29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Co si o tom myslíte?
Není tady
JO....neznám jedinýho který ne....:-))))
Upravil(a) adra (15. 1. 2007 13:12)
Není tady
ze je to pekna hovadina
Není tady
já nevím co dělá každý chlap - všechny neznám...
Není tady
Adro neštvi to bude lepší výraz
Upravil(a) Marie N (15. 1. 2007 16:59)
Není tady
To je blbost takhle zevšeobecňovat.
Nejsem chlap tak nevím. I když si myslím, že to není pravda, nikdy nemůžu vědět, že nikdy, že
Není tady
přišla jsem na přítelovo bokovku. Prý chce žít semnou a má mě rád,ale každý chlap prý pomyslí na nějakou tu ženskou a když "to" udělá, tak je to jen o sexu a v minutě na to zapomene. Jsem z toho vyřízená.
Není tady
Oxi napsal(a):
ze je to pekna hovadina
no tak dobře, netvrdím že každý ale ty co "znám víc" tak jo....
Není tady
oxi chci tvůj názor
Není tady
To si nemyslím.
Když má někdo spokojenej vztah, se vším, proč by měl mít bokovku????
Není tady
choysia, u nás byl spokojený vztah se,se vším.
Není tady
Dančo4: to mi je líto, upřímně...vím o čem mluvím...:-(((
ovšem...beru to s rezervou:reta:..myslím si totiž že když jim to dovolíme, dělat TO jinde budou...pokud mi to bude vadit...pošlu ho někam - do pr**** ...pokud mi to vadit nebude zustanu s ním...a zachovám se podle toho....
Upravil(a) adra (15. 1. 2007 13:18)
Není tady
No, pomýšlí asi každý (kdo nie, je
) ale snít a bdít - to je rozdíl ! Ne ! Nemyslím si, že to každý potřebuje realizovat. Pokud má uspokojivý sex doma - stačí mu sny !
A doufám, že se tomu mému zdá o mě
Není tady
adra..to je ale strašný.Mám teď pocit,že už nikomu nemůžu věřit.
Není tady
Moj nazor? Podsuva ti hovadinu ako ked niekto tvrdi ze ked sa chlap neurobi boli ho to a preto je zle nechat chlapa "nedodelaneho", ze domace prace su dobre proti rakovine krcku maternice a podobne
To vies, ze sa rad pozriem na peknu zenu, ale neznamena to ze ju musim pretiahnut. Jj, asi pre chlapa nieje problem oddelovat sex a lasku a preto ked si zasuka lahko zabudne - ale podla mna sa toto vo vztahu nenosi. Ked nemam staleho partnera tak si zasukam s kym chcem a kedy chcem, ale nikdy by som to neurobil ak som partnerku mal.
Není tady
Bylo tam b u z e r a n t a teď jsou tam smailíky
Není tady
Nevím jak ostatní, ale já bokovku zatím neměl Asi jsem zaostalej
Není tady
Danča4 napsal(a):
choysia, u nás byl spokojený vztah se,se vším.
To si myslis len ty, on asi nie. Alebo sa nudil, popripade si myslel ze mu aj tak na nic neprides alebo ze aj ked mu na to prides tak to obkeca - ved to aj skusa.
Není tady
Feuria a víš co mi řekl? Že už pro něj sex neznamená to co dřív,ale když teda měl příležitost.....já to prostě nedovedu pochopit.
Není tady
adra napsal(a):
no tak dobře, netvrdím že každý ale ty co "znám víc" tak jo....
Nespavas nahodou len s zenatymi?
Není tady
Aj tak je to hnus od těch bokovkářu ... oni to berou třeba jako šup sem - šup tam... jenže co když začne objekt touhy dělat problémy... to si někteří taky neuvědomují, že ženská je živá bytost a né jen prodloužená levá ruka (no, ony si to některé ženské neuvědomují samy)
Není tady
Fe, nezrovnavaj zenu a ruku
Není tady
pokud....jim to dovolíme...oni se neptají...a já věrnost zkrátka neveřím....tot muj názor...asi podle sebe soudím ostatní
Není tady
Oxi, myslím,že máš pravdu. Všechno se mi úplně zhroutilo. Myslela jsem,že on je ten pan pravy.Nejhorsí je,že nevím co mám dělat. Opustit nebo odpustit?Neumím si bez něj život představit. Horší je,že teď poslední dobou jsem začala poprvé ve svém životě něco ,ať to bylo cokoli, plánovat. Nikdy jsem to nedělala,protože jsem si říkala, ať to dopadne jak to dopadne nějak bude...no a teď se mi přihodí tohle.
Není tady
adra...takže taky zabočuješ ?.
Není tady