Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 14. 1. 2007 22:28

kulisek9
♥♥-----

Jak nejlepe vyprat monterky?

Ahoj, muze mi nekdo poradit, jak nejlepe prat monterky? Pritel je automechanik a tzn. ze jsou zaspinene od cerneho smiru a oleju... Pritel mi tvrdi, ze se nedaji jinak vyprat, nez ze se musi predem namocit (takhle mu je teda prala maminka big_smile ) a pak vyprat na 60 stupnu s predpirkou... Uprimne si nedokazu predstavit, jak takto spinave monterky namacim do nasi nove rohove vany big_smile Nemate nekdo zkusenosti s nejakym specialnim praskem nebo necim podobnym? Nemuze se pracka nejak zanest, kdyz je nebudu namacet??
Diky moc za rady!!! tummenupp

Není tady

#2 14. 1. 2007 22:42

ita
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jak nejlepe vyprat monterky?

Odmočit bys je mohla v nějakém kbelíku, zkus použít Vanish.

Není tady

#3 15. 1. 2007 14:32

anka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Kdysi prodávali přípravek na montérky - Montéráček.Byl to pěkně smradlavý drek,ale účinný.Nemuselo se namáčet.Nevím jestli se prodává ještě dnes,přes Atlas jsem našla jen údaje o složení.
http://www.janecek-lebeda.cz/bl/Monteracek.doc

Není tady

#4 16. 1. 2007 6:51

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#5 16. 2. 2007 10:22

pony
♥♥-----
Místo: Záp. čechy

Na montérky jsem koupila Monty něco jako monteráček a výsledek byl skoro žádný mastnota se sice vyprala ale černé fleky zustali.Manžel dělá u CD,má oranžové montérky.

Není tady

#6 16. 2. 2007 10:56

Hannah
♥♥♥♥♥--

Přimlouvám se za namáčení. Zašmírované montérky mohou znečistit buben pračky.Pravda,namáčecí dryáky děsně smrdí.Matka držela starou pračku jen pro montérky.Namáčela ve staré vaně.Montérky u ní prala celá rodina.Namáčecí smrad byl děsný.

Není tady

#7 16. 2. 2007 16:46

terry2
♥♥♥----

Namáčím do plastového škopku přes noc do MONTY. Peru s předpírkou na 90 tímtéž. Pračka je jak pra.e.
Mívali jsme tu čistírnu 20Kč pár montérek, kdeže ty časy jsou.
Doufám, že někdo přijde s lepším a jednoduším způsobem jak doma prát tak špinavé montérky. Ach jo.

Není tady

#8 16. 2. 2007 18:22

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj

Zkuste do pračky, do hlavního pracího cyklu přidat tabletu do myčky na nádobí.

Není tady

#9 17. 2. 2007 14:05

pachola
♥♥-----

najlepšie je najprv namočiť a potom oprať v práčke s pridaním kryštalovej sódy ,alebo podľa toho,s čím sa v nich pracuje ...autošampon alebo čistič na motory čipro

Není tady

#10 19. 3. 2007 21:38

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Montéráček prodávají, kupovala jsem ho v Tetě drogerii.
Souhlasím s namáčením, jinak se  zasviní pračka......
Namáčela jsem to do vody do které jsem dala nejdříve sodu ( zlepšuje rozpouštění prášku a také odmašťuje) a pak dala montéráček, nebo nastrouhané jádrové mýdlo ( většinou Lanzu) a pak prala s předepírkou (také se sodou). Někdo to namáčí do jaru. A více než dobře odmašťuje šampon na vlasy ( tedy použít na namáčení).

http://www.ticker.7910.org/as1cxJr0g411110MTAyZHwwMDAyMjNkfExlbmljY2UgamU.gif
http://www.ticker.7910.org/as1csEk0g410010MjkyZHwwMDAyNTdkfEppdHVzY2UgamU.gif

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí