|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Chcem sa len opýtať, že prečo mnohí tvrdia, žeby holka nemala spávať s chalanom ked má krámy.. bez kondómu.. je na tom niečo zlé alebo čo?
thanks za odpovede... 
Není tady

No,muj nazor je ten,ze v teto dobe je zena vice "otevrena" infekcim.Jinak nic zle na tom nevidim,pokud jsou oba pro 

Není tady
jo jo, je tu vacsia moznost infekcie.. ale o inom neviem.. a myslim ze zena je vtedy o dost vyse citlivejsia..teda aspon ja..a aj som na nejakom (asi) inom fore citala, ze dost sien si to vacsinou vtedy viac uziva..dokonca niektore pary, ze sa tesia, kedy to zena bude mat:)
Není tady
Jojo,kamarádce se to taky víc líbí,když zrovna menstruuje... Já si myslim,že když je dodržená hygiena,tak na tom neni vůůůůůůůbec nic špatnýho 
Není tady
Třeba ve sprše je to úplně v pohodě. Nebo i normálně. Proboha, netečou z nás přece hektolitry.
Není tady
Přiznám se, že pro mě je to tabu.Cítím se nečistá, je to pro mě strašné období, nejradši bych se zavřela do ložnice a vylezla až po 
Není tady
Mě se to teda trochu ekluje. I když jsme to někdy s přítelem dělali ke konci menstruace ve vaně a nic ze mě neteklo,stejně to nebylo ono.
Ale asi to ničemu nevadí.
Není tady
Pokud jsem nebrala HA , tak jsem tekla jak Dunaj a neuměla bych si to představit i kvůli křečim v břiše, ale ted s HA to mam tak málo, že to není žádný problém a užiju si to stejně jako když to nemam, možná i víc.
Není tady
Liska napsal(a):
Při menstruaci jsem celkově citlivější a sex si užívám ještě víc než normálně...Jsem jednoznačně pro...;-)
Souhlas
Navíc, když mám bolesti - po milování zmizí 

)Není tady
Tak nevím, nikdy mě to nějak nenapadlo, a to mi nikdo žádná tabu nepředkládal, prostě mi to přijde přirozený (nedělat to). Teď už rok jsem to řešit nemusela, v kritickém týdnu nikdy chlap nebyl, ale tak možná by se to dalo zkusit. Hlava mě bolívá jen málo, takže by to třeba i pomohlo (kapacity potvrzují...) Ale asi s kondomem, jeeee to už je let, co jsem nějaký použila, jak se to vlastně nasazuje??? 
Není tady
to chce trénink :-))
Není tady
Nojo, aby trénink netrval celý týden a pak by už nebyl důvod k použití...
Není tady
:-))))))))) to pak musíš použít novej/novýho :-)
Není tady
Koho??? Čeho??? Kondom? No tak jistě že to nebudu trénovat týden s jedním. Nakoupím karton a budu navlíka t a navlíkat... a až se to povede, to bude slávy!
Není tady
aby bylo na co navlíkat :-))
Není tady

na kamaráda vibrátora 
Není tady
To si nemyslím, že by fungovalo jako věrohodná pomůcka. Přece jenom živej se různě ohýbá a uhýbá... aspoň mně.
Není tady