6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dneska se chystáme na ples a já jsem si koupila nový botičky.Mají vak hladkou podráku a já mám strach,abych si na těch parketách nenabila h....
Neznáte nějakej fígl, co by si tak mohla na podráku nalepit, aby botky neklouzaly
Děkuji
Není tady
Buď ráda, e klouou. Není horí situace na plese ne nové boty, které nejdou při tanci utrhnout od parketu !!!
Není tady
myslím e v tanečních nám radili tuím počmárat podráku křídou
Není tady
Jéééchechéééé....Holky, to jste mě připoměly, jak jsem jednou chtěla oslnit na venkovským bále... "ikézní" večerní černá róba, holý ramena, leérně přidrovaná pelerína, světácky unuděný výraz filmové hvězdy ve tváři... Hrdě jsem vstoupila do sálu a namířila si to přes parket, aby bylo vidět, e kráčí "osobnost" a ... třískla jsem sebou na záda, jak pytel brambor, pelerínka letěla v dál, já se musela překulit na břicho, abych se dokázala na vysokých podpatcích, za pomoci místních "viháků" vůbec postavit... Oni tam měli na parketu nasypaný mastek, aby jim to při tancování "nedrhlo"! Měly jste mě vidět, jak jsem měla "róbu" zřízenou, vypadala jsem, jak paragán po seskoku do solnýho dolu, jak maskáče...
Ale je fakt, e na bál jsou lepí botky, co klouou, holt musí zas víc dávat bacha mimo parket...
Není tady
Hellgo, to muselo bejt hustý... Mně se to stalo jednou natěstí jen málem - vybalancovala jsem to, ale nastupovala jsem tehdy na pódium, take se diváci (před koncertem váné hudby) myslím taky celkem pobavili koda, e ten svůj výstup nemá zachycený na videu pro Neváhej a toč, to by ses teď moná zdokonalovala na Floridě v angličtině
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Dneska se chystáme na ples a já jsem si koupila nový botičky.Mají vak hladkou podráku a já mám strach,abych si na těch parketách nenabila h....
Neznáte nějakej fígl, co by si tak mohla na podráku nalepit, aby botky neklouzaly
Děkuji
No, já mám jedinej tip troku s kříem po funuse, já si vybírám boty, co mají podraku středně kluzkou. Jinak doporučuji si koupit taneční boty. Mají podráku měkkou a speciálně upravenou, navíc netlačí a podobně . Stojí kolem 1500Kč ale tančí se v nich vyrazně lépe, protoe jsou měkké a ohebné. Jenom se v nich nedá chodit po normálních chodnících.
A jak ten parket bude vypadat? Třeba staré parkety spí drhnou a vůbec neklouou ...
Není tady
Mno ... my sermiri pouzivame jiny figl, ale docasny - podrazku namocit. Fakt to pak neklouze ... do te doby, nez podrazka uschne :-/
Není tady
no, tanecni boty s kozenou podrazkou(velurovou) bych doporucila tanenici, ktera je celkem financn zajistena, protoze na plese se ty boty hodne nici - naslapes si prach, pisek, nesmis v nich ven a nejlepe ani do mokra(treba na zachode), protoze sice to pak neklouze, ale boty trpi. Boty logicky nevydrzi to, co klasicke plesovky. Ale zase metod proti klouzani je vic, od ricinoveho oleje po parket posypany voskem. A pro zajimavost - i anglicke boty za 4000,- vydrzi vytancovane tanecnici(soutezni tanec, mezinarodni trida) pul roku
Není tady
Tobě Geisho, má M ka ?
Není tady
Segra je ma, ja se v tom prostredi akorat pohybuju jako navrharka, svadlena, kadernice, vizazistka atd:-)
Není tady
pěkný, take ty umí uít aty na standart?
Není tady
no, jedny mam doma rozesite, ale nejak chybi cas na dositi:-( takze nemuzu rict, ze umim. Segra tanci jen latinu a ja siju spis latinky, nekdy usiju saty jen tak a prodam je nove, nebo ted zacina zpetna vazba, ze holky, co maji ode me koupene hotove saty, tak me kontaktuji a chteji dalsi:-)
Není tady