Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 14. 1. 2007 20:49

dandik159
♥------

minisiston

ahojky nemáte někdo zkušenosti s HA minisiston? Potřebovala bych si posunout menstruaci nebo úplně vynechat a v příbalovém letáku jsem se o tom nedočetla.

Není tady

#2 14. 1. 2007 21:38

Lucka 1
♥♥♥♥♥♥♥

Re: minisiston

Minisiston jsem brala několi let a naproso mi vyhovoval. Když jsem potřebovla posunout nebo vynechat menses, tak jsem si vzala buď o platíčko navíc, takže jsem nedělala žádnou pauzu a snědla dvě plata za sebou a menses dostala až za dva měsíce, nebo jsem neudělala pauzu po třech týdnech, ale po čtyřech.
Nikdy v tom, nebyl žádnej problém a podle MS jsem si pomalu mohla řídit hodinky big_smile

Není tady

#3 15. 1. 2007 19:46

dandik159
♥------

dík moc... snad to s ním bude v pohodě... jen mě překvapilo že mi doktorka řekla že mám pokračovat dál když jsem přecházela na minisiston a v letáku píšou že mám začít v první den menstruace. To mě trochu zaskočilo ale snad to bude v poho

Není tady

#4 16. 1. 2007 21:26

enndi
♥♥-----

Ahoj holky, taky si pamatuju, že když jsem užívala Minisiston, tak příbalák mi připadal asi jako k ATB než k antikoncepci, protože informace téměř žádné, ale posunutí nebo přecházení jsem vždy řešila podle rady doktorky a raději se první týden jistila ještě jinak

Není tady

#5 21. 1. 2007 20:54

Samantha
♥------

tillfreds

"Oči má člověk na to, aby viděl, uši na to, aby slyšel a rozum...aby včas zapomněl, co viděl a slyšel..."smile

Není tady

#6 22. 1. 2007 13:34

Maniše
♥♥♥♥---
Místo: něco jako Hoštice :-)

Ahojky, minisiston jsem brala 3 roky a byla jsem moc a moc spokojená tummenupp

http://beta.loga.cz/kategorie/loga_melodie/animace2/happytube/550086.gif

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí