Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 14. 1. 2007 8:18

pampeliška
♥♥-----

Zamilovaná????

Ahoj,nevim ani jak začít..Cítim se hrozně zmateně.Můj problém spočívá v nevyznání se ve svých citech.Mám kamaráda.Chodíme spolu do třídy,rozumíme si,ale on je to takovej outsider.Přitom nechápu proč.Jenom kvůli tomu,že se neobléká nejstylověji a nejmoderněji?Navíc svojí inteligencí by trumfnul všechny kluky ze třídy dohromady.Je navíc hrozně milej a hodnej,čistší duši jsem snad nepotkala.Myslim,že mi hodně věří,asi jako jednomu z mála.Vždycky jsem se ho hodně zastávala,protože mi urážky na jeho osobu připadaj fakt neférový...

Tak za poslední 2 týdny bych řekla,že jsme se hodně sblížili.Jsme spolu jak ve škole,tak mimo ní.A já se najednou začínám cítit zvláštně.On se ke mně chová fakt moc pěkně.Čiší z něj slušnost,ale ne vychovaná,ale vrozená.Vim,že kdybych měla jakejkoliv problém,je schopnej za mnou přijet i ve 3 ráno,jen abych nebyla sama...

Nevim,čim to je,snad tímhle vším dohromady,ale začínám k němu cítit hroznou slabost.Viděli jsme se naposled v pátek a mně se po něm najednou hrozně stejská!!Já netušim,jestli je to tim,že jsme pořád spolu a já jsem si na něj moc zvykla.Tenhle víkend si připadám fakt zamilovaně,ale nevim,jestli je to opravdový,jestli nejsem zamilovaná jen ve svých představách a realita je uplně jiná.On pro mě taky asi slabost má,už jen podle toho chovámí..Jenže..Já si nás vedle sebe ani nedovedu představit.Každej jsme uplně jinej,jak stylem,tak koníčkama apod. ..Je navíc o půl roku mladší(mně je 19) a v tomhle věku je to na klukách ještě malilinkatě znát..Ale něco mě k němu táhne a já nevim,co to je...Mohl by to bejt jen soucit?Nebo se tu vážně lámou ledy??
Jsem zmatená.Nevim,co cítim,nevim nic....Chjo!! roll

Není tady

#2 14. 1. 2007 10:16

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Re: Zamilovaná????

Pampeliško, díky za ten krásný příspěvek v tomhle mizerném světě, plném starostí a problémů...K němu Tě soucit určitě netáhne, tomu nevěř. poznala jsi ho lépe, než ostatní, dostala se mu trochu pod kůži a on Tobě do srdíčka. Užij si tyhle krásné chvíle začínající lásky, patří k těm nejhezčím v životě. Když se ohlédnu zpátky za svými studentskými lety, řeknu Ti jedno: obyčejní lidé, co byli tak trošinku schovaní v davu, nebo měli nějaký handicap, se dokázali se životem a profesními otázkami poprat možná daleko líp, než jedničkáři a třídní krasavci a baviči. Ti první si museli svoje místo na sluníčku pořádně zasloužit, ti druzí vyžili z popularity, kterou měli. Byli třeba na výsluní jen díky postavení rodičů, jednomu vítězství v nějaké soutěži, atraktivnímu vzhledu, volnosti, kterou jim rodina dala...zkrátka myslím, Pampeliško, že máš šťastnou volbu. Vůbec nekoukej na to, že ten kluk nechodí v nejnovější módě a musí čelit nějakým hloupým narážkám. Víš, jak je důležité, že má v Tobě spřízněnou dušičku? On na Tebe jistě myslí, jako Ty na něho. A těší se, až Tě zase uvidí. Pamatuj si, Pampeliško, že kvalita člověka se nepozná na první pohled a že hodnotný člověk z davu nijak nevyčnívat nemusí. jeho klady jsou uvnitř, ne za sympatickými a někdy možná povrchními gesty, kterými přitahuje pozornost. Výška IQ není rozhodující pro nic. Je prospěšná člověku samému, aby dosáhl určité výše vzdělání. Pokud dostanu jedničku z předmětu, který mi takříkajíc leze sám do hlavy, není to má zásluha. Mám to v genech, učím se tedy lehce. Ale pokud se vypracuju na trojku z něčeho, co mi dá starost se vůbec naučit, když tomu absolutně nehovím, to je panečku kumšt! A dnešní styl oblékání Ti taky nemusí dělat starost. Podívej se na spoustu velmi bohatých celebrit, na ulici je potkáš a jsou oblečení jako normální lidi, možná ještě obyčejněji. Mezi námi, všichni jsme přece jenom lidi. Chybující, omylní, smrtelní. Myslím, že už dávno padlo, že dál to dotáhnou vyvolení. Každý má šanci, i když otázka financí hraje samozřejmě roli. Přeji ti hodně radosti a moc hezkých chvil s Tvou právě objevenou láskou. Kalupinka.

Není tady

#3 14. 1. 2007 10:30

pampeliška
♥♥-----

Kalupinko,já děkuju za tenhle příspěvek Tobě...Je hezky výstižnej...Jsemzvědavá,jak se to bude vyvíjet dál,třeba zůstaneme u přátelství,třeba ne.To asi ukáže čas... smile

Upravil(a) pampeliška (14. 1. 2007 10:31)

Není tady

#4 14. 1. 2007 10:36

x256987
Host

Pampeliško, už to tak asi bude, že se zamilováváš... Je to krásné a bolavé zároveň a patří k tomu i trochu toho zmatku. Vychutnávej si to, nic jiného ti poradit neumím - ani myslím není třeba.

#5 14. 1. 2007 11:45

pampeliška
♥♥-----

Mě právě hrozně zneklidňuje to,jak jsme každej jinej...Že se k sobě prostě VŮBEC nehodíme...No uvidim....

Není tady

#6 14. 1. 2007 12:54

karaliene
♥♥♥----
Místo: Praha

Že protiklady se přitahujou, jsi ještě neslyšela? wink

Upravil(a) karaliene (14. 1. 2007 12:55)

...void for uncertainty...

Není tady

#7 14. 1. 2007 13:05

pampeliška
♥♥-----

To jo,ale to je zas něco jinýho smile  To to mezi dvěma jiskří...Ale tady to nejiskří,spíš je všechno takový milý...Žádný jiskření  neutral

Není tady

#8 14. 1. 2007 14:53

karaliene
♥♥♥----

Jiskření není pravidlem. Buď ráda, že je to milý (jaký jiný by to mělo bejt?) a zbytečně se nebraň tomu, co cítíš. Zvlášť, pokud je vzájemná náklonnost oboustranná. smile

...void for uncertainty...

Není tady

#9 14. 1. 2007 18:56

Jiněnka
♥♥♥♥---

Pampeliško, já Ti tak strašně závidím (myšleno v dobrém) smile P.S.: Kolik já znala dvojic, které se k sobě na první pohled vůbec nehodili a pak měli dlouhodobý a nádherný vztah...  (Třeba mě s mou první i tou další láskou wink

Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl!

Není tady

#10 15. 1. 2007 7:17

pampeliška
♥♥-----

Holky tak tohle je fakt zvrat...Včera za mnou přijel,protože jsem potřebovala s něčim pomoct do školy...No kdyz to bylo hotový,tak jsme si "jen tak" lehli do postele a asi 2 hodiny si povídali...No během toho povídání jsme se k sobě začli tak nějak tulit,byli jsme si čím dál blíž...Leželi jsme totálně propletený...No a pak to přerostlo,začali jsme se líbat a hladit a bylo to krásný...Já jsem z toho vážně moc moc zmatená...Teď mam teda aspoň jistotu,že vůči němu jsem schopná citu,ale mně se ten kluk zdá tak zoufale nevyzrálej!!! sad  (i když..když jsme se mazlili,tak mi to tak nepřišlo,v tom mě dost překvapil stolt ) myslim v chování,psychicky..A právě že vůbec nevim,co s tim...Občas se chová vyloženě jako dítě...Co já mam s timhle dělat??? grater Snad počkám půl roku až dospěje nebo nevim... sad  grater

Není tady

#11 15. 1. 2007 7:43

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Pampeliško,
neprozradila jsi kolik Vám je, ale v každém případě kluci dospívají později...., takže proto se ti zdá takový "klukovský", nebo-li ! dětský"...( kdyby sis začla se 40-50 , tak se ti nakonec bude zdát fotrovský - :-))  )
- myšleno dobře - oboje

a jak  takypíše Jíněnka, jsou prostě dvojice, kde to zajiskří hned a vše ok dlouho, jinde to zajiskří až po chvíli, a to musí být ještě třeba od někoho jiného upozorněn, no a tak ok.....takže to je fakt individuální....

Takže ber to tak jak to je a měj se fajn.

Není tady

#12 15. 1. 2007 8:15

pampeliška
♥♥-----

No mně je přes 19 a jemu 19 teprve bude...Rozdíl 8mi měsíců roll

Není tady

#13 15. 1. 2007 12:32

Judinka
♥♥♥♥---

Vždyť je to krásný, a tak romantický! Přinejmenším budeš mít na co vzpomínat. V dnešní době mi "začátky chození" u některých jedinců se zdají tak hnusně naturalisticky přízemní a vulgární...
A 3/4 roku není tak moc---hjarta hjarta

Není tady

#14 15. 1. 2007 12:39

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

To je moc pekny!! :-)
Obavam se, ze cas prvniho kontaktu a jiskreni jste jiz prosvihli, takze to neni podminkou zacinajiciho vztahu. tim chci rict, ze kdyz uz ho takhle dlouho znas, tak se jiskreni jako napriklad u klasickeho seznameni nekde na baru ci setkani jen tezko muze nyni zpetne dostavit. Proste jen zintezivnujete vase sblizovani.

PS: chozeni a zamilovani neni nadosmrti. Abys vyzkousela vsechna rceni (napr. "protiklady se pritahuji" apod..), tak to proste musis risknout.
A je jedno, jestli ti je 19, 25, 30, 40, 50, 60, 69 ci 72. Vzdy je to nejaka neznama, i kdyz samozrejme s vekem pribyvaji zkusenosti.
PS2: muzete to proste spolu zkusit a kdyz se po par mesicich ukaze, ze to nejde, tak to nevadi. Lidi spolu na zacatku ne proto, ze je povinnost zustavat spolu do smrti, ale proto, aby se blize poznali a protoze spolu chteji travit cas.. A kdyz se blize poznaji, tak se muzou rozhodnout....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí