6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ja uplne zboznuju jmeno Karina..moc Karin neni a je to nadherne jmeno..Karina,znam i jednu Karin
z jmen pro kluky mam rada Daniel )))
Není tady
nebo Gabriela...nadhera
co teda vubec nemusim...pojmenovat dite po tatinkovi ci mamince..to neeee
Upravil(a) Ferda (27. 1. 2007 5:18)
Není tady
Kdy jsme byli v Tescu, volala jedna maminka na svého asi tříletého prcka: Jonáku, bě za tatínkem. A tatínek povídá: Jony (Dony), jdem. Straně se mi to líbilo, na tom je i vidět rozdílný přístup k potomkům muského rodu-tatínek ho oslovuje jako chlapa a maminka-no prostě mazlíček. Joná je nádherné jméno, mít jetě to těstí mít dítě (kluka), takhle se jmenuje.
Není tady
Káčo, néééééé. Já mám Jonáe, myslela jsem, e bude ve F-M výjimka a pomalu se tu začínají vyskytovat. Moná právě proto, e nae volání upoutávalo pozornost podobně. To jméno se mi líbilo snad deset let předtím, ne se narodil. Ale nebudu namylená, zjistila jsem, e ve Starém Městě je jeden Joná o pár let starí. A těch známých osobností, co má Jonáe - to jsem zjistila a posléze: Zákopčaník, Vacek, Ledecký.
Není tady
Stelička:Gratuluji!
Není tady
My chceme Kristinu nebo Ondřeje-podle utz je to kluk ,tak Ondra.V mém okolí to jméno nikdo nemá a nám se moc líbí.U máme doma Matyáe.Kdy jsem byla těhulka tak se to jméno moc nepouívalo,ale dnes u je docela modní.já bych třeba nikdy nedala jméno Tomá,protoe dnes je dost přetomáováno-ve kolce v kadé třídě jsou alespon tři.U prvního těhu. jsme měli pro holku vybráno Viktorie-líbí se mi dodnes a není moc uívané,ale reakce mého okolí nic moc.
Není tady
Pozor-taky je Přeondrováno!
Není tady
tady u nás ne, ani v rodině jsme ho nemáme.Tady u nás vede Tomá a Michal a holky -asi Elika.
Není tady
Moje bývalá spoluačka má Elisu.
Není tady
Já jsem dlouho nevěděla a pak jsem tak nějak začali pouívat jako pracovní nazev "Matylda" nakonec se mi to jméno tak vilo, e jsem si přála holčičku, abych to jméno mohla dát. Jméno pro kluka mě nenapadá dodnes...
Není tady
ja jsem pro Michala. Moc se mi to jmeno libi. Tadeáe si nejak nedokazu vybavit ve veku treba 27 let. Nebo kdyz se bude nejake holce predstavovat. Tadeá je zase lepsi ne Joná. Na táboře mu říkali Jonatáne. Nekdo tu zminil Karinu, to se mi libi, ale neprijde vam to moc tvrde? Mne se libi Klaudie, nebo Karla - Kája.
Není tady
Máme dcery Kristýnu , říkáme jí běně Týno , kamarádky Kiko , Karolinu - Kájo, Kájinko , Káju , Amálii -zatím je to nae malá Amálka (má 2 roky) , ale taky ji oslovujeme Ami , Amulko , Amuli , holky někdy Amčo :-) . Kdyby třetí potomek byl kluk , jmenoval by se Frantiek , nebo Václav .
Upravil(a) janyka (28. 1. 2007 23:32)
Není tady
Neni nad stara ceska jmena. Takova Amalka to je nadhera.
Není tady
My máme Albětu -je jí u 18 a za totáče to byla odvaha.byli jsme prostě ,,jiní" ,ale máme zgruntu české příjmení tak nebylo co řeit.Já jsem byla spí pro ty ruské Alexandra,Tamara,Jolana,Valentýna......
no a u zápisu do 1.třídy se seli Alběty 3.Kadá z jiného konce města a dvě dochodily a do devítky.
Po 6 letech se nám narodil kluk-Petr (je to po tátovi,ale já ho kádlím,e po Mukovi),nechtěla jsem,měla jsem u vyhádaného Viktora,ale jakmile mi ho ukázali.....změkla jsem.Jsou jak přes kopírák.
Není tady
TAK TO JE NÁÁHODA. JÁ JSEM TAKY ALBĚTA (ročník 1979) a BRÁCH JE PETR (1984) Fakt je e v té době jsem byla daleko jediná Albět, ale teď jsem za to křestní jméno váně ráda, e není tak komerční
Není tady
Steličko, to má pravdu Janek Ledecký má vlastně Jonáe!!A holka je Ester.Ester se mi zdá dost tvrdý.Ale líbí se mi Karin a ta je taky tvrdá.Kadopádně já mám jasný, e to bude kluk,take holčičí jména se mě budou týkat moná a někdy v budoucnu.
Jo a tenhle měsíc porodily dvě moje kámoky kluky a jedna dala jméno Tadeá a druhá Michal. No není to pech??:-)
Není tady
Tak já jsem nedávno zruila svůj výběr ( Anna - Luká - Ondřej ) a zamilovala jsem se do jmen Tereza a Filip
Není tady
Holčička napsal(a):
Tak já jsem nedávno zruila svůj výběr ( Anna - Luká - Ondřej ) a zamilovala jsem se do jmen Tereza a Filip
Filípka mám doma:-)
Taky se mi líbí Terezka, ale přítel mi včera ukazoval statistiky jmen co se dávají dětem...deset let vede Tereza....
Není tady
Anička
Není tady
Jinak vagrová má Esterku a Sáru....
Není tady
Výběr jména .. podle mne je důleité myslet i na to, jaké to bude dohromady s příjmením, take moje oblíbené jméno TOMÁ bylo sňatku s PECHem zavreno navdy... Taky dobrý TOMÁ FUK nabo TOMÁ JEDNO
Není tady
Kdy jsme se o tom bavili s přítelem naposledy, tak v případě holky prohlásil, e by se mohla jmenovat Oldřika......
Není tady