6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak takhle nastrojenej chodí náš lenoch ven . Než jsem mu vestičku pořídila, vůbec nechtěl chodit ven - vyčůral se a hurááá do tepla. Ale s vestou lítá venku mráz nemráz a je spokojenej. Jako zapřísáhlý nepřítel veškerých oblečků jsem tentokrát musela povolit a hle: Pejsek je nadšenej, krásně se nechá obléknout a hurá na tůru.
Není tady
Ahoj,chtěla jsem se zeptat...je mi 15 a chtěla bych si pořídit staforda,kamarád říkal že je to jako pit bull ale že staford to má v hlavě více v pořádku,tak bych se chtěla optat jestli je to dobrý nápad,v kotci by býval po dobu kdy bych byla ve škole,jinak by byl semnou,takže bych ho nějak nestranila společnosti.Myslíte že bych si ho měla pořídit??děkuju za odpověď
Není tady
neměla
Není tady
Bety-a vy se stafordem máte nějaký zkušenosti??
Není tady
Ne já mám zkušenosti s chovem psů teprve 11 let.... taky bys mohla upřesnit co myslíš tím stafordem
Není tady
Bety-no myslím tím jestli už ste měla na výchovu stafordširsého teriéra,potřebovala bych totiž radu jestli psy potřebují menší výcvik nebo velký,nebo jestli jsou tvrdí a nebo jestli hodní atd....
Není tady
ewika.ewula napsal(a):
Bety-no myslím tím jestli už ste měla na výchovu stafordširsého teriéra,potřebovala bych totiž radu jestli psy potřebují menší výcvik nebo velký,nebo jestli jsou tvrdí a nebo jestli hodní atd....
Prosím tě, nejdřív si o plemeni zjisti dostupné informace a přečti literaturu. Do tý doby si pořiď plyšového. Podle tvých dotazů nevíš o psech nic.
Upravil(a) mag (3. 2. 2008 19:32)
Není tady
mag-klídek jo,moc dobře vím že tihle psy potřebují tvrdej výcvik nebo se znich stanou hajzlíci,a taky vím že sou to tvrdohlavý psy keří si stojí za svým,četla sem o nich už toho hodně,a taky kámoš má pit bulla tak taky vím něco od něj,ikdyž pit bull a staford se liší váhou a velikostí,a taky trochu povahou.Jen jsem se tu chtěla zeptat jestli když se ten pes doopravdy dobře vycvičí jestli to potom tady stojí za to,tak drž hubu!!!a plyšovího nepotřebuju,nejsu děcko abych měla potřebu si hrát,vidím že tohle forum je o ničem,du pryč,zbohem kravko!!!
Není tady
ewika.ewula napsal(a):
mag-klídek jo,moc dobře vím že tihle psy potřebují tvrdej výcvik nebo se znich stanou hajzlíci,a taky vím že sou to tvrdohlavý psy keří si stojí za svým,četla sem o nich už toho hodně,a taky kámoš má pit bulla tak taky vím něco od něj,ikdyž pit bull a staford se liší váhou a velikostí,a taky trochu povahou.Jen jsem se tu chtěla zeptat jestli když se ten pes doopravdy dobře vycvičí jestli to potom tady stojí za to,tak drž hubu!!!a plyšovího nepotřebuju,nejsu děcko abych měla potřebu si hrát,vidím že tohle forum je o ničem,du pryč,zbohem kravko!!!
Kup si raději pravidla českého pravopisu
Není tady
ewika.ewula napsal(a):
Pro tebe by byla škoda i plyšovýho.
Není tady
ahoj,asi před dvouma rokama mi umřel pejsek NO:butter:,od té doby mi matka už psa nepovolila,ale teď už jo,a vůbec si nevím rady kterýho..:-/ chtěla bych velkýho a krátkostrstýho,ale hlavně s hodnou povahou,nevíte nějakého psa s dobrým charakterem?ahoj
Není tady
Myslím, že labrador je milý, hodný, chytrý, feny jsou klidnější. Dnes je cvičí i pro slepce. Taky jsem měla NO, našli jsme ho už dospělého a byl hodný, poslušný, skvělý. Když odešel, pořídila jsem si štěně NO - doma báječný, milý, hravý, venku neposlušný, agresivní, zatím jsou procházky horor.
Není tady
ewika.ewula napsal(a):
Tak pro tebe teda není vhodný vůbec, to se spolehni! Po tomhle příspěvku je to víc než jasné. Pro tebe je škoda i toho plyšovýho. Nauč se napřed zacházet sama se sebou.
Není tady
Celinova.Eva napsal(a):
ahoj,asi před dvouma rokama mi umřel pejsek NO:butter:,od té doby mi matka už psa nepovolila,ale teď už jo,a vůbec si nevím rady kterýho..:-/ chtěla bych velkýho a krátkostrstýho,ale hlavně s hodnou povahou,nevíte nějakého psa s dobrým charakterem?ahoj
Jak moc velký by měl být? Co třeba peruánský naháč?
Není tady
Bety-no tak velký jako je třeba NO,peruánský naháč to ne =o)) ale jinak děkuji za to že tu reagujete na můj příspěvek:) Ita-no o labradorovi uvažuju ;-)
Není tady
A co ten bullteriér?ten asi ne že?
Není tady
Já mohu bulíčka doporučit - je to zlatíčko, chová se úžasně i k dětem, úplně miluje, když se učíme něco nového, pro pamlsek by metal kozelce, zkrátka super kámoš, miluju to svoje úžasný zvířátko!!! Je mu sice teprve 5 měsíců, tak doufám, že zvládneme pubertu, ale zatím jsme perfektně sehraná dvojka! Chodí u kočárku, bez vodítka na dlouhé procházky, miluje házení balonku, na prostě bezva! Fakt!!!
Upravil(a) Peťulína (8. 2. 2008 0:55)
Není tady
Peťo, znám pitbulku, hraje si v parku, skvělá, ale někde jsem četla, že ve dvou letech, až dospějí, začnou napadat psy, protože si chrání území. Máme v sousedství staforda, jako štěně si se psy hrál, pak začal napadat. Teď chodí v parku i na volno, ale s košem.
Není tady
Já se teď, dokavad je ještě malej, snažím s ním chodit co nejvíc mezi psy, aby si pohrál a tak. Snad to bude dobrý. Spíš mám strach, aby si potom nezkoušel dovolovat na děti, ale vypadá, že nás to mine - na kluky je zlatej a hozně opatrnej (když neberu v potaz, že staršího sem tam sestřelí, jak lítá ). No ale puberta je puberta, tak uvidíme.
Začínám ho dávat přes den i na dvorek, ale naše malý gaučátko stojí za dveřma a jen se někdo objeví, cpe se zpátky domů. Hajzlík jeden. Ale už si zvyká a krásně hlídá.
Není tady
ita napsal(a):
Myslím, že labrador je milý, hodný, chytrý, feny jsou klidnější. Dnes je cvičí i pro slepce. Taky jsem měla NO, našli jsme ho už dospělého a byl hodný, poslušný, skvělý. Když odešel, pořídila jsem si štěně NO - doma báječný, milý, hravý, venku neposlušný, agresivní, zatím jsou procházky horor.
My mame v sousedstvi labradora a je absolutne nezvladatelny je to skoro rocni stene a majitelka a deti ho nezvladaji ,je divoky a neposlusny vsechno doma jim znici.
Není tady
ita napsal(a):
Peťo, znám pitbulku, hraje si v parku, skvělá, ale někde jsem četla, že ve dvou letech, až dospějí, začnou napadat psy, protože si chrání území. Máme v sousedství staforda, jako štěně si se psy hrál, pak začal napadat. Teď chodí v parku i na volno, ale s košem.
No tak to se mame na co tesit.My mame pul rocni stene staforda a je to uuuuzasny pejsek.Je pritulnej,nesteka a doma nam zatim nic neznicil.Jen obcas pritahne nejakou botu do postele,kdyz nejsme doma,ale neznici ji.Problem mame s tim,ze,kdyz ho mame na volno a vidi deti a zacne po nich skakat a chce si hrat.A deti se ho samozrejme boji a on od nich nechce.
Není tady
eremuruss napsal(a):
ita napsal(a):
No tak to se mame na co tesit.My mame pul rocni stene staforda a je to uuuuzasny pejsek.Je pritulnej,nesteka a doma nam zatim nic neznicil.Jen obcas pritahne nejakou botu do postele,kdyz nejsme doma,ale neznici ji.Problem mame s tim,ze,kdyz ho mame na volno a vidi deti a zacne po nich skakat a chce si hrat.A deti se ho samozrejme boji a on od nich nechce.
Doporučuji stopovačku a nacvičit 100% přivolání.
Není tady
mag napsal(a):
eremuruss napsal(a):
ita napsal(a):
Doporučuji stopovačku a nacvičit 100% přivolání.
Co je stopovacka?
Není tady
eremuruss napsal(a):
mag napsal(a):
eremuruss napsal(a):
No tak to se mame na co tesit.My mame pul rocni stene staforda a je to uuuuzasny pejsek.Je pritulnej,nesteka a doma nam zatim nic neznicil.Jen obcas pritahne nejakou botu do postele,kdyz nejsme doma,ale neznici ji.Problem mame s tim,ze,kdyz ho mame na volno a vidi deti a zacne po nich skakat a chce si hrat.A deti se ho samozrejme boji a on od nich nechce.Doporučuji stopovačku a nacvičit 100% přivolání.
Co je stopovacka?
To je dlohé vodítko (5,10m - lepší 10m), které je primárně určeno pro lovecké psy. Dneska se ale využívá i pro výcvik. Pejsek jí tahá za sebou a psovod ji používá pro výuku přivolání (např. pes chce utéci za dítětem a vy mu v tom zabráníte zašlápnutím stopovačky).
Podrobně k výcviku přivolání www.psycholog-psu.com
Není tady