|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Trošku nadhledu
Když používám výraz samička/sameček, tak mě nutno brát s rezervou. Navíc ohledně těch samiček a monogamii - nedávno psali někde na netu, že samičky jsou častěji nevěrné než jejich mužské protějšky ... 
Selima napsal(a):
Abadon, čakala som, že napíšeš, ako je muž "od prirodzenia" pudený k tomu, aby oplodnil čo najviac samičiek, zatiaľ čo samička je "od prirodzenia" pudená k monogamii... To by ma nadvihlo zo stoličky... Ale aj to, čo si napísala ty, je dosť hrubé zovšeobecnenie. Poznám toľko druhov nevier - a príčin nevier - koľko je druhov mužov a žien, teda ľudí... Nekonečná množina komplikácií. Nesnažme sa ju vtesnať do jednej paušálnej, prostučkej poučky á la "univerzálny instantný návod na život"...
Není tady
Když už se tady řeší ty bokovky a nevěra všeobecně ... Poslední dobou si připadám rozpolcená. Jak mám partnerovi věřít, když mi říká "kdybych ti byl nevěrný, tak to dělám tak, abys o tom nevěděla ..."? Jsme spolu cca 1/2 roku. Prostě v tomhle případě, když to bere takhle, tak mu nemůžu v žádném případě věřit, aspoň já osobně toho nejsem schopna. Ne že bych žárlila a hlídala ho na každém kroku, spíš se snažím být v tomto směru apatická, ale mrzí mě, že tu důvěru ztratil.
Není tady
adra napsal(a):
a tak když jde chlapovi jen - i - o sex - a řekne to narovinu a nic neslibuje...tak proč ne...:-)))))
a ještě lepší je když jde oběma o totéž....že??!!
svatá pravda 

Není tady
abadon - jejda - co tu řešíš? Proč tu důvěru ztratil ? Už jsi ho načapala na švestkách?
Nemyslíš, že kdyby ti tvrdil - nikdy ti nezahnu - že by to bylo daleko podezřelejší
!?
Lépe je se na tyhle věci asi neptat - proč ? Přeci, když to klape a je mi s tím chlapem fajn - tak nebudu myslet na to, co když nešel koupit ty rohlíky a co když šel s košem (záminka) ...
Co by jsi chtěla vlastně slyšet ?
Není tady
No ale v tom případě mu prostě věřit nemůžu. Nenechám ze sebe dělat blbce. A co bych chtěla slyšet - pravdu přirozeně, navíc např. něco v tom smyslu "že zatím nemá důvod po 1/2 roce". Řekli jsme si to na začátku, že časem po několika letech je prostě nevěra přirozená a že ji budu tolerovat a to samé i on. A jestli dobře čteš, já ho nepodezírám, protože mi to je víceméně fuk, ale zároveň mu i nevěřím.
Feuria napsal(a):
abadon - jejda - co tu řešíš? Proč tu důvěru ztratil ? Už jsi ho načapala na švestkách?
Nemyslíš, že kdyby ti tvrdil - nikdy ti nezahnu - že by to bylo daleko podezřelejší!?
Lépe je se na tyhle věci asi neptat - proč ? Přeci, když to klape a je mi s tím chlapem fajn - tak nebudu myslet na to, co když nešel koupit ty rohlíky a co když šel s košem (záminka) ...
Co by jsi chtěla vlastně slyšet ?
Upravil(a) abadon (22. 1. 2007 11:31)
Není tady
abadon - "já ho nepodezírám, protože mi to je víceméně fuk, ale zároveň mu i nevěřím" to je snad trochu protimluv, ne? Jinak na 100 % nemůžeš věřit nikomu (někdy ani sobě ne). A když ti přítel říká, že o jeho nevěře by ses nedozvěděla, to je nakonec docela pochopitelný postoj, zvlášť když oba mluvíte o její toleranci. Nakonec, on netvrdí, že ti bude nevěrný TEĎ - nebo ano?
Není tady
Mně to jako protimluv nepřijde. Prostě mu nevěřím. Pokud už dopředu připouští, že mi bude lhát, v tom případě mu nejsem schopna věřit - spíš mi přijde jako protimluv mu v tom případě věřit. On má spousty chyb, asi málokterá ženská by s ním vydržela, ale čeho si na něm nejvíc cením, a proč s ním jsem je jeho upřímnost - je natolik upřímný, že občas i člověka hluboko raní. Takže pokud setrvávám s takovým člověk, je snad jasné, čemu dávám přednost. Víš, chlapi mi dost ublížili a znám jich dost, abych některému z nich uvěřila a byla tak naivní, že bych počítala s jejich věrností, takže v tomto případě chci pravdu.
helena napsal(a):
abadon - "já ho nepodezírám, protože mi to je víceméně fuk, ale zároveň mu i nevěřím" to je snad trochu protimluv, ne? Jinak na 100 % nemůžeš věřit nikomu (někdy ani sobě ne). A když ti přítel říká, že o jeho nevěře by ses nedozvěděla, to je nakonec docela pochopitelný postoj, zvlášť když oba mluvíte o její toleranci. Nakonec, on netvrdí, že ti bude nevěrný TEĎ - nebo ano?
Upravil(a) abadon (22. 1. 2007 13:02)
Není tady
abadon???? a jinak vše v pořádku???
proč řešíš to, co se někdy možná stane??!! ted jste relativně v pohodě a co bude zítra?? Bože...a už máte i naplánováno , po půl roce že si jednou možná zahnte...nevím neznám souvislosti reaguji jen na to co jsi zde uvedla....
podívej, muj BM na otázku jestli by mě někdy podvedl....znali jsme se cca půl roku, chodily spolu jemu bylo 19 mně 20...mi odpověděl NE, NIKDY....já na to že NEVÍM....to nikdy nemužeš vědět....
nicméně po čtyřleté známosti a dalších 2,5 letech manželsví, 3 letém synovi a nově postaveném baráku jsem zjistila že má milenku... = rozvod...ale víš...NIDKY by mě nepodvedl...
NEŘEŠ TO proboha...já se z vás lidi pos***...já jsem na jednu stranu tak tolerantní člověk až to bolí....:-)))) - obrazně řečeno 
Upravil(a) adra (22. 1. 2007 13:12)
Není tady
Adro, máš s sebou čisté kalhotky
?
já jsem řekla že se pos*** ne že jsem se pos***...nebo mě chceš něčím dorazit???

ahojky lvice:-))))
Není tady

Já se z vás pos*** 
Není tady
a slipy...slipy máš??? 

Není tady

Ty nenosím 
Není tady

Vašek: host esko ta šance není menší řekl bych nulová ...
Zasa hrubo zovšeobecňuješ... Alebo len vyhlasuješ SVOJE OSOBNÉ skúsenosti(mmch - čisto matematicky: koľko ich bolo?) za VŠEOBECNE PLATNÉ. Chyba, Vašíku, chyba!
Není tady
Ahoj Adři
. Nevěru neřeším, tak co se tím zabývat dopředu, že?
. Momentálně mi nápadník začal posílat zamilované SMS, a pusinky takže

Slipečky prý působí negativně na potenci, on Kalik bejk ví co nosit, což?

Upravil(a) lvice (22. 1. 2007 14:07)

abadon napsal(a):
Když už se tady řeší ty bokovky a nevěra všeobecně ... Poslední dobou si připadám rozpolcená. Jak mám partnerovi věřít, když mi říká "kdybych ti byl nevěrný, tak to dělám tak, abys o tom nevěděla ..."? Jsme spolu cca 1/2 roku. Prostě v tomhle případě, když to bere takhle, tak mu nemůžu v žádném případě věřit, aspoň já osobně toho nejsem schopna. Ne že bych žárlila a hlídala ho na každém kroku, spíš se snažím být v tomto směru apatická, ale mrzí mě, že tu důvěru ztratil.
Podľa mňa to nie je o dôvere, ale o ohľaduplnosti. Mne keď chlap povie: za žiadnu cenu by som ťa nikdy nepodviedol - tak práve vtedy sa ma zmocní skepsa a stratím dôveru. Keby mi povedal: Budem sa ti snažiť byť verný zo všetkých síl, a keď to už nepôjde, urobím to tak, aby si to nevedela - to je pre mňa dôveryhodný sľub a zároveň isté vyznanie...
Není tady
Selimo, to jsi řekla moc hezky.
abadon napsal(a):
No ale v tom případě mu prostě věřit nemůžu. Nenechám ze sebe dělat blbce. A co bych chtěla slyšet - pravdu přirozeně, navíc např. něco v tom smyslu "že zatím nemá důvod ]po 1/2 roce". Řekli jsme si to na začátku, že časem po několika letech je prostě nevěra přirozená a že ji budu tolerovat a to samé i on. A jestli dobře čteš, já ho nepodezírám, protože mi to je víceméně fuk, ale zároveň mu i nevěřím.
Abdon - přečti si to po sobě a hledej, kde udělal tesař díru...
Upravil(a) Feuria (22. 1. 2007 14:31)
Není tady
abadon - pokud dáváš (téměř masochisticky) přednost pravdě, ať je jakákoliv, je to tvoje volba. Ale dovol otázku - víš naprosto určitě, že jí taky vždycky uneseš? A víš, co uděláš, když ti přítel sdělí "miláčku, včera jsem ti zahnul, bylo to skvělý, ale pokračujeme dál"?
Není tady
Abadon:) ono je to asi o tom, že on k tobě upřímný je. Právě když ti řekl, že kdyby bokovku měl, nebude to plést do vašeho vztahu. Oba víte, že je to možné. Takže z jinýho hlediska ti říká, ted tě připravuju na to, abys věděla, že ti nechci lhát ani zatěžovat naš vztah v budoucnosti tím, že bych tě zraňoval svým sexuálním životem s jinou.
Jenže tobě se spíš vylučuje ta nevěra s upřímností. A proto si protiřečí v tvých očích on sám, ne?

Není tady
Vím, že to asi pro spoustu lidí bude znít podivně, ale já beru partnera tak, že je třeba si užít každé krásné chvilky s ním a nepřistupovat ke vztahu, že mi automaticky bude ve vztahu zahýbat a že je to normální. A také, že mám garanci "na doživotí". Pokud zahne, nechci to vědět, pokud to nenaruší náš vztah. Někdo namítne, že je to alibistické, můj názor je ten, že partner není spotřební zboží na krámě a já nejsem jeho vlastníkem. Neřeším jeho nevěry, protože důležité je to, že si mě váží a chce se mnou být a žít. A ne to, zda se někde vyprázdní....... Tak a můžete kamenovat
.
tak já tě rozhodně kamenovat nebudu....:-)))) lvice 
Není tady

Lvivce, riadim sa tým cleý sovj(sexuálny) život, ale keď začnem bilancovať, nieviem, či by som nemala názory prehodnotiť... Na druhej strane ani opačný postoj podľa mňa nedáva záruku šťastného vzťahu... Babo raď 
Není tady
Seli, já myslím, že "záruka" na cokoliv neexistuje
. Byla bych tak ráda, kdybych věděla, že nějaký postoj, názor je zárukou něčeho. Ale byla by to jen těžká iluze a tak mi nezbývá nic jiného, než se vyrovnat s realitou, že nic není nastálo a to, co platí v tomto okamžiku již zítra platit nemusí
. A někdy je to sakra těžké se s tím srovnat
.
Tohle se mi moc líbí:
Co je to láska? Nabídnout celé srdce tomu druhému člověku. Nechat si ho rozbodat, unést bolest, odpustit a pak dál milovat. Hlavně si ho ze strachu před bolestí a utrpením do ulity samoty neschovat.
H. Volf