29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Regi, zlatíčko, s tebou přestat kamarádit? NIKDY !!! Jeho smůla, že tě nechtěl.
Když mi bylo 17, přijela jsem za kámoškou na brigádu a pracoval tam krásný sexy chlap, kterého se kámoška už dlouho pokoušela sbalit. Mě se to povedlo, ale jeho výkon stál za kulový a i když jsem jí přesvědčovala, že o nic nepřišla, nevěřila . Záviděla stejně
. Krásný chlap ještě není zárukou toho, že je dobrý milenec !!!!!! Pche, můj ženáč na mě úděsně žárlil, měl doma manželku a dítě a já byla svobodná. No toto
! Za to, že mě tak trápil jsem ho schválně provokovala a nechala ho občas škvařit ve vlastní šťávě
. Jsem holt kočka šelmovitá
.
vašek napsal(a):
nevím příjde mi to jako hraní se slovíčky nic víc a v životě je to buď ano nebo ne
Málokedy je to v živote buď áno alebo nie, Vašíku... a vo vo vo tom to je...
Není tady
Bola som hrdou členkou harému(prakticky bez úvodzoviek) a dovolila som si z neho odísť(bolestne), až keď sa to už začalo zvrhávať. Naučilo ma to viac ako 10 knižiek o vzťahoch dokopy... Okrem iného to, že je umenie odísť zavčasu so vztýčenou hlavou a že je to lepšie ako čakať na trpké konce... A neľutujem ani čiarku. Až raz vymrú ostatní hrdinovia tejto ságy, napíšem memoáre...
Není tady
Selimčina sága .
na tie memoáre sa eším. budú mať erotický podtón?
Není tady
Seli a kolik v tom harému bylo bab ?
a zasa sme pri sexe....
mimochodom, mas nieco nove, Lvice?
Není tady
Všetko sa končí a začína v tom jednom otvore.... takže je to pochopiteľné...
Faf, tak čo, spadli z neba nejaké dukátiky?
Není tady
Sunny
tak to fakt...
no, ani velmi nespadli, zatial, ale aj tak tam na 99% zostanem spat, pretoze mamca vravela, ze autobusy z Prahy mali vcera ci kedy horzne meskanie kvoli snehu, no a mne by sa teda nechcelo v noci trcat na Zvonarke a cakat, ak nahodou budu tiez meskat...
Není tady
No Faf, my se vidíme jen o víkendu, protože přes týden pracuje v Praze.
JJ, v sobotu večer jedu za ním (přes den jedu s kolegyňkama z práce na den pro ženy, to je taková ta akce koupele, masáž, fitko, přednášky a tak), jsem pozvaná na večeři do restaurace, pak si pustíme u něj filmík (aktivně mi poslal svůj seznam s cca 150 tituly ), a pak prý nakoupil voňavou pěnu a bude mi mýt záda a......
No a každý den mi posílá SMS, v pondělí jsem byla sladký miláček, teď už mi říká jen zdrobnělinou mého jména
. Včera mi napsal, že prý se na mě móóóc těší
. Jé to bude romantika, už se těšíííííím
Faf a co koník, už je v poho? Co metalista, historie?
Faf, jupííí, to som rada... vidíš, normálne ti to pánBožko z neba zoslal - ten sneh....
Není tady
Lvice:
no peknyyy vikendik tu bude mat niekto..... tak to je parada, vsetko si to pekne uzi. :-)
No, konik uz je asi viac-menej ok, horucku uz od piatku nemal, takze pomaly zaciname trenovat, vcera som s nim bola na prechadzke a skoro ma zabil pri svojom "hrani sa", tak som po nom jacala, ze ma muselo byt pocut aj v susednom meste...
Metalista je asi fakt uz historia, trochu ma sklamal v jednej veci, zachoval sa uplne inak, ako som cakala ale to je fuk, aspon clovek hned vie, na com je....
tak sa tohto casu trosicku "zohrievam" pri Ž...
Není tady
sunny2 napsal(a):
Faf, jupííí, to som rada... vidíš, normálne ti to pánBožko z neba zoslal - ten sneh....
ze by? radsej mohol zoslat tie peniaze....
kazdopadne, aj ja sa velmi tesim a tesim sa aj, ze sa tesis...
a trosku ta Adrianke budem "kradnut".....
Není tady
Tak to už je mu dobře, když už takhle "dovádí" . Se ženáčem? No povídej, přeháněj
, ale aby z toho nebylo bolavé srdíčko
!
A v čem tě metalista zklamal?
Upravil(a) lvice (25. 1. 2007 12:53)
Jasnačka Faf, všetko bude ako má byť a my sa dobre zabavíme....
Ja sa snažím netešiť, aby to dobre dopadlo...
Není tady
Lvice:
tiez si hovorim, ze uz je ok, ked je taky bujny....
Hm, metalistu uz radsej velmi rozoberat nebudem, jednoducho sa ukazalo, ze je asi dost iny, ako sa zdalo. ale som v pohode a uz ma to velmi netrapi. Chytila som sa proste na jeho vizaz a to nebolo velmi, hm, realisticke.
Ž...hm... dovolim si tvrdit, ze mi nejake velke sklamanie nehrozi, pretoze si kupodivu nerobim ziadne iluzie. Mam ho velmi rada, a on mna podla vsetkeho tiez, ale je to jednoducho zalezitost "tu a teraz".... jednoducho, nema cenu cokolvek riesit do buducnosti.
Takze sa obzeram okolo seba a cakam, kym mi zasa niekto "padne do oka", ako sa hovorieva a popri tom je fajn, moct sa s nejakym chlapom uprimne porozpravat a moct sa k nemu z casu na cas aj pritulit.
takze tak, v skratke.
Není tady
Sunny, musi to dobre dopadnut.... len dufam, ze ja niekam nedopadnem..... blizke stretnutia tretieho druhu s kamennou dlazbou v Brne....
aha, vraj maju poriadne nasnezene, tak to aspon nebudu tvrde dopady...
Není tady
Ahojte, tak názov Selimina sága (SS) si asi nechám patentovať. Erotický podtón je zaručený, lebo paša bol orientálny erotoman a keďže ani ja nie som celkom chladná(hoci Panna)... A neviem, s kým som bola v haréme, lebo paša bol pomerne diskrétny a vedel každej z nás dať pocit, že je jediná a jedinečná(ako sa to od správneho Orientálca žiada). Tušila som, že nie som jediná, ale že by sme si za dlhých zimných večerov s ostatnými odaliskami priadli vlnu alebo tkali koberce, prípadne spolu tancovali pre jeho potešenie, to zasa nie
. Poznala som len jeho favoritky, ktoré oslovil a ktoré ho odmietli(súc moje kamarátky), ale pochybujem, že boli jediné... Ostatné si - ako správny džentlmen - užívali a mlčali. Mala som dva razy tú česť byť hosťkou v jeho haréme - a stále nedám ruku do ohňa, že to bolo naposledy
... No, uvydýme.
Není tady
Seli.....
Není tady
Nebo taky
Selimiáda
Není tady
Sága rodu Selimovcov..:? Selimana...? Selimina sonáta... Selimea...?
Není tady
Selimina story
spravne po "americky".....
Není tady
A pro další pokolení
Selimin syndrom
...a už jseš slavná, ani nic psát nemusíš
Není tady
Seli, páni, to mi musíš na školičce povyprávět. S tím jsem se zatím vůbec nesetkala.
Joj, ale já bych to nepřežila, jsem děsný sobec a o chlapa se nechci s nikým dělit
Faf, naštěstí to s metalistou netrvalo dlouho, takže následky nejsou příliš velké . Nakonec, která z nás se může chlubit soukromým kytarovým koncertem, že
?
S ženáčem rozumím, když to máš takhle postavené, tak si to hezky užívej . Hm, tuli tuli, to já taky k životu potřebuji. Jsem kočka mazlivá
. A ten nový přítel se umí tak krásně tulit a mazlit. Vrním jako kdybych zbaštila misku smetany
. A hezký teda fakt moc není, ale je milý hodný a ......
. No tak to vidíš, prostě jsem nekoukala na ten obal a hledala to uvnitř a uvidíme co jsem našla
.
Upravil(a) lvice (25. 1. 2007 13:19)