|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Chtěla bych poradit jak na kruhy pod očima.Nikdy jsem je neměla, až teď poslední dobou mně dělá strašné problémy ranní vstávání a pohled do zrcadla je odstrašující 
Není tady
Když to ve všední den bohužel nejde, chodim spát mezi 22-23hod a vstávám v 6.10 a dřív mi vstávání nevadilo. Teď když můžu (většinou o víkendech ) tak spim až do 10 a to jsem pak o.k.
Není tady
podívej se na staré příspěvky, už je jich tady řešilo víc na toto tema.
Není tady
Je mi 38 let a nám taky kruhy pod očima. Už jsem vyzkoušela vše "neoperační". Nic nepomohlo, žádné masáže, drahá séra, krémy... nic.... Už jsem si zjišťovala (a tady se taky o tom psalo) operační metody - různé silikony a jiné látky se vstříknou do kůže a ta se narovná a nedělá pytle a kruhy pod očima.... Jen někde získat odvahu a peníze (cca 12.000,-)... A můj přítel je taky zásadně proti, chce mě takovou, jaká jsem.... takže asi nikam nepůjdu....
Není tady
Někdy se můžou dělat kruhy pod očima nedostatkem pitného režimu.
Není tady
Díky holky, mrknu na starší příspěvky. Operační zásah taky neni nic pro mě. Jen jsem myslela jestli není nějaký krém. který to aspoň trošku zmírní. Pitný režim mam vcelku dobrý vypiju 2 až 3 l vody,nebo čaje za den a nepiju kávu.
Není tady
Nekde jsem cetla, ze to zpusobuje, kdyz je neco spatne s ledvinama....
Není tady
pozri sa na empatia.cz /pohledová diagnostika-niečo spoločné s obličkami
Není tady
Oční krém Nivea Aqua Sensation. Má snižovat výskyt tmavých kruhů pod očima a otoky. Ale nemám vyzkoušeno, takže doporučit nemůžu... 
Není tady
Hodně spát, hodně pít a někomu pomáhají i ty ledový sáčky, který přiložíš na oči - myslím, že by je mohli mít v lékárně.
Není tady

BOTOCEUTICAL -(buď mají na vrásky a nebo na otoky,váčky pod očima) prodává se v lékarné.
Není tady
Poklud nebude mít ledviny v pořádku - nepomůžou žádná kosmetika !!!
Není tady
Holky děkuju všem za rady. Ledviny mám v pořádku a s pitným režimem nemam problém. Vyzkouším nějaký ten krém, ještě jsem nikdy žádný oční nepoužívala, tak třeba zabere 
Není tady
Jestli jsou to tmavé kruhy, tak je to většinou tenká kůže která prosvítá a to lze jen zamaskovat, to nezmizí nikdy.
Není tady