29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Lvice: Nakonec, která z nás se může chlubit soukromým kytarovým koncertem, že ?
Ja...
(ale nie metalovým)...
Není tady
poletucha napsal(a):
host eska napsal(a):
Například, je hodně ženskej, co "chtěj" chlapa, kterýho "chce" strašně moc ženskej.
Zde by se dal velmi dobře aplikovat "fenomén sté opice"
( jinak - Host esko, pěkné a chytré příspěvky)
, teda toho si vážím.
Teorie, podle které když pracuje určité množství lidí v nějakém směru, týká se to jen jich samotných. Existuje však bod, ve kterém stačí, když se přidá jedna osoba a změní se hierarchie hodnot všech.
Kaliku, uvozovky jsou tam ze tří důvodů
Já taky, ale ne metalovým
Není tady
Teda dámy, já vám závidím . To není fér
host esko, to se dá zařídit
Není tady
Kaliku, budeš hostesce také dělat koncert na hudební nástroj ?
kdykoliv
Není tady
Není tady
Lvice: Kaliku, budeš hostesce také dělat koncert na hudební nástroj ?
A myslíš, že nerobí...? Ja tipujem, že hej...
Není tady
Jestli host eska bude chtít, udělám jí klidně galavečer s koncertem jak na španělku (klasika + folk), na elektrickou (Lucii, Haberu), pak můžu zapojit svoje ruce a udělat masáž celého těla a pak...?
KALIK - dodavatel komplexních služeb s vysokou kvalitou. Spokojenost zaručena
Není tady
jo, 2 hodinovou masáž , pak vypereš, uklidíš, umyješ okna a nádobí, vyluxuješ a k posteli mi dáš vázu plnou čerstvých voňavých květů, které pro mě ve svém skleníku k tomu účelu pěstuješ.
Kdo by toho chlapce nechtěl?
Není tady
host esko, řekl jsem komplexní služby, ne otrocké
Není tady
jo erotické služby
Není tady
lvice napsal(a):
Vašku, v životě není nic černé nebo bílé........
to máš pravdu, ale já mluvil o něčem jiném ...
takže buď ti vztah vyjde, nebo ne ...
takže buďto něco je nebo ne .... neni nic na půl, takže až si dáš v sobotu masáž tak pak sex bude nebo ne, žádný něco na půl ...
Není tady
No Vašku a pak je ještě spousta vztahů, kdy lidé žijí vedle sebe, ne spolu kvůli dětem, majetku, to je prosím která kategorie ?
V sobotu sex možná bude, pokud ve zdraví přežiju Den pro ženy - 2 h cvičení, dále plavání v mořské vodě, perličková koupel, masáž. Myslím, že večer budu úplně grogy a nevím nevím zda použitelná
. Takže možná že to bude jenom napůl ono takové mazlení také není k zahození
.
Kaliku, ale to co napsala host eska jsou přece komplexní služby . Jo a ještě zapomněla na snídani do postele
.
Pak je třeba ovšem tvou nabídku upravit na KOMPLEXNÍ EROTICKÉ SLUŽBY
.
Upravil(a) lvice (26. 1. 2007 8:19)
lvice, ne, to jsou otrocké služby Přeci by někdo nechtěl po chlapovi dělat domácí práce?
Jo a hraní na kytaru nejou erotické služby, teda pokud u toho nebudu nahý
Není tady
A já myslela jsem, že otrocké služby jsou, když je dáma v černé kůži s bičíkem a ten druhý za služby tohoto druhu řádně děkuje .
Kaliku a umíš hrát na kytaru ? Hm, to je báječná představa nahého chlapa, který za svitu svíček hraje Růže z papíru
.
Chlapi a domácí práce, to tady raději nebudu rozebírat, to je na jiné téma a sem to nepatří . To bych se musela rozčílit, v tomto směru jsem feministického založení
.
lvice, na uvedené otrocké služby nejsem, ale kdo ví, třeba časem
Jj, na kytaru se snažím hrát, ale z představy, že bych při svíčkovém osvětlení hrál nahý Růži z papíru, byl se musel utřískat smíchy
Domácí práce jsou přeci ženská záležitost Ale to jsem přeci opravdu nepatří
Není tady
Kalik napsal(a):
Domácí práce jsou přeci ženská záležitost.
Kaliku, ty lumpíku, je mi jasné, že si ze mě utahuješ . Na to ti neskočím
.
Tak to by nebylo moc romantické, kdyby ses u toho chechtal
. To by si host eska moc neužila. Nejdřív slibuješ folk a pak toto
. Chmmmm
.
lvice, u té představy bych se určitě chechtal. Folk můžu hrát, ale nahej u toho být nemůžu. Buď jedno, nebo druhé. Jo, všimla sis, že kytara má vlastně tvar ženy?
Není tady
Doufám, že tě někdy osobně uvidím a budeš hrát. Já dřív hrála taky, ale teď už mi jen kytara visí na stěně pro ozdobu. Takže všimla
. Docela mi chybí sednout k táboráku a projet staré Brontosaury, Wabiho, Žalmana, Nezmary, dívat se do plamenů ohně. Chjo jo, to byly krásné časy
. Teď tak akorát sednout do hospody a ztřískat se tam
.
Jestli mě uvidíš (uslyšíš) hrát? No, jestli mě host esta pustí
Není tady
Ona je tvoje girlfriend ?
Lvice, Kalik umi malo po angelsky
Není tady
KALIK napsal(a):
lvice, ne, to jsou otrocké služby
Přeci by někdo nechtěl po chlapovi dělat domácí práce?
Jo a hraní na kytaru nejou erotické služby, teda pokud u toho nebudu nahý
Hranie na gitaru môže byť erot. predohra... - to by sa už mohlo rátať ako súčasť erot. služieb, nie?? Teda, podľa mňa
Není tady