6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
step napsal(a):
Taky se mi líbí Terezka, ale přítel mi včera ukazoval statistiky jmen co se dávají dětem...deset let vede Tereza....
Než já budu mít děti, tak už to tak nebude...
Není tady
Přesně tak Holčička, taky jsem pro terezu, ať vede nebo ne.....(teda víc pro barču ale tu mi asi čmajzne ségra,pač se začli snažit)
Není tady
U nás v domě je rodina, mají Jindřišku a Štěpána.
Není tady
misha88 napsal(a):
Oldřiška néééééééé....
A co Prokop Buben?
Misho asi jsi četla stejnou knížku jako já... (nebo jsi to někde slyšela, já to četla v knížce)
Není tady
Ježiš Oldřiška to je šílenost, to tý holčičce nemůžete udělat :-)).
Ad Filip - pěkný, ale jmenoval se tak náš pes, tím pádem je to zabitý. Stejně je zabitý Míša, Adélka a Matýsek ( pes, kočka, kocour )...sakra proč já mám tolik zvěře :-))
Není tady
Nedávno byl v novinách článek se "zvláštními" jmény.. Existují lidé jako Revoluce Vítězná, Pětiletka Koniprdová, Vinetou Milenko, Narcis Samec To bych se šla asi zahrabat
Není tady
misha88 napsal(a):
Jo nebo Tomáš Marný
nebo TOMÁŠ PYTLÍK (znám 2 - otec a syn)
Není tady
No co, moji známí měli dceru Jarmilu a krávu taky Jarmilu, dceři jsme říkali Jarko.
Není tady
teda maryt fakt??? kde jsi to nasla?? to bych si rada precetla!
Je mi tech lidi lito,ja bych se asi zamkla doma hahaha
Není tady
No ono se nemusí zacházet až do krajností, já mám syna Honzu a když jsem na pískovišti zavolala Honzo, přišli tři, jenom ten můj ne. Dcera je Silvie, hledala jsem jméno, které se nedá moc komolit a pak jsme jí říkali "Síšo".
Není tady
Ferda napsal(a):
teda maryt fakt??? kde jsi to nasla?? to bych si rada precetla!
Je mi tech lidi lito,ja bych se asi zamkla doma hahaha
Fakt! Bylo to asi před půl rokem v mladé frontě. Posílám odkaz
http://ona.idnes.cz/narcis-mercedes-win … vztahy_jup
Není tady
Teda holky, nektery lidi maj holt desnou smulu na inteligenci vlastnich rodicu. Manzovo kolegy sestrenice ma holcicku, ktera se jmenuje Megane. Na tom by nebylo nic uchylnyho, kdyby prijmeni ty rodiny nebylo Renolte (jo, vyslovnost je stejna !! )
Upravil(a) Dita.L (1. 3. 2007 15:32)
Není tady
Má kamarádka sice nemá zvláštní jméno, ale jmenuje se Eva Adamčíková a narodila se 24.12. :-)
majkafa napsal(a):
Má kamarádka sice nemá zvláštní jméno, ale jmenuje se Eva Adamčíková a narodila se 24.12. :-)
Není tady
Kevin Ledvina looooooool a ja se staram, aby krestni jmeno pro mimco bylo "normalni" i v cestine. Vybirala a schvalovala jsem je osobne, paaac manzel chtel pojmenovat dceru Oceanne nebo Luna, kluk by mel byt Enzo No jo, no, ve Francii ale navsteva v Cz by byla asi horor.
Nakonec jsem vybrala Christophe nebo Nicole. Ceska babicka s dedou budou moct rikat krystof nebo Nikolka. To by slo, ne?? Co myslite??
Není tady
Když se mi v roce 1994 narodila dcera a dala jsem jí jméno Anička - koukali na mě všichni jako na blázna, bylo to tenkrát jméno pro babky - mě se moc líbilo a dneska je Aniček mraky.
A syn je Matyáš - a to jste měli vidět, co jsem vyslechla od babiček - jméno co ani není v kalendáři. Svátek slavíme na Matěje a je to.
A ted se mi líbí Šimon a Jonáš a sestřenka má Vítka a to je taky moc hezký..
Není tady
Dita.L napsal(a):
Kevin Ledvina looooooool a ja se staram, aby krestni jmeno pro mimco bylo "normalni" i v cestine. Vybirala a schvalovala jsem je osobne, paaac manzel chtel pojmenovat dceru Oceanne nebo Luna, kluk by mel byt Enzo No jo, no, ve Francii ale navsteva v Cz by byla asi horor.
Nakonec jsem vybrala Christophe nebo Nicole. Ceska babicka s dedou budou moct rikat krystof nebo Nikolka. To by slo, ne?? Co myslite??
Chris je hezký (na Fr určo a Nikča taky!
Není tady
Misha88
Chris je zkracenina, treba jako Tyna
uz se vidim, jak beham nekde po samosce a rvu Lunooooo
Není tady