|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojte,
blíži sa karnevalová sezona,malá je tohoto roku pozvaná na 2,tak by som jej chcela niečo ušiť.Na internete je veľa nádherných kostýmov,ale zase až taká perfektná krajčírka nie som.Minulý rok som jej ušila lienočku,ešte by jej aj bola dobrá,len rukáve musím nadšiť,no ona chce byť niečo iné-samo princezná,alebo niečo čo má dlhú sukňu.Veľmi by som potrebovala nejakú inšpiráciu na domácky ušitý kostým možno sa dá ukecať aj na niečo iné,hlavne nech to neni moc zložité.A to nemá ešte ani 3r a už chce byť princeznička,som zvedavá do koľkých rokov to bude trvať.:co:Hoďte tu zopár foto.
Není tady
Iveto, nejprve Ti musím poděkovat za krásné dorty, sleduji každičký nový výtvor a užívám si slovenštinu, mám ji ráda. K tomu kostýmu, jsem bývalá krejčová a kostýmů pro děti jsem se něco našila (a ráda), nejvděčnější je volná kombinéza klauna-šaška, vydrží i 2 roky. Je to volné, rukávy i nohavice do gumy,takže klidně i o 10 cm delší, a zapínání vzadu na dlouhý zip, takže pohodlně dovnitř i ven. Navíc může být každý kousek jiný, pod krkem barevná krajka, prostě cokoli, veliké knoflíky udělají taky parádu.Zkusím přidat fotky (jestli se to povede).A svoje udělá i vymalovaná tvářička 
Upravil(a) Ivetata (13. 1. 2007 0:52)
Není tady
Ivi ďakujem a teším sa na fotočky,skús ich sem hodiť,ak nie hodíš mi to na mail?Ď.
Není tady
Tak nakoniec som masku nešila,lebo by som si asi netrúfla na nejaké šaty,ale požičal nám kolega.Ja som jej len kúpila strieborné vlasy a tak prvý karneval bude toto.Na druhý som jej kúpila krýdla a sukničku za 120sk-fakt smiešna cena,šiť sa mi neoplatilo a využijeme aj tie vlasy zase,tak tento rok som si to uľahčila a som celkom rada.malej sa splní sen byť princeznička-síce nočná xixi,ale predsa.
Není tady