|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
No, to je hezký - ale já bych pak ráda raději milovala někoho jiného než toho, co mě rozbodá srdce .... vím jistě, že píchnout se dá i do jiné části těla
Pán bylo zřejmě nějaký masochista, né
...... už mlčím 
Není tady
Nikdy nemáš jistotu, že ať už budeš milovat kohokoliv, neskončíš s rozbodaným srdcem. Jestli máš nějaký recept, jak takového muže rozpoznat, tak sem s ním 
Upravil(a) lvice (23. 1. 2007 11:01)
taky bych prosila receptík 
někdy i když člověk dostane bodnutí do srdce není sto už si nenechat znova bodnout....ale všeho do času...., že koťátka:-))))
Není tady
pročpak hrají zase takové dojáčky co????

Není tady
No, já to myslela tak ... že neztratím celej život jen kvůli tomu jednomu, co mě rozbodá srdce ... aneb, pro jedno kvítí slunce nesvítí atd.
Jako, že když mě někdo opustí (úplně) tak se nehodlám trápit do nekonečna - samozřejně mu odpustím a budu mu upřímně přát štěstí, ( a klidně ho dál milovat) ale pokusím se i najít své nové štěstí a nebudu hledět stále na ty zavřené dveře. Protože to si pak člověk ani nevšimne, že se někde jinde otevřelo okno (to jsem někde četla a líbilo se mi to ).
recept nemám ... snad jen ? Věřit a užívat si každičkej pocit ! Kladnej i zápo*n ....
Není tady
adra napsal(a):
pročpak hrají zase takové dojáčky co????
![]()
Já nevím, mě nehraje nic
ach jo 
Není tady
Fe... 
máš plnou schránku........
Není tady
ANO PRESNE!!! Jde vubec chlapa co ke vztahu potrebuje i holku vedle nejak zmenit? nejak ho upoutat k sobe? a nebo se smirit s tim? Udelat mu kompromis do tehle miry muzes... jde to? a nebo je to akorat ponizovani a nestojit o za to...
objevila jsme klucina, ktery je moc super, ale k jeho prirozene vlastnosti patri to, ze podvadi... vlastne jedina chyba,ale ja ji nemuzu vydychat... nikdy me chlap nepodvadel a kazdy z nich vedel, ze kdyz to udela tak mi nesmi prijit na oci,ale co kdyz tenhle to musi mit... ? mam se s tim smirit?
Není tady
Ale no tak airgosh
Ve skutecnosti je to tak, ze existuji muzi, se kterymi si muzes povazovat za cest, pokud te pojmou do sveho "haremu" 
Na druhou stranu jsou ale zase muzi, se kterymi je skoda ztracet cas i v te jedinecne "dvojce".
Je na kazde zene, aby tyhle dva "druhy" rozeznala a tak se zbytecne netrapila
))
Není tady
Pan, trefa ako vzdy..... 
konecne to tusim zacinam chapat..... mozno....
Není tady
tak to já teda nechápu... Co to jako je Pan ??
to jako že z blbcem ztrácí čas, to je jasný, ale ten druhý příklad že jsou takový který budou mít harém a holky budou vděčné že je pojmul, jo ??
Není tady
inu vasiku, jak to rici a neurazit......... zkratka ber to tak, ze abys to pochopil, musel bys:
a) byt zena
nebo
b) byt muzem, ktery se cti, sarmem a gracii zvladne ten "harem" (to, ze je to slovo v uvozovkach, ma svuj hluboky vyznam:))
Jo a jeste abych nezapomnela: o zene platri samozrejme totez, jenze chlapi obvzlaste ten "harem" hur skousavaji, radsi zijou se "slepici" a behaji tajne za milenkami 
Upravil(a) Pandorraa (24. 1. 2007 17:56)
Není tady
já bych to zvládl :-))))) a co ty holky :-))))))))))))))) ???
a mě by právě zajímalo jak to vidí ty holky ??
to víš, že hůř skousávají, ale nevím že by pak už byly jen slepice, nějaký normální nejsou ??
Není tady
vašek napsal(a):
já bych to zvládl :-))))) a co ty holky :-))))))))))))))) ???
nezvladl
muz, ktery ma tohle chrisma o tom nemluvi 
Není tady
hmm to jo :-) pač to by vtip :-)))
spíš bych chtěl vidět ty holky co by o to stály ??
Není tady
Například, je hodně ženskej, co "chtěj" chlapa, kterýho "chce" strašně moc ženskej.

Není tady
Pandorraa napsal(a):
Ale no tak airgosh
Ve skutecnosti je to tak, ze existuji muzi, se kterymi si muzes povazovat za cest, pokud te pojmou do sveho "haremu"
Na druhou stranu jsou ale zase muzi, se kterymi je skoda ztracet cas i v te jedinecne "dvojce".
Je na kazde zene, aby tyhle dva "druhy" rozeznala a tak se zbytecne netrapila))
to mas pravdu!!!
Není tady
host eska napsal(a):
Například, je hodně ženskej, co "chtěj" chlapa, kterýho "chce" strašně moc ženskej.
to platí i naopak ...
Není tady
nevím příjde mi to jako hraní se slovíčky nic víc a v životě je to buď ano nebo ne
Není tady
Vašku, v životě není nic černé nebo bílé........ 
Upravil(a) lvice (25. 1. 2007 8:43)
host eska napsal(a):
Zde by se dal velmi dobře aplikovat "fenomén sté opice"
( jinak - Host esko, pěkné a chytré příspěvky)
Není tady
Poletucho 

host eska napsal(a):
Proč ty uvozovky? 
Není tady
Jo, chtít můžu, ale to je tak asi všechno... 
Onehdá jsem tu psala, jak bych s chutí , ehm, přefikla jednoho šťastně ženatého a on mě (neví, o co přišel!) nechtěl 
A ejhle, ono si na něj brousí zoubky smečka mých kamarádek!!!!
To by mě teda zajímalo, který se to povedlo
A přistihla jsem se, ač bych jedla ovoce zakázaného, že bych ŽÁRLILA!!!!!
Fuj. Doufám, že se mnou nepřestanete kamarádit 
Upravil(a) Regina (25. 1. 2007 9:29)
Není tady