29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Všechny vás zdravím, právě jsem se zaregistrovala, jsem mezi váma nová, takže doufám, že mě mezi sebe vezmete. Teď se zrovna nacházím v takové špatné životní fázi, po víc než roce se se mnou rozešel přítel a já to nesu docela špatně. Ale snažím se, vím že se musím naučit žít sama se sebou, získat trochu víc sebevědomí, inspirovala jsem se vašimi radami a chci si půjčit pár knížek, abych se stala "lepším" člověkem... I když je to těžké, protože si můžu 100x přečíst, že to chce čas, že mě to posílí, ale stejně mě to moc bolí.
Po rozchodu jsem nevěděla co a jak a chytla jsem se toho, že bych mohla zajít ke kartářce.. kontaktovala jsem přes internet jednu paní (říkala že je jasnovidka), psala že hodně lidí se neumí s rozchodem vyrovnat a ona umí pomoci. Tak jsem jí napsala můj příběh, ona odepsala, že mi za poplatek může vyhotovit numerologii, že - cituji: mohu používát I- Ting, léčit, virguli apod. je to podle potřeby aury, která může být narušena stresem, pak je důležité dát dopořádku čakry. Také mi psala že je mnoho způsobů jak přivolat partnera a jak si ho udržet. Myslíte si, že má něco takového smysl? Mám to vyzkoušet? Nejprv jsem se toho chytla, ale teď přemýšlím, že bude lepší, když se s tím vyrovnám sama...také se mi nechce nahlížet do budoucnosti nebo přivolávat partnera, říkám si že bude lepší když se nechám překvapit tím, co mi budoucnost přinese...
tak jsem zvědavá, co vy na to?
Není tady
No, já být tebou, tak bych radši vyhlížela ty radostné zítřky , nějaký čárymáryfuk ti ho stejně zpátky nepřivede a pokud ano, tak .... co z toho ???? Měla bys radost z toho, že ti přítele přivedl ( na chvíli ) zpátky nápoj z rozpuštěných vlasů, netopýřího drápu a kdoví jakého fujtajblu ???? To asi ne .... vybodni se na čáryfukovou , stejně by z tebe jen tahala peníze .... to je radši investuj do sebe : kadeřníček ... kosmetička ... cvičeníčko ..... vyprsit a úsměv !!!!!!
Není tady
BB napsal(a):
No, já být tebou, tak bych radši vyhlížela ty radostné zítřky , nějaký čárymáryfuk ti ho stejně zpátky nepřivede a pokud ano, tak .... co z toho ???? Měla bys radost z toho, že ti přítele přivedl ( na chvíli ) zpátky nápoj z rozpuštěných vlasů, netopýřího drápu a kdoví jakého fujtajblu ???? To asi ne .... vybodni se na čáryfukovou , stejně by z tebe jen tahala peníze .... to je radši investuj do sebe : kadeřníček ... kosmetička ... cvičeníčko ..... vyprsit a úsměv !!!!!!
no ona neříkala, že mi ho přivolá zpátky, spíš asi myslela toho příštího...říkala že se od bývalého mám odpoutat, ale to je celkem jasné
Upravil(a) kubinka (11. 1. 2007 14:52)
Není tady
kubinko s tím přivoláváním buď opatrná. Můžeš si to vroucně přát ale s magií bych si rozhodně nezačínala.
Není tady
asi ano
....
Upravil(a) kubinka (9. 2. 2007 11:17)
Není tady
Myslím si, že nikto Ti nedokáže predpovedať Tvoju budúcnosť, pretože tá bude taká, akú ju sama urobíš... ľudia, ktorí predpovedajú budúcnosť, vidia len rôzne alternatívy... v Tebe je tá sila, ktorá tvorí Tvoj život... preto sa rozhodni, čo chceš, lebo to sa pravdepodobne stane
Není tady
Tak promiň, pochopila jsem to špatně .... ale nechat si přivolat chlapa kartářkou .... kdoví, koho by ti " přifoukla " ....... nezapoměň , že nejlepší pomoc najdeš ... na konci svého ramene ...... .
Taky bych si dala asi odpočinkový čas. Až budeš v pohodě, tak se k tobě přidá i pohodový protějšek .... tak to moc nehroť ............
Není tady
K tomu jak funguje věštění z karet jsem něco napsala v tématu Dotaz- taroty.
Karty promítají co se může stát a naopak ty vizualizací spojení s kartou tvé ideální představy můžeš ovlivnit své podvědomí a tím i věci budoucí.
To můžeš i sama, další osobu bych do toho nemíchala.
Ale úplně zcestné mi připadá "přivolání" přítele zpátky. Ne že by to nešlo. Ono to určitě jde. Ale jdeš proti osudu a proti tomu co se má stát a zcela určitě se ti to vrátí. Od magie bych šla dál.
Není tady
ale ona mi meřekla, že ho přivolá zpátky...řekla že se mám od něj odpoutat a že mi s tím může pomoci, různými způsob viz můj první příspěvek...
to přivolání jiného o kterém psala si taky dost dobře neumím představit...
a BB já vím, nikoho v žádném případě nehledám, musím být spokojená sama se sebou a vyrovnat se s tím rozchodem
Není tady
Ahojky kubinko
myslím, že ti s tímhle kartářka nepomůže, víš je to jako by jsi měla psát písemku a místo aby jsi se doma trápila přípravou, někdo by ti dal dopředu zadání a výsledky. Nejspíš v ten moment by to mohlo být fajn, ale pokud budeš k sobě upřímná, musíš dojít k závěru, že bylo třeba se něco naučit a časem se jaksi nedostatek vědomostí dostaví .
Ono je to těžký a smutný být najednou bez někoho koho jsi milovala a kdo miloval tebe, ale věř, že svět je plný skvělých lidí a je jen otázka času, kdy někoho potkáš.
Osobně mám s kartářkou dobrou zkušenost, ale mám pocit, že pokud jí ty sama řekneš, že jsi po rozchodu, tak jí vlastně usnadňuješ práci, ona má teď volné pole .... nejspíš ti naslibuje kde co, hlavně když jí z toho něco kápne .
Určitě jsi silná a zvládneš to .... stačí si jen věřit
Není tady