29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojky nemáte někdo zkušenosti s HA minisiston? Potřebovala bych si posunout menstruaci nebo úplně vynechat a v příbalovém letáku jsem se o tom nedočetla.
Není tady
Minisiston jsem brala několi let a naproso mi vyhovoval. Když jsem potřebovla posunout nebo vynechat menses, tak jsem si vzala buď o platíčko navíc, takže jsem nedělala žádnou pauzu a snědla dvě plata za sebou a menses dostala až za dva měsíce, nebo jsem neudělala pauzu po třech týdnech, ale po čtyřech.
Nikdy v tom, nebyl žádnej problém a podle MS jsem si pomalu mohla řídit hodinky
Není tady
dík moc... snad to s ním bude v pohodě... jen mě překvapilo že mi doktorka řekla že mám pokračovat dál když jsem přecházela na minisiston a v letáku píšou že mám začít v první den menstruace. To mě trochu zaskočilo ale snad to bude v poho
Není tady
Ahoj holky, taky si pamatuju, že když jsem užívala Minisiston, tak příbalák mi připadal asi jako k ATB než k antikoncepci, protože informace téměř žádné, ale posunutí nebo přecházení jsem vždy řešila podle rady doktorky a raději se první týden jistila ještě jinak
Není tady
Není tady
Ahojky, minisiston jsem brala 3 roky a byla jsem moc a moc spokojená
Není tady