jsem byla vdaná tak jsem svého BM NIKDY nepodvedla...protože se TO nedělá...když si našel milenku, a po rozvodu.... se mi ten můj charakter nějak pokřivil lol big_smilebig_smilebig_smile

Upravil(a) adra (15. 1. 2007 13:51)

Není tady

#40 15. 1. 2007 13:53

Danča4
♥------

jak jsem na to přišla?Šla jsem psát sms z jeho mobilu.Ještě mi ho blbec podá.Normálně si všechno vždycky maže, prý aby se mu to tam nepletlo no a ted ouha

Není tady

#41 15. 1. 2007 13:55

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Danča4=Normálně si všechno vždycky maže, prý aby se mu to tam nepletlo
jj, klasika, aby sa to nepripletlo tebe pod prsty ... ale teraz mu nejako nevydal krok ... ale to je predsa normalne, len ty si blba ze to nechapes, kazdy to predsa robi a nik z toho nerobi tragediu, ved o nic predsa nejde, tak sa ukludni a bud zasa ako predtym hmm

Upravil(a) Oxi (15. 1. 2007 13:57)

Není tady

#42 15. 1. 2007 13:57

Danča4
♥------

on si ke mě přisedl a jako v telenovele mi řekl....jediné co ti můžu říct je,že mi záleží jen na tobě a tamto byla jen nahodilá známost. On je jinak fatk perferktní,já fakt nevím

Není tady

#43 15. 1. 2007 14:02

Angie
♥♥♥♥♥--

adra napsal(a):

jo když jsem byla vdaná tak jsem svého BM NIKDY nepodvedla...protože se TO nedělá...když si našel milenku, a po rozvodu.... se mi ten můj charakter nějak pokřivil lol big_smilebig_smilebig_smile

Adro, nic si nenamlouvej!! Ani nám ne! lol lol lol

Není tady

#44 15. 1. 2007 14:02

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Dančo,

není o tom, že by "všichni chlapi" (myslíš i ty v Číně a z Faerských ostrovů?? :-) ) měli bokovku.
Je to o tom, že jsi si myslela, že tvůj partner ti bude tak věrný, jako jsi ty.
A ted se to podelalo.

už jsi plánovala budoucnost a najednou vidíš, že vztah dostal trhlinu jak prase. Je ti blbě, chce se ti zvracet a najednou nemůžeš počítat se společnou budoucností, když vidíš, že tvůj hoch může občas píchat jiný holky....což se ti samozřejmě nelíbí.

Taky jsem jako ty nevěře své BM fičel ve statistikách, kolik žen je nevěrných a z jakých důvodů... Je to celkem k ničemu, i když je to asi normální reakce. Ovšem je to spíše špatná otázka.

Ta správnější by možná zněla:
- myslí si tvůj hoch stejně jako ty, že váš vztah je OK na 100%
- nechybí mu náhodou něco? (moment překvapení, oživení sexu, jiné praktiky, když to co děláte pořád v posteli a co již 3 roky považuje za nudné a chtěl by něco jiného, ale bojí se ti to navrhnout..)
- proč má potřebu píchat cizí holky a byl to jen úlet (z čehož je mu špatně) nebo to opravdu asi potřebuje

A pak dalších několik otázek o tom, co vlastně chce a jak si to představuje do budoucna.

A pak záleží na tobě, jestli tenhle ten nový partner (ten pravý a opravdový), ne ten, o kterém jsi si myslela, že ho máš doma..., vyhovuje tvým potřebám.
Pokud ti nevyhovuje partner, který si občas za.šuká s jinou, tak prostě odejdeš (jednoduše řečeno, hůře prováděno - ale chceš být štastná a ne se pořád užírat, že?) a najdeš si partnera, který se bude rekrutovat z těch imaginárních 25% věrných mužů...třeba z Faerských ostrovů...

Není tady

#45 15. 1. 2007 14:13

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Angie nevím jak jsi to myslela...ale když jsem se vdala, byla pro mě rodina na 1.místě a nevěra nepřipadala v úvahu...možná by na to po letech třeba došlo lol nevím, byla jsem vydatá 2 roky...ale skutečně mi nepřipadl na mysl podvést manžela....spíš si prostě říkám když mohl on...mužu ted já..což je blbost ale mám to tak....tonguetongue

Není tady

#46 15. 1. 2007 14:16

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Adro,
myslím, že jsi si jen uvědomila, že každý máme jen takové hranice, které si sami stanovíme.
smile

Není tady

#47 15. 1. 2007 14:18

adra
♥♥♥♥♥♥♥

napsat holce která je zdrcená právě zjištěnou nevěrou že její "hoch může občas PÍCHAT jiný holky" je docela síla....

Fe,más plnou schránku

Není tady

#48 15. 1. 2007 14:24

janica
♥♥♥♥♥♥-

Já ze svého pohledu prostě bokovky nechápu. V dřívějších vztazích-nevztazích to bylo o něčem jiném, ale teď si nedovedu vůbec představit, že bych přítele podvedla - mně je už jenom z té představy jiného chlapa prostě fyzicky špatně roll
Asi jsem divná.

Není tady

#49 15. 1. 2007 14:24

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Muži bez bokovky určite existujú, ale je ťažké ich vypátrať a vypočuť si ich, lebo o sexe zvyknú klamať verní rovnako ako neverníci... Bohvieprečo... Mne by skôr vadilo to, že podvádza a pritom to robí tak, aby si na to prišla... Buď je blbý, alebo ho baví ti ubližovať. Nehnevaj sa, takto banálne ti strčiť do ruky dôkaz o svojej nevere... Z nejakého dôvodu chcel, aby si sa to dozvedela. Možno to potreboval mať "posvätené", potreboval počuť, že nie si schopná poslať ho do riti a radšej sa zmieriš s tým, že existujú aj iné... Ja som bývalému povedala, že keď už  sa dá na neveru, mal by ju robiť tak, aby nikomu neubližovala. A ak to nezvláda, nech si nájde neškodnejšie koníčky... Neriadil sa tým, tak sme už rozídení... A on je teraz sám(údajne, asi tým myslel skôr to, že nemá žiadnu gazdinku, čo by ho obhospodarovala, pochybujem, že žije životom tibetského mnícha hmm ). Spýtaj sa svojho priateľa, prečo - keď už si musí spestrovať jedálniček - si nedá tú námahu, aby to pred tebou utajil. Lebo toto je fakt hrozne banálny prieser...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#50 15. 1. 2007 14:28

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Adro,

velmi soucítím se situací Danči.
Ale co to k.ur.va je jiného, než že její hoch píchal jinou holku? Konverzační setkání u kávy s diskusí o omalovánkách?
Asi ne...

Nemá smysl si nic malovat. Je to tak. A nemá smysl být hodnoučký a heboučký. To co se stalo Danče je něco jako kladivem přesně doprostřed čela - resp. zezadu do zátylku. Navíc ženskou laskavou podporu obdrží od žen a jemnocitných mužů (což já jsem také, ale ne zrovna dnes).

Důležité jsou otázky, co jsem navrhoval. A pak vlastně udělat to, co navrhuje Oxi - miluj a odpouštěj. Pokud to nedokážeš, tak si najdi sobě rovného, který nebude podvádět.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí