|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj,
chci se zeptat, jestli je treba kupovat nejake lahvicky, kdyz predpokladam, ze budu kojit. Paklize jo, jake? Vsude rikaji, ze uchyceni a sani z lahvicky je jine nez pri kojeni, a ze to mrnouska odnaucuje sat z prsa.
A co dudliky? Jake? Anatomicke, silikonove, normalni, firma????
Diky.
Není tady
tak nam vcera porodni asistentka rikala, at nic takoveho nekupujem, az kdyz bysme nemohly kojit, nebo tak, ze to prikoupime raz dva, ale taky si rikam, ze bych aspon jednu mela mit, kdyby nahodou
Není tady
Amalko, každé mimčo má rádo jiný dudlík. Moje děti třeba nechtějí anatomické.
Jitka chtěla jen obyč gumové za pár kaček, tak jsem Leničce koupila také obyč nejmenší v lékárně za 12 kč a je spokojená. Je to taková kytička, takže ze začátku to vypadalo že je dudlík větší než ona.
Pak mi sousedka poradila a úplně stejný dudlík, akorát že to nemělo plastovou kytičku, ale vykrojení pro nosík, jsem koupila od Canpol babies (2 ks v bal za 50 kč). Stejná firma prodává i dudlíky s fosforeskující kroužkem na noc (po nasvícení vydrží skoro do rána) okolo 50 kč za 1 ks. Mají je z různých materiálů a různé tvary. V podstatě je to polská firma koupírující Avent.
Lahvičku si jednu kup, je velká pravděpodobnost že jí v létě použiješ na čajík, já mám Avent a jsem naprosto spokojená, Jítu jsem kojila a přikrmovala z této lahvičky 7 měsíců. Ďůležitý je podobný tvar savičky jako dělá Avent, teď už to dělá několik firem, mimčo u této lahve saje hodně podobně jako z prsu.
Není tady
Amálko, já jsem si koupila taky od Aventu, sice chci kojit, ale jak píše špunt - na čajíčky v létě to využiju určitě a kdyžtak to pak prodám nějaký těhotný kamarádce
mám teda "Velkou dárkovou sadu" od Aventu, kde je i parní sterilizátor a odsávačka na mlíko...
Není tady
spunt napsal(a):
Amalko, každé mimčo má rádo jiný dudlík. Moje děti třeba nechtějí anatomické.
Jitka chtěla jen obyč gumové za pár kaček, tak jsem Leničce koupila také obyč nejmenší v lékárně za 12 kč a je spokojená. Je to taková kytička, takže ze začátku to vypadalo že je dudlík větší než ona.
Pak mi sousedka poradila a úplně stejný dudlík, akorát že to nemělo plastovou kytičku, ale vykrojení pro nosík, jsem koupila od Canpol babies (2 ks v bal za 50 kč). Stejná firma prodává i dudlíky s fosforeskující kroužkem na noc (po nasvícení vydrží skoro do rána) okolo 50 kč za 1 ks. Mají je z různých materiálů a různé tvary. V podstatě je to polská firma koupírující Avent.
Lahvičku si jednu kup, je velká pravděpodobnost že jí v létě použiješ na čajík, já mám Avent a jsem naprosto spokojená, Jítu jsem kojila a přikrmovala z této lahvičky 7 měsíců. Ďůležitý je podobný tvar savičky jako dělá Avent, teď už to dělá několik firem, mimčo u této lahve saje hodně podobně jako z prsu.
Diky moc. A co odsavacku s lahvickama? Koupit?
Není tady
jo, podle Aventu by právě kombinace jejich lahviček a kojení neměla být problém - jukni na jejich stránky, je to http://www.aventbaby.cz/
Není tady
Amálko, záleží jestli máš dost peněz.....
Můžes mi pak vynadat že jsi odsávačku ani jednou nepoužila, ale mě se dost hodila..... když máš přelitá prsa v porodnici- odsaješ, potřebuješ pohlídat mimčo-odsaješ a ten kdo hlídá "nakojí" z lahvičky, máš míň mlíčka -mezi kojením odsaješ a bude ho víc.
Ale je opravdu většina maminek co osávačku nepoužívají
Není tady

Já odsávačku využila maximálně! Ale klasiku..pístovou za 300kč od Chicca..teď jsem ji sehnala za 160 od Baby Nova 
Co mám zkušený..tak levná balonková je na prd 
Není tady
Já jsem kupříkladu nikdy odsávačku nepoužila. Když jsem měla hodně nalitá prsa, tak jsem občas odstříkávala ručně.
Adam mi odmítá pít cokoliv z láhve. Dudlíka má už od porodnice (má ortodentický NUK) - bez něj neusne, nemůžeme jít ven, ale mlíko se podle něj pije jenom z prsu.
Není tady
O penize nejde. Rucni odstrikavani myslim mi nebude prijemne. Takze odsavacku a asi sterilizator do mikrovlnky. Nad dudliky se jeste zamyslim.
Diky vsem za rady.
Není tady
Amálko, pokud budeš plně kojit tak sterilizátor nevyužiješ. Dudlíky nemusiš sterilizovat denně a jednou za čas je zvládneš vyvařit na plotně. Ten bych kupovala až v případě potřeby.
Není tady
ahojky...spunt ma pravdu...sterilizátor nekupuj az kdyby nahodou...taky jsem ho koupila az kdyz nam to uz neslo...
Není tady