|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojík, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti se závěsným programem do kuchyně. Jaká značka se Vám osvědčila a popřípadě i nějaký typ na značku. My zatím uvažujeme o drátěném programu firmy Idealtrade a nebo se nám líbí Tescoma. Za rady a tipy předem díky 
Není tady
my jsme si koupili závěsný program v Ikee a moc se nám líbí. Hlavně to není tak předražené jako u "značkových" výrobků. To je můj názor.
Není tady
Já si koupila sestavu v Polsku a hlavně mě lákala cena 200,- I kdybych to vyhodila bylo to prostě zadarmo a opravdu je to takové jemnější než ty značkové ale svoji podstatu to plní 

Není tady
Do Polska se bohužel nedostanu
ikdyž cena je opravdu lákavááá 
Ten drátěný program z Ikei jsem prohlídla
díky za tip, ale do oka mi moc nepadl, nakonec jsme to vyřešili Tescomou, která je v internetovém obchodě OC Tescoma v akci
http://www.obchod.octescoma.cz/scripts/ … hp?KID=230
posílám i odkaz, kdyby se to někomu hodilo, já jsem s touto službou moc spokojená 
Upravil(a) l.lucililinka (26. 1. 2007 23:21)
Není tady
Myslím že jsi to vyřešila nejlíp, protože ta polská kvalita opravdu odpovídá ceně
a věci z IKEi mi připadjí obhroublé, zato tescoma se mi líbí 

Není tady
ja mam taky Tescomu, jen drzak na alobal a papirove uterky je divny, vubec mi v nem nejde tocit treba ta folie a natoz ji pak utrhnout, ale treba na to mate nejaky grif...

Není tady