|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj, muze mi nekdo poradit, jak nejlepe prat monterky? Pritel je automechanik a tzn. ze jsou zaspinene od cerneho smiru a oleju... Pritel mi tvrdi, ze se nedaji jinak vyprat, nez ze se musi predem namocit (takhle mu je teda prala maminka
) a pak vyprat na 60 stupnu s predpirkou... Uprimne si nedokazu predstavit, jak takto spinave monterky namacim do nasi nove rohove vany
Nemate nekdo zkusenosti s nejakym specialnim praskem nebo necim podobnym? Nemuze se pracka nejak zanest, kdyz je nebudu namacet??
Diky moc za rady!!! 
Není tady
Odmočit bys je mohla v nějakém kbelíku, zkus použít Vanish.
Není tady
Kdysi prodávali přípravek na montérky - Montéráček.Byl to pěkně smradlavý drek,ale účinný.Nemuselo se namáčet.Nevím jestli se prodává ještě dnes,přes Atlas jsem našla jen údaje o složení.
http://www.janecek-lebeda.cz/bl/Monteracek.doc
Není tady

Není tady
Na montérky jsem koupila Monty něco jako monteráček a výsledek byl skoro žádný mastnota se sice vyprala ale černé fleky zustali.Manžel dělá u CD,má oranžové montérky.
Není tady
Přimlouvám se za namáčení. Zašmírované montérky mohou znečistit buben pračky.Pravda,namáčecí dryáky děsně smrdí.Matka držela starou pračku jen pro montérky.Namáčela ve staré vaně.Montérky u ní prala celá rodina.Namáčecí smrad byl děsný.
Není tady
Namáčím do plastového škopku přes noc do MONTY. Peru s předpírkou na 90 tímtéž. Pračka je jak pra.e.
Mívali jsme tu čistírnu 20Kč pár montérek, kdeže ty časy jsou.
Doufám, že někdo přijde s lepším a jednoduším způsobem jak doma prát tak špinavé montérky. Ach jo.
Není tady
Zkuste do pračky, do hlavního pracího cyklu přidat tabletu do myčky na nádobí.
Není tady
najlepšie je najprv namočiť a potom oprať v práčke s pridaním kryštalovej sódy ,alebo podľa toho,s čím sa v nich pracuje ...autošampon alebo čistič na motory čipro
Není tady
Montéráček prodávají, kupovala jsem ho v Tetě drogerii.
Souhlasím s namáčením, jinak se zasviní pračka......
Namáčela jsem to do vody do které jsem dala nejdříve sodu ( zlepšuje rozpouštění prášku a také odmašťuje) a pak dala montéráček, nebo nastrouhané jádrové mýdlo ( většinou Lanzu) a pak prala s předepírkou (také se sodou). Někdo to namáčí do jaru. A více než dobře odmašťuje šampon na vlasy ( tedy použít na namáčení).
Není tady