6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dita.L napsal(a):
Ludwig Amadeus Svoboda
taky jsem to četla, dost jsem zírala. děs. Ale pak tam ještě bylo napsáno něco o Františkovi (že to sand uvedl Blesk nebo co). Tak doufam že si s Ludwigem dělají pr.del a fakt je to ten František
Není tady
Kdysi jsem měla rande s klukem a ten říkal, že se jmenuje Antonín Dvořák. Jsem se uchichla a řekla jsem něco jako že rodiče měli asi smysl pro humor.. Nějak mu to asi vtipný nepřišlo, moc to nekomentoval, trapas
Jo a jednou jsem viděla fakturu od pana doktora, kterej se jmenoval Kajetán Pinďák..
Upravil(a) zuzík22 (19. 12. 2008 15:00)
Není tady
na zakladce jsme meli Káju Maříka..
Není tady
tina napsal(a):
Malý Svoboda je nakonec Ferdinand. Sranda je, že v dědině, odkud pocházím, byli Svobodovi, kteří měli psa Ferdu - takže mi to přišlo hrozně k smíchu...
tak si naštěstí fakt dělali srandu. Uff (i když ve svý podtatě mi to může být fuk, že ) Teda ne že by se mi Ferdinand líbil, ale je to lepší než Ludwig AMadeus nebo jak to bylo
Není tady